Kolik jste měly chlapů v posteli?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2769
30.4.11 17:01

Zdravím děvčátka

Znám takové pořekadlo..když chlap řekne kolik měl žen tak číslo vyděl 3-mi a dostaneš opravdovou cifru…když žena řekne číslo kolik měla sexuálních partnerů tak vynásob 3-mi… :lol:

• načítám...
533
30.4.11 17:05
Sylvajs píše:
Zdravím děvčátkaZnám takové pořekadlo..když chlap řekne kolik měl žen tak číslo vyděl 3-mi a dostaneš opravdovou cifru…když žena řekne číslo kolik měla sexuálních partnerů tak vynásob 3-mi… :lol:

též to znám a řídím se tím :lol:

• načítám...
2769
30.4.11 17:12

Lamiia :palec:

Chlap,který měl hodně žen je borec…žena co měla hodně mužů je kurva… :cert:

• načítám...
36544
30.4.11 17:14

Ženy nikdy nepochopí muže. Muži nikdy nepochopí ženy. A to je věc kterou muži ani ženy nikdy nepochopí. :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
2769
30.4.11 17:26

Monny89 -yes :potlesk:

• načítám...
Anonymní
30.4.11 17:46
ka-tka píše:
Tak já jednu- strašně jsem se stydela, ale stalo to za to. bylo to s manželem, sama bych to nedala. Kupodivu jsem ani nezarlilaA někdy bych si dala říct zase :oops:

já jsem jednou objednala jednu slečnu exmanžovi k narozeninám :mrgreen: .. tedy jemu a sobě :mrgreen:

• Upravit
9954
30.4.11 21:52
Anonymní píše:
ka-tka píše:
Tak já jednu- strašně jsem se stydela, ale stalo to za to. bylo to s manželem, sama bych to nedala. Kupodivu jsem ani nezarlilaA někdy bych si dala říct zase :oops:
já jsem jednou objednala jednu slečnu exmanžovi k narozeninám :mrgreen: .. tedy jemu a sobě :mrgreen:

Tak Ti děkuji :lol: Přítel když si přečetl co jsi darovala manželovi, tak ten můj už jiný dárek taky na příště nechce :mrgreen: :pankac: :pankac:

• načítám...
Anonymní
30.4.11 22:29

to nemáš vůbec zač :mrgreen:
tak mu k tomu taky řekni, že jsem potom se slečnou v pelíšku zůstala ještě dlouho sama, že by se ti to třeba mohlo zalíbit :mrgreen:

• Upravit
2785
30.4.11 22:31
Tomikate píše:
Anonymní píše:
ka-tka píše:
já jsem jednou objednala jednu slečnu exmanžovi k narozeninám :mrgreen: .. tedy jemu a sobě :mrgreen:
Tak Ti děkuji :lol: Přítel když si přečetl co jsi darovala manželovi, tak ten můj už jiný dárek taky na příště nechce :mrgreen: :pankac: :pankac:

Tak pro sebe k narozeninám bych to taky brala,ale pro něj teda určitě nee :mrgreen:

• načítám...
Anonymní
30.4.11 22:32
Anonymní píše:
tak mu k tomu taky řekni, že jsem potom se slečnou v pelíšku zůstala ještě dlouho sama, že by se ti to třeba mohlo zalíbit :mrgreen:

Jako jedna z těch, které byly často volány na takovéhle „eskorty“ se mi to moc nelíbí… Koukám že je opravdu těžké pro lidi pochopit jak se asi dotyčná volaná slečna cítí................. :roll:

• Upravit
byron
30.4.11 22:37
Anonymní píše:
Anonymní píše:
tak mu k tomu taky řekni, že jsem potom se slečnou v pelíšku zůstala ještě dlouho sama, že by se ti to třeba mohlo zalíbit :mrgreen:
Jako jedna z těch, které byly často volány na takovéhle „eskorty“ se mi to moc nelíbí… Koukám že je opravdu těžké pro lidi pochopit jak se asi dotyčná volaná slečna cítí................. :roll:

Ted jsme asi natvrdlá, ale proč se ti to nelíbí?

• Upravit
Anonymní
30.4.11 22:38
byron píše:
Anonymní píše:
Anonymní píše:
Jako jedna z těch, které byly často volány na takovéhle „eskorty“ se mi to moc nelíbí… Koukám že je opravdu těžké pro lidi pochopit jak se asi dotyčná volaná slečna cítí................. :roll:

Zkus se vcítit do role té volané slečny… :wink:

• Upravit
2785
30.4.11 22:41
Anonymní píše:
Anonymní píše:

Osobně bych si slečnu z eskortu takže prostitutku nezavolala ani do trojky,ani pro chlapa ani pro sebe.
A jak se cítí? Podle mě asi jako v práci ne?
Já nechápu proč tuhle práci dělaji holky,co na to nemaji žaludek.Zbytečné psychické problémy pak.

• načítám...
533
30.4.11 22:42
Sylvajs píše:
Lamiia :palec:Chlap,který měl hodně žen je borec…žena co měla hodně mužů je kurva… :cert:

to bych brala už jako přežitek… mě za můj počet nikdy nikdo neodsoudil.. zäni za mé chování…ti co mě znali věděli, že to dělam protože mě d¨to baví..ti co ne tak to byli většinou o stupínek ošklivější slečny co spíš záviděli a chtěli být v mé kůži než že by si to opravdu mysleli..

• načítám...
2785
30.4.11 22:42
Anonymní píše:
byron píše:
Anonymní píše:
Anonymní píše:
Zkus se vcítit do role té volané slečny… :wink:

A proč tu práci teda dělá? :roll:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky