Kolik jste měly chlapů v posteli?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
30.4.11 22:42

tak jako pokud slečna ví dopředu o co jde a cena je dvojnásobná, tak nechápu co jí může vadit

• Upravit
byron
30.4.11 22:44
Anonymní píše:
byron píše:
Anonymní píše:
Anonymní píše:
to nemáš vůbec zač :mrgreen:
tak mu k tomu taky řekni, že jsem potom se slečnou v pelíšku zůstala ještě dlouho sama, že by se ti to třeba mohlo zalíbit :mrgreen:
Jako jedna z těch, které byly často volány na takovéhle „eskorty“ se mi to moc nelíbí… Koukám že je opravdu těžké pro lidi pochopit jak se asi dotyčná volaná slečna cítí................. :roll:
Ted jsme asi natvrdlá, ale proč se ti to nelíbí?
Zkus se vcítit do role té volané slečny… :wink:

Tak proč tu práci dělá? Myslela jsem, že k tomu musí mít člověk vztah- a nemyslím to nijak posměšně ani nikoho neodsuzuju

• Upravit
533
Daniella82 píše:
Anonymní píše:
Anonymní píše:
tak mu k tomu taky řekni, že jsem potom se slečnou v pelíšku zůstala ještě dlouho sama, že by se ti to třeba mohlo zalíbit :mrgreen:
Jako jedna z těch, které byly často volány na takovéhle „eskorty“ se mi to moc nelíbí… Koukám že je opravdu těžké pro lidi pochopit jak se asi dotyčná volaná slečna cítí................. :roll:
Osobně bych si slečnu z eskortu takže prostitutku nezavolala ani do trojky,ani pro chlapa ani pro sebe.
A jak se cítí? Podle mě asi jako v práci ne?
Já nechápu proč tuhle práci dělaji holky,co na to nemaji žaludek.Zbytečné psychické problémy pak.

některé protože musí, jinou práci neseženou a z něčeho se žít musí..jiné protže jsou hamižné a normální plat jim nestačí..jiné protože jsou na sex no..
já bych si teda na eskort taky nezavolala.. když budu chtít nějakou do trojky pro sebe a partnera mám dost potrhlých kámošek, které známa u kterých se nebudu bát nějaké potrhlosti..

• načítám...
Anonymní
Daniella82 píše:
Anonymní píše:
byron píše:
Anonymní píše:
Anonymní píše:
A proč tu práci teda dělá? :roll:

Protože třeba nemá jinou možnost :nevim:

• Upravit
Anonymní
30.4.11 22:45

ono se to třeba lehce říká, ale víte co ty holky cítí? A kolik čar fetu si předtím musí dát aby to vůbec ustály?

• Upravit
byron
30.4.11 22:46

No ale tak já nevím, jiná možnost není?

• Upravit
Anonymní
30.4.11 22:47

Myslím, že vždycky je jiná možnost, ale to si musí zvážit každý sám a pokud tedy už se rozhodne tohle povolání dělat tak musí počítat s tím, že třeba něco nebude podle jejího gusta. Taky se mi v práci často něco nelíbí a příplatek nedostanu. Navíc si myslím, že jsou podstatně horší věci, které by mohl zákazník vyžadovat.

• Upravit
Anonymní
30.4.11 22:48
Anonymní píše:
Myslím, že vždycky je jiná možnost, ale to si musí zvážit každý sám a pokud tedy už se rozhodne tohle povolání dělat tak musí počítat s tím, že třeba něco nebude podle jejího gusta. Taky se mi v práci často něco nelíbí a příplatek nedostanu. Navíc si myslím, že jsou podstatně horší věci, které by mohl zákazník vyžadovat.

to každopádně :mrgreen:

• Upravit
9954
30.4.11 22:49
Anonymní píše:

No, tak to by se mně teda rozhodně nelíbilo :mrgreen:

• načítám...
2785
30.4.11 22:56
Anonymní píše:

Taky si myslím..a určitě lepší mladý pár, než upocenej,starej,smradlavej chlap..brrrrrrr :poblion:

• načítám...
48576
30.4.11 23:23

Pro trojku klidně sem,ale pozvat si štětku a třeba jí lízat když v ní před tím bylo 10 umaštěncu,tak to je i na mě moc.S eskortu nikdy :poblion:
To už bych radši vzala kamarádku

• načítám...
48576
30.4.11 23:24
Anonymní píše:
byron píše:
Anonymní píše:
Anonymní píše:

pár jich znám a věř že pro ně je to pouze práce.jsou rádi když maj litr v kapse a je jim jedno za koho a za co

• načítám...
Anonymní
30.4.11 23:55
Kamča.dalmatinka píše:
Anonymní píše:
byron píše:
Anonymní píše:
Anonymní píše:
pár jich znám a věř že pro ně je to pouze práce.jsou rádi když maj litr v kapse a je jim jedno za koho a za co

By me zajimalo odkud ty muzes znat osobne nejake prostitutky,,???navic vsechno vis,vsechno znas,ze by nejaka zkusenost????????????, :nevim: :nevim:

• Upravit
byron
1.5.11 00:01

No já jsem si naivně myslela, že takový manželský pár není takový problém.....A hlavně každá slečna má nějaké podmínky, ne? Já jsme si to přestavovala tak, že řekne tohle nedělám- neakceptuji.....Nebo že se domluví předem?

Osobně mám strach z pohlavních nemocí, takže bych byla velmi opatrná, na obou stranách barikády- nejlépe tedy neposkytovat ani nevyhládavat sexuální služby…

pokud někdo nemá jinou možnost- tak to se nedá nic dělat

• Upravit
Anonymní
1.5.11 09:33
Anonymní píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Anonymní píše:
byron píše:
Anonymní píše:
Anonymní píše:
pár jich znám a věř že pro ně je to pouze práce.jsou rádi když maj litr v kapse a je jim jedno za koho a za co
By me zajimalo odkud ty muzes znat osobne nejake prostitutky,,???navic vsechno vis,vsechno znas,ze by nejaka zkusenost????????????, :nevim: :nevim:

Zastanu se Kamči, v dnešní době, kdy to dělá každá druhá, není těžké jich pár znát. Vždyť se podívej, kolik ofiko klubů je v Praze, kolik privátů, kolik stripbarů, a potom se mrkni na webový seznamky, kolik tam je inzerátů a nabídek. A zjistíš, že to fakt dělá každá druhá.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová