Kolik jste měly chlapů v posteli?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
1.5.11 09:34
byron píše:
No já jsem si naivně myslela, že takový manželský pár není takový problém.....A hlavně každá slečna má nějaké podmínky, ne? Já jsme si to přestavovala tak, že řekne tohle nedělám- neakceptuji.....Nebo že se domluví předem?

Osobně mám strach z pohlavních nemocí, takže bych byla velmi opatrná, na obou stranách barikády- nejlépe tedy neposkytovat ani nevyhládavat sexuální služby…

pokud někdo nemá jinou možnost- tak to se nedá nic dělat

z pohlavních nemocí mají větší strach ty slečny co to dělají. Protože ony mají povinné testy každé dva měsíce...... cizí lidi (zákazníci) ne :wink:

• Upravit
48576
1.5.11 09:42
Anonymní píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Anonymní píše:
byron píše:
Anonymní píše:
Anonymní píše:
to nemáš vůbec zač :mrgreen:
tak mu k tomu taky řekni, že jsem potom se slečnou v pelíšku zůstala ještě dlouho sama, že by se ti to třeba mohlo zalíbit :mrgreen:
Jako jedna z těch, které byly často volány na takovéhle „eskorty“ se mi to moc nelíbí… Koukám že je opravdu těžké pro lidi pochopit jak se asi dotyčná volaná slečna cítí................. :roll:
Ted jsme asi natvrdlá, ale proč se ti to nelíbí?
Zkus se vcítit do role té volané slečny… :wink:
pár jich znám a věř že pro ně je to pouze práce.jsou rádi když maj litr v kapse a je jim jedno za koho a za co
By me zajimalo odkud ty muzes znat osobne nejake prostitutky,,???navic vsechno vis,vsechno znas,ze by nejaka zkusenost????????????, :nevim: :nevim:

jojo když nesedim na emiminu chodim sem k nám na hlavní :lol:

• načítám...
48576
1.5.11 09:45

Jinak kdyby tě ještě zajímalo odkud znám ty ostatní :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak sem dělala pár let na baru a patřili mezi mé dobré kamarádky :wink: a stále patří.

Jinak já tohle nemám za potřebí.Dobře sem sem skoro vdala :mrgreen:
Jinak si myslím že tolik kolik bych si já za své služby učtovala by mi ani nikdo nedal :mrgreen:

• načítám...
9079
1.5.11 21:31
Lamiia píše:
https://www.emimino.cz/…o-ruku-7597/

to je pěkný

• načítám...
533
1.5.11 21:46
bertík28 píše:
Lamiia píše:
https://www.emimino.cz/…o-ruku-7597/
to je pěkný

děkuju ;)

• načítám...
Anonymní
2.3.12 09:03

tak já se přiznám, že dosud jsem měla 9 sexuálních partnerů - z toho jeden vážný vztah, který trval šest let a 3 na jednu noc…z toho dva byli cizinci a bez ochrany, za což se stydím a vlastně můžu být ráda, že jsem nic nechytla..jinak ještě dodám, že počet příležitostí se s někým vyspat či navázat vztah je až pětinásobný…na nedostatek zájmu jsem si nemohla nikdy stěžovat. Ted však kotvím ve vztahu a doufám, že mi to také konečně už vydrží :)

• Upravit
Anonymní
2.3.12 09:10
Anonymní píše:
tak já se přiznám, že dosud jsem měla 9 sexuálních partnerů - z toho jeden vážný vztah, který trval šest let a 3 na jednu noc…z toho dva byli cizinci a bez ochrany, za což se stydím a vlastně můžu být ráda, že jsem nic nechytla..jinak ještě dodám, že počet příležitostí se s někým vyspat či navázat vztah je až pětinásobný…na nedostatek zájmu jsem si nemohla nikdy stěžovat. Ted však kotvím ve vztahu a doufám, že mi to také konečně už vydrží :)

je mi 24 let…

• Upravit
Anonymní
10.7.12 09:50

Od 18 do teď - je mi 30 jich bylo 20. A proč? Nedokázala jsem se zamilovat a když - tak to byl pěknej vůl. Nevěřím že žena potřebuje k sexu nutně lásku, stačí přitažlivost. Nyní už 5 let miluji svého muže a na sex s někým jiným nemám pomyšlení. Dal mi vše co žena potřebuje a chci ho mít v posteli do konce života.

• Upravit
9734
11.7.12 17:54

Tak od mých 21let co jsem začala jsem vystřídala 15 ale doufám že je to už konečná :)

• načítám...
123
14.7.12 14:24

:)

Tak já zatím 2, se současným přítelem jsem od 16ti let nyní je mi 21 a totální nespokojenost :lol:

• načítám...
791
14.7.12 15:19

Žádného :oops:

• načítám...
561
14.7.12 16:12

Tak já jsem začala v 16ti a mám na kontě 5 chlapů a 0 ženských. Je mi 27.
Manželova jsem byla první, ale v tu chvíli to byl jen úlet, jelikož je o šest let mladší, bylo mu 17 a mě 23. Necítil se na vztah se mnou. No a po dvou letech zjistil, že ho to ke mě táhne prostě pořád a já taky, takže já jsem utekla se svého tehdejšího vztahu k němu a jsme spolu krásný dva roky a teď jsme čerstvě 3 měsíce svoji :srdce:

• načítám...
14.7.12 16:26

Ahoj holky můžu se přidat..Já od 17let mám 4 na kontě a se dvouma ve vztahu, s jedním skoro 6let a s druhým budu 2roky :D

• načítám...
Anonymní
14.7.12 16:32

Zdravím, tak mě je 22.Partnery jsem měla 4.S prvním partnerem jsem byla 6 let, s posledním ted čekám miminko :)

• Upravit
16666
14.7.12 19:07

Jednoho! az ve 30! A uplne mi to staci, jsem s nim 4 roky, v zari nas ceka svatba, v lednu mimco… nemam vubec pocit, ze jsem o neco prisla.. :pankac:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová