Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Anonymní píše:Kamča.dalmatinka píše:By me zajimalo odkud ty muzes znat osobne nejake prostitutky,,???navic vsechno vis,vsechno znas,ze by nejaka zkusenost????????????,Anonymní píše:pár jich znám a věř že pro ně je to pouze práce.jsou rádi když maj litr v kapse a je jim jedno za koho a za cobyron píše:Zkus se vcítit do role té volané slečny…Anonymní píše:Ted jsme asi natvrdlá, ale proč se ti to nelíbí?Anonymní píše:Jako jedna z těch, které byly často volány na takovéhle „eskorty“ se mi to moc nelíbí… Koukám že je opravdu těžké pro lidi pochopit jak se asi dotyčná volaná slečna cítí.................
to nemáš vůbec zač
tak mu k tomu taky řekni, že jsem potom se slečnou v pelíšku zůstala ještě dlouho sama, že by se ti to třeba mohlo zalíbit![]()
jojo když nesedim na emiminu chodim sem k nám na hlavní ![]()
Jinak kdyby tě ještě zajímalo odkud znám ty ostatní
tak sem dělala pár let na baru a patřili mezi mé dobré kamarádky
a stále patří.
Jinak já tohle nemám za potřebí.Dobře sem sem skoro vdala ![]()
Jinak si myslím že tolik kolik bych si já za své služby učtovala by mi ani nikdo nedal ![]()
bertík28 píše:Lamiia píše:to je pěkný
https://www.emimino.cz/…o-ruku-7597/
děkuju ![]()
tak já se přiznám, že dosud jsem měla 9 sexuálních partnerů - z toho jeden vážný vztah, který trval šest let a 3 na jednu noc…z toho dva byli cizinci a bez ochrany, za což se stydím a vlastně můžu být ráda, že jsem nic nechytla..jinak ještě dodám, že počet příležitostí se s někým vyspat či navázat vztah je až pětinásobný…na nedostatek zájmu jsem si nemohla nikdy stěžovat. Ted však kotvím ve vztahu a doufám, že mi to také konečně už vydrží ![]()
Anonymní píše:
tak já se přiznám, že dosud jsem měla 9 sexuálních partnerů - z toho jeden vážný vztah, který trval šest let a 3 na jednu noc…z toho dva byli cizinci a bez ochrany, za což se stydím a vlastně můžu být ráda, že jsem nic nechytla..jinak ještě dodám, že počet příležitostí se s někým vyspat či navázat vztah je až pětinásobný…na nedostatek zájmu jsem si nemohla nikdy stěžovat. Ted však kotvím ve vztahu a doufám, že mi to také konečně už vydrží
je mi 24 let…
Od 18 do teď - je mi 30 jich bylo 20. A proč? Nedokázala jsem se zamilovat a když - tak to byl pěknej vůl. Nevěřím že žena potřebuje k sexu nutně lásku, stačí přitažlivost. Nyní už 5 let miluji svého muže a na sex s někým jiným nemám pomyšlení. Dal mi vše co žena potřebuje a chci ho mít v posteli do konce života.
Tak od mých 21let co jsem začala jsem vystřídala 15 ale doufám že je to už konečná ![]()
Tak já zatím 2, se současným přítelem jsem od 16ti let nyní je mi 21 a totální nespokojenost ![]()
Tak já jsem začala v 16ti a mám na kontě 5 chlapů a 0 ženských. Je mi 27.
Manželova jsem byla první, ale v tu chvíli to byl jen úlet, jelikož je o šest let mladší, bylo mu 17 a mě 23. Necítil se na vztah se mnou. No a po dvou letech zjistil, že ho to ke mě táhne prostě pořád a já taky, takže já jsem utekla se svého tehdejšího vztahu k němu a jsme spolu krásný dva roky a teď jsme čerstvě 3 měsíce svoji ![]()
Ahoj holky můžu se přidat..Já od 17let mám 4 na kontě a se dvouma ve vztahu, s jedním skoro 6let a s druhým budu 2roky ![]()
Zdravím, tak mě je 22.Partnery jsem měla 4.S prvním partnerem jsem byla 6 let, s posledním ted čekám miminko ![]()
Jednoho! az ve 30! A uplne mi to staci, jsem s nim 4 roky, v zari nas ceka svatba, v lednu mimco… nemam vubec pocit, ze jsem o neco prisla.. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
z pohlavních nemocí mají větší strach ty slečny co to dělají. Protože ony mají povinné testy každé dva měsíce...... cizí lidi (zákazníci) ne