Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Ali-Ali hodně
ne že bych něčeho litovala, ale tož mohla jsem si něco odpustit
![]()
@Anonym X no to nevím, každopádně jsem ráda, že jsem neměla jen manžela… aby mě to pak někdy nelákalo ![]()
@Ali-Ali píše:
ten stydici smailik je, protoze ti to prijde moc nebo malo?
málo ![]()
Teda, když to tady čtu, tak se skoro stydím napsat, že za 11 let aktivního sexuálního života jsem měla chlapy 3, všechny ve vztahu (byť jeden měl jepičí život). Žádné experimenty, žádné divoké období, žádné známosti na jednu noc. Jsem divná?
![]()
Od 15-28let 32chlapů 2ženský. 2× dvouletý vztah.Od 28let stále z jedním partnerem už 5 let a už nikdy jiného. Nikdy opakuji nikdy nebudu litovat, jak jsem si užila mladičkej život.
A klidně mě zlinčujte.
Příspěvek upraven 25.01.14 v 13:45
Taky vkládám anonymně, do 18 jich bylo asi 10 jestli jsem na nekoho zapomela tak to je max. 1-2. A můžu vám říct, že i tak si řikám že je to hodně a neumim si představit jich mít třeba 19. Nejhorší je jak mile se napiju tak absolutně strácim zábrany a o ničem nepřemejšlim proto už radši držim 2 roky abstinenci abych áahodou někde neprovedla něco, čeho bych následně litovala.
@33.Lucie Je fakt že teda i když jsem vdaná a manžela bych nepodvedla tak ale sex se ženou bych strašně chtěla vyskoušet, ale nevim teda kde na ňakou ženu narazit na kamarádky s tim asi vyrukovat nemůžu
a hlavně nemám takovou která by mě asi přitahovala.
Asi hodne
byla jsem zlobiva..
asi kolem 20 od tech 16 je mi 28..zas tak hro
zny to snad neni
Každá druhá má představy jaké to je ze ženskou, ale jen 1 z 5 to přizná.
@33.Lucie no přiznát záleží komu mažel to ví, ale nejsem si jistá že kamarádeky který by za něco stáli by se do toho pustili a jedna která si myslim že by do toho šla tak jako holka je to dobrá ale nevim jestli bych byla schopna ja mit s ni neco intimniho.
@33.Lucie píše:
Každá druhá má představy jaké to je ze ženskou, ale jen 1 z 5 to přizná.
Jsem tedy první ![]()
Jinak já 8 chlapů, alespoň myslím ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dobře Ti radím-ukliď ten notýsek. Partner by se smíchy neudržel, to mi věř.
Příspěvek upraven 25.01.14 v 13:17