Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jako kolik meli chlapi zenskejch? Prosim te, ty by to cislo v zivote nedali dohromady. Jako malokterej je tak systematickej, aby si to psal. A vlastne by byl trapnej, kdyby si psal denicek.
Nikdy bych nechtela po svym partnerovi vedet cislo.
@Andy27 píše:
Me by docela na pocteni, zajmala opacna diskuze
souhlas
taky mě páni pobavili ![]()
Kdyby takova diskuze byla
a v zhledem k poctu egoisticko sovinstickych machru, chytraku a koumaku
by jsme se tady na emiminu nenudily ![]()
@Evelynka82 Uff,to jsem ráda, že nejsem jediná ![]()
Mně bude taky 31let a taky jsem měla pouze jednoho, letos spolu budeme 11let a máme 3letou holčičku a vůbec nelituju, přítel je báječnej
Jako před ním jsem chodila ještě se dvěma kluky, ale s žádným nic nebylo, s jedním jsem se poznala v necelých 16ti a když chtěl on, tak já ne, necítila jsem se prostě na to a když jsem pak chtěla já, tak zas nechtěl on
asi cítil proč, pak jsme se zanedlouho rozešli, pak jsem měla ještě jednu známost, ale to jsme spolu chodili asi jen 3měsíce a taky k ničemu nedošlo, až pak ve 20ti moje životní láska a nelituju, ba naopak, jsem šťastná, že on byl pro mě ten první
![]()
@Jenny83 píše:
@Evelynka82 Uff,to jsem ráda, že nejsem jediná
Mně bude taky 31let a taky jsem měla pouze jednoho, letos spolu budeme 11let a máme 3letou holčičku a vůbec nelituju, přítel je báječnej![]()
Jako před ním jsem chodila ještě se dvěma kluky, ale s žádným nic nebylo, s jedním jsem se poznala v necelých 16ti a když chtěl on, tak já ne, necítila jsem se prostě na to a když jsem pak chtěla já, tak zas nechtěl on
asi cítil proč, pak jsme se zanedlouho rozešli, pak jsem měla ještě jednu známost, ale to jsme spolu chodili asi jen 3měsíce a taky k ničemu nedošlo, až pak ve 20ti moje životní láska a nelituju, ba naopak, jsem šťastná, že on byl pro mě ten první
![]()
To je krasny
![]()
Zajímavé výsledky. Možná by bylo ještě zajímavé se dovědět (hlavně od těch z více zářezy) jaké byly rozdíly. Nemyslím ted velikost, ale třeba průběh atd. Lze třeba kontatovat, že 90 procent a více patřilo k „podobně kvalitní/nekvalitní“ skupině?
@Heinich píše:
Zajímavé výsledky. Možná by bylo ještě zajímavé se dovědět (hlavně od těch z více zářezy) jaké byly rozdíly. Nemyslím ted velikost, ale třeba průběh atd. Lze třeba kontatovat, že 90 procent a více patřilo k „podobně kvalitní/nekvalitní“ skupině?
Mě bavilo 5 z 8
Můj první zážitek byl doopravdy příšerný a velmi nerada na to vzpomínám, to samé platí o zážitku č. 5, zážitek č. 2 nebyl hrozný, ale byl nudný a dost tomu chybělo a vypěstoval ve mně komplex (přitom problém byl on, ne já).
Ostatní byli báječní, i ten, který mi u toho sexu občas usínal ![]()
@Arturie píše:
Jako kolik meli chlapi zenskejch? Prosim te, ty by to cislo v zivote nedali dohromady. Jako malokterej je tak systematickej, aby si to psal. A vlastne by byl trapnej, kdyby si psal denicek.
Nikdy bych nechtela po svym partnerovi vedet cislo.
Můj partner si to psal ![]()
Měl jich 20 a všechny má zapsaný s přibližnýma datumama vztahů v bločku. Po pár měsících vztahu mi to ukazoval… ![]()
Jinak já 10 a v posteli byli 2 podprůměrní (velikostí a průběhem), jinak byli všichni fajn ![]()
@Jenny83 Nejsi v tom sama, je mi 30 a spala jsem za život jen s jedním mužem - manželem, letos spolu taky budeme 11 let ![]()
Taky se přidám… Měla jsem jen 1 muže. ![]()
Možná budu pro někoho „divná“, ale já měla jen svého manžela. Ne že bych byla hnusná nebo o mě nebyl zájem, to v žádným případě.
S klukama jsem chodila, měla jsem v patnácti jednu známost, ale to byla jen taková středoškolská asi 1,5roční známost. Každopádně jsem ho měla moc ráda a zatímco moje spolužačky už na diskotékách hopsaly po kdekom, já se na to necítila. Pak další známost, něco okolo roku. Chlapec byl pěknej, žádanej, ale byl hrozne na sex a čím víc mě do toho nutil, tím víc jsem se zašprajcla. Za což jsem zpětně ráda, byl to hajzl - typickej donchuan, asi jsem to nějak vycítila, možná proto nic nebylo.
No a okolo maturity (ve 4.ročníku) jsem poznala mýho budoucího muže, kluk o 9 let starší. Jsme spolu 13 let, máme spolu krásný dítě a jsem ráda, že jsem počkala až na něj. Jo a sex mám ráda… móc ráda.
![]()
@Heinich píše:
Zamlada je na sex každej chlap.. Není to nic divnýho.
nejen za mlada ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat