Kolik jste měly chlapů v posteli?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
25
27.1.14 14:38
@mirink píše:
No, můj manžel ví, kolik jsem měla vztahů a tak, i předchozí. Každopádně s předchozími partnery a manželem jsme se bavily spíše o vážných vztazích. O chlapech na jednu noc jsme nemluvily. :mrgreen: Myslím tím kolik jich bylo a tak. Myslím, že žádný chlap nechce moc slyšet o tom, kolik jich bylo před ním :mrgreen:.

Mne to zajimalo a byla to docela zajimava diskuse. Predchozi vztahy prece take patri do zivota kazdeho z nas (vymazat je nelze, at uz byly jake byly) a ja jsem tuto, zatim pro mne naznamou cast zivota manzelky chtel znat.

• načítám...
349
27.1.14 15:49

@Cazador no, jsou chlapi, kteří takové věci třeba nechtějí vědět, tak jim to nenutím. Pokud se zeptá, tak řeknu, jak to je. Já jsem třeba ženská zvědavá :mrgreen: a chci vědět podrobnosti. Ale ne každý je takový.

• načítám...
G12
27.1.14 17:44

Nepamatuju si, že by se mě na to nějaký chlap ptal. A nemyslím si, že musí partneři o sobě vědět vše. Mě by nenapadlo se ho ptát, kolik ženských měl v posteli.

• Upravit
224
27.1.14 18:14
@angelsface píše:
Je mi 20, chlapu jsem mela v posteli 14. S poslednim jsem byla 2 roky, ale mel pritelkyni a dite, tezky zklamani. A to ten sex s nim byl nejlepsi. Brecim jeste ted, mela jsem ho rada :,(

Nebreč :hug: mám taky takovou zkušenost. Nestojí za to :kytka:

• načítám...
Jitka1976
27.1.14 18:15

Ten můj se naštěstí NIKDY neptal…moudrý to muž…a já se taky neptám… 8)

• Upravit
2183
27.1.14 18:17
@Jitka1976 píše:
Ten můj se naštěstí NIKDY neptal…moudrý to muž…

Ale nám by ses svěřit mohla :mrgreen:

• načítám...
Jitka1976
27.1.14 18:26
@Anonym X píše:
Ale nám by ses svěřit mohla :mrgreen:

V mém věku už mi neslouží paměť…a ty jsi KDO…??? :think:

• Upravit
Anonymní
27.1.14 18:27

Anonymka Qé:
Ahojky,
můj manžel je můj 4, můj první byl v mých skoro 20ti a byl o 11let starší, zamilovaná jsem mu dala to nejcenější a po 3měsících jsme zjistila že ojel snad koho potkal… takže mé zamilování zkončilo lehkou fackou do života…
pak jsme měla na jednu noc a pak jednoho přes internet asi 3× jsme spolu byli jen za účelem sexu…
Ten pravý na mě čekal a jsme spolu 11 let. Já pro něj byla druhá…

• Upravit
Anonymní
27.1.14 18:28

Anonymka Qé:
Chtěla jsem ještě dodat… ale společně jsme ještě nějakého partnera měli.. ne každý zvlášť, ale společně.-)

• Upravit
648
27.1.14 18:29

Zajímavá diskuze :-) My jsme se s přítelem o tom teda bavili, vždyt to není nic tajného tak proč to tajit:-)
Musím říct, že já nikdy nebyla ta, která s klukama spala,,na potkání,, když to tak řeknu :-D Je mi 21 přítel je pátý,,postelový,, :lol:
Jinak k jednomu jsem se vracela snad dva roky :-D nějak jsme se nemohli rozloučit :-D Pak bylo teda spoustu vodění za ručičku :-D

• načítám...
Anonymní
27.1.14 18:36

Ráda se k Vám přidám.
Ale nemám čím bych přispěla.
Zatím jsem měla jen jednoho, a s tím jsem zůstala.
Možností, jsem měla spousty, ale vždy jsem si to rozmyslela. :lol: :lol: a teď naposledy si to rozmyslel on. :lol: :mrgreen:

• Upravit
224
27.1.14 18:37

7 mužů, jeden veelký nástroj a jeden mini pidi…už nevěřím, že s malým kašpárkem se dá hrát velké divadlo :P to vymysleli chlapci s malým :dance:

• načítám...
224
27.1.14 18:38
@Kachničkaa píše:
7 mužů, jeden veelký nástroj a jeden mini pidi…už nevěřím, že s malým kašpárkem se dá hrát velké divadlo :P to vymysleli chlapci s malým :dance:

jo a počet nocovek 0 :jazyk:

• načítám...
25
27.1.14 18:38
@G12 píše:
Nepamatuju si, že by se mě na to nějaký chlap ptal. A nemyslím si, že musí partneři o sobě vědět vše. Mě by nenapadlo se ho ptát, kolik ženských měl v posteli.

Pro mne je manzelka (a samozrejme nase deti) nejblizsi clovek na svete takze mi neprislo nijak divne se na to zeptat. Bavili jsme se na toto tema i s kamarady (vsichni pres 40, s partnerkama 20 i vice let) a vsichni mi potvrdili, ze se na tohle svych manzelek taky ptali.

• načítám...
6453
27.1.14 18:41

Kolik chlapů v posteli? najednou? :think: :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria