Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Larr píše: …moment…počítám…
no to musi byt cislo, kdyz stale jeste pocitas, zacala jsi pocitat ve 12.35 ![]()
@Niqitka píše:
@Virginian ta profilovka předtím byla lepci. Jinak k tématu, zasnu kolik chlapů některé ženské měly.
To nejsi sama ![]()
Je mi 28 a za svuj desetilety sexualni zivot jsem stihla 10 „partneru“.
@piopo píše:
Otěhotněla přes prášky?
A nebrala jsi u toho třeba ATB nebo nezvracela, neměla průjem?
Tohle je noční můra všech mladejch holek
já bych spíš řekla noční můra všech blbejch holek
@Anonymní píše:
Tak já jen s jedním a s tím jsem ještě dnes…
Tak to jsme na tom úplně stejně a nestěžuju si
a neměnila bych ![]()
Je mi 40 a měla jsem přes 20 sexuálních partnerů, něco byly jednorazovky a někteří byli milenci čisté jen na sex v období, kdy jsem s nikým nechodila a o vztah nestala. Musím říct, ze tak na tři rada vzpomínám i teď a byt s nima v kontaktu tak nevím nevím jak by to skončilo. V současné době spím jen s manželem.
![]()
Tak můžeš říct že sis ten život pořádně užívala a určitě užíváš…Já když tak koukám na to že mi je 20 budu asi trošku brzdit…
ale ono to prostě někdy nejde a dneska je to všechno uplně jiné
hihi
Já mám prostě problém, že soucasny partner mel pravdepodobne hodne holek, ale vsechno „probehlo“ tak, aby se o tom nikde nevedelo - coz je v poradku.. nicmene diky tomu nema duvod rikat, kolik jich bylo.. Coz je opak me, protoze bohuzel o me jednu dobu holcina, ktery hsem ho vyfoukla, zacala trousit nechutny famy o tom, ze buh vi kde a buh vi s kym a on ma chudak predstavu buh vi kolik partneru jsem nemela.. nicmene.. tak jako tak to uz asi nikdy nepriznam…
Mě je 20let, měla jsem celkem 3 partnery(začla jsem v 15ti).Ten 3.je můj manžel se kterým jsem 4 roky, takže doufám že už jiný nebudou a vydrží nám to ![]()
Mela jsem obrovske stesti a nasla toho praveho hned na prvni pokus, takze me cislo je 1…A nemyslim si, ze by se to nejak zmenilo, protoze mam v posteli vse, co potrebuji, tak nemusim hledat jinde…ale kdybych ho nenasla a nemela ho, tak si s opatrnosti prosu*avam svetem ![]()
Do 15 sexuálních partnerů - je mi skoro 27. Ale nestydím se za to - nebyly to náhodné známosti, ale vždy svobodný kamarád, kde panovalo mezi námi vzrušení a chtěli jsme to spolu nezávazně zkusit. ![]()
To, že o mě potom holky z okolí, začaly vyprávět jaká jsem ehm (a přitom o některých z nich vím, že jich měli i 2× tolik) jsem vůbec neřešila a neřeším do dnes. Ty řeči mi vždy byly ukradené. Přesvědčila jsem se, že vesměs ty holky co nejvíce nadávaly na ty více sex. aktivní, byly samy přitom ještě větší rádodajky - akorát to nikdy nepřiznaly. ![]()
A nejvíc jsem nenáviděla názor, že když to střídá chlap, je borec a pohlíží se na jeho promiskuitu jinak. Než když to samé dělá žena, už je pomalu ukamenována nejen muži, ale hlavně ženskými. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat