Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Od necelých 17 ti jen s jedním, teď už manželem… a vůbec se za to nestydím ![]()
Ja bych asi nevydrzela od sestnacti s jednim partnerem… je sice pravda, ze do doby, nez jsem otehotnela jsem mela muzu poskromnu, ale pred dvemi lety jsem vyrazila meho byvaleho a najednou jsem rozjela nejaky „divny“ obdobi ![]()
Nekdo chodi na volejbal, nekdo ma jine aktivity ![]()
Teda…TAk peprně popsané náhlašení jsem ještě nepoužila. Admini se vzbudí rychle ![]()
Abych prispela k tematu:
V posteli mam vzdy chlapy postupně.Ne naráz.
NAráz tam mám jen BABY
MOC BAB.
Viz metry
Holky, a kdo mel v posteli zenskou? Priznejte se
a deti se tam nepocitaji!
@SonaBN já mám od 15 pořád jednoho a toho samýho, ted už taky manžela a taky se nestydím ![]()
@kotaska91 píše:
@SonaBN já mám od 15 pořád jednoho a toho samýho, ted už taky manžela a taky se nestydím
Tak já čumim a asi jsem exot, ale já měla partnery dva. Bývalého a současného manžela
.
A nic proti, ale pak nemají být rakoviny děložního čípku když některé měly tolik chlapů ![]()
@ametyst no jak už jsem psala, tak já měla partnera jen jednoho a HPV a druhý stupen rak. děl. č. jsem měla, manžel měl sex. partnerky jen 2 vč. mě, takže to tím asi nebude ![]()
@kotaska91 vážně? Tak to je mi moc líto ![]()
Ale určitou souvislost to s tím mít taky může. To mě ale vážně mrzí že zrovna tobě se to přihodilo
. A už jsi v pořádku?
@ametyst jo, spravilo se to sami, chtěli mě poslat na konizaci, ale nebylo potřeba, Dr. mi řekla, že když jsem mladá a mám dobrou imunitu, tak je velká pravděpodobnost, že se to spraví a spravilo, akorád jsem pak měla ještě gen. bradavice, ale po těch už se taky zaprášilo
@kotaska91 jak jako samo???Každopádně to je dobře že to takhle dopadlo ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
K tématu:..moment počítám…