Kolik jste měly chlapů v posteli?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
349
27.1.14 10:01

Tedy holky, co čtu, tak koukám, spoustu holek měla jen jednoho chlapa, tedy, kloubouk dolů. Já jich měla asi dvacet, první sex v devatenácti, no, prvních pět let sexuálního období bylo docela dost divokých. Z toho tři vážný vztahy, nyní vdaná, jedno dítě. Věk 33let.

• načítám...
G12
27.1.14 10:03

Pro mě by to byla dost nuda mít jen jednoho a nic jiného nepoznat :mrgreen:

• Upravit
Anonymní
27.1.14 10:09

Já měla (stále mám) od svých šestnácti až do třiceti jen jednoho sexuálního partnera a tím je můj manžel :lol:

No, a můj manžel měl od devatenácti do šestadvaceti „jen“ pět holek. Potom měl mě a od té doby k tomu by to vycházelo v průměru na 20 dalších za rok :think: (20×14 let) :zed: :zed: :zed:. A to zdaleka asi nevím o všech…
(Proto anonym, prosím o zachování ;) )

Nejsem já blbá??? :zed: :zed: :zed:
Asi ho pošlu k šípku a začnu si užívat taky :oops: :lol: :oops:

Jenže já bych se musela zamilovat, takže to s tím užíváním si nebude tak horký :?

• Upravit
8781
27.1.14 10:13
@Anonymní píše:
Já měla (stále mám) od svých šestnácti až do třiceti jen jednoho sexuálního partnera a tím je můj manžel :lol:

No, a můj manžel měl od devatenácti do šestadvaceti „jen“ pět holek. Potom měl mě a od té doby k tomu by to vycházelo v průměru na 20 dalších za rok :think: (20×14 let) :zed: :zed: :zed:. A to zdaleka asi nevím o všech…
(Proto anonym, prosím o zachování ;) )

Nejsem já blbá??? :zed: :zed: :zed:
Asi ho pošlu k šípku a začnu si užívat taky :oops: :lol: :oops:

Jenže já bych se musela zamilovat, takže to s tím užíváním si nebude tak horký :?

Dělí gigola nebo co? 8o

• načítám...
Anonymní
27.1.14 10:15
@AngelLilly píše:
Dělí gigola nebo co? 8o

Nedělá gigola, prostě je to dě. kař :zed:. To víš, stárne, tak si dokazuje, jaký je machr :cert:. Asi je to nějaká genetická vada, mají to v rodině. Jen já to bohužel zjistila pozdě :zed:

• Upravit
G12
27.1.14 10:15
@Anonymní píše:
Nedělá gigola, prostě je to dě. kař :zed:. To víš, stárne, tak si dokazuje, jaký je machr :cert:. Asi je to nějaká genetická vada, mají to v rodině. Jen já to bohužel zjistila pozdě :zed:

a jak víš, že 20? :-)

• Upravit
8781
27.1.14 10:17
@G12 píše:
a jak víš, že 20? :-)

Předpokládám, že udělala průměr. A ne jen 20, ale 20×14, takže skoro 300 8o

• načítám...
6257
27.1.14 10:18

Uups, blba ne..vi ze to vis? 8o

• načítám...
G12
27.1.14 10:18
@AngelLilly píše:
Předpokládám, že udělala průměr. A ne jen 20, ale 20×14, takže skoro 300 8o

hm, slušný!

• Upravit
5010
27.1.14 11:56
@G12 píše:
Pro mě by to byla dost nuda mít jen jednoho a nic jiného nepoznat :mrgreen:

To záleží na tom, koho potkáš, nemůžu říct, že bych se nudila a ani netoužím zkoušet, jaké by to bylo jinde :mrgreen:

• načítám...
G12
27.1.14 11:57

@Suzuveverka
jasně každého volba

• Upravit
1283
27.1.14 12:02

Ja jednoho, uz skoro 10 let :lol:

• načítám...
Anonymní
27.1.14 12:06

Damy ( s 20 a více)..a co na to vasi chlapi? Kdyz se zeptaji kolik.. priznaly jste to?

• Upravit
verulicek
27.1.14 12:09

Klidně bez anonymu, měla jsem 2 (bývalý a současný :-D) ale myslím, že je to málo, takže tím číslem nehci nikoho moralizovat :mrgreen: Můj měl včetně mě ženské 3 (z toho jedna nocovka) takže jsme na tom asi stejně :oops:

• Upravit
349
27.1.14 12:32

No, můj manžel ví, kolik jsem měla vztahů a tak, i předchozí. Každopádně s předchozími partnery a manželem jsme se bavily spíše o vážných vztazích. O chlapech na jednu noc jsme nemluvily. :mrgreen: Myslím tím kolik jich bylo a tak. Myslím, že žádný chlap nechce moc slyšet o tom, kolik jich bylo před ním :mrgreen:.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová