Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tedy holky, co čtu, tak koukám, spoustu holek měla jen jednoho chlapa, tedy, kloubouk dolů. Já jich měla asi dvacet, první sex v devatenácti, no, prvních pět let sexuálního období bylo docela dost divokých. Z toho tři vážný vztahy, nyní vdaná, jedno dítě. Věk 33let.
Já měla (stále mám) od svých šestnácti až do třiceti jen jednoho sexuálního partnera a tím je můj manžel ![]()
No, a můj manžel měl od devatenácti do šestadvaceti „jen“ pět holek. Potom měl mě a od té doby k tomu by to vycházelo v průměru na 20 dalších za rok
(20×14 let)
. A to zdaleka asi nevím o všech…
(Proto anonym, prosím o zachování
)
Nejsem já blbá???
![]()
Asi ho pošlu k šípku a začnu si užívat taky
![]()
Jenže já bych se musela zamilovat, takže to s tím užíváním si nebude tak horký ![]()
@Anonymní píše:
Já měla (stále mám) od svých šestnácti až do třiceti jen jednoho sexuálního partnera a tím je můj manžel![]()
No, a můj manžel měl od devatenácti do šestadvaceti „jen“ pět holek. Potom měl mě a od té doby k tomu by to vycházelo v průměru na 20 dalších za rok
(20×14 let)
![]()
![]()
. A to zdaleka asi nevím o všech…
(Proto anonym, prosím o zachování)
Nejsem já blbá???
Jenže já bych se musela zamilovat, takže to s tím užíváním si nebude tak horký![]()
![]()
Asi ho pošlu k šípku a začnu si užívat taky![]()
![]()
Dělí gigola nebo co? ![]()
@AngelLilly píše:
Dělí gigola nebo co?
Nedělá gigola, prostě je to dě. kař
. To víš, stárne, tak si dokazuje, jaký je machr
. Asi je to nějaká genetická vada, mají to v rodině. Jen já to bohužel zjistila pozdě ![]()
@Anonymní píše:
Nedělá gigola, prostě je to dě. kař. To víš, stárne, tak si dokazuje, jaký je machr
. Asi je to nějaká genetická vada, mají to v rodině. Jen já to bohužel zjistila pozdě
a jak víš, že 20? ![]()
@G12 píše:
a jak víš, že 20?
Předpokládám, že udělala průměr. A ne jen 20, ale 20×14, takže skoro 300 ![]()
@AngelLilly píše:
Předpokládám, že udělala průměr. A ne jen 20, ale 20×14, takže skoro 300
hm, slušný!
@G12 píše:
Pro mě by to byla dost nuda mít jen jednoho a nic jiného nepoznat
To záleží na tom, koho potkáš, nemůžu říct, že bych se nudila a ani netoužím zkoušet, jaké by to bylo jinde ![]()
Damy ( s 20 a více)..a co na to vasi chlapi? Kdyz se zeptaji kolik.. priznaly jste to?
Klidně bez anonymu, měla jsem 2 (bývalý a současný
) ale myslím, že je to málo, takže tím číslem nehci nikoho moralizovat
Můj měl včetně mě ženské 3 (z toho jedna nocovka) takže jsme na tom asi stejně ![]()
No, můj manžel ví, kolik jsem měla vztahů a tak, i předchozí. Každopádně s předchozími partnery a manželem jsme se bavily spíše o vážných vztazích. O chlapech na jednu noc jsme nemluvily.
Myslím tím kolik jich bylo a tak. Myslím, že žádný chlap nechce moc slyšet o tom, kolik jich bylo před ním
.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat