Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Do 15 sexuálních partnerů - je mi skoro 27. Ale nestydím se za to - nebyly to náhodné známosti, ale vždy svobodný kamarád, kde panovalo mezi námi vzrušení a chtěli jsme to spolu nezávazně zkusit. ![]()
To, že o mě potom holky z okolí, začaly vyprávět jaká jsem ehm (a přitom o některých z nich vím, že jich měli i 2× tolik) jsem vůbec neřešila a neřeším do dnes. Ty řeči mi vždy byly ukradené. Přesvědčila jsem se, že vesměs ty holky co nejvíce nadávaly na ty více sex. aktivní, byly samy přitom ještě větší rádodajky - akorát to nikdy nepřiznaly. ![]()
A nejvíc jsem nenáviděla názor, že když to střídá chlap, je borec a pohlíží se na jeho promiskuitu jinak. Než když to samé dělá žena, už je pomalu ukamenována nejen muži, ale hlavně ženskými. ![]()
Jednoho a hned prvního a navíc nic na tom měnit nehodlám ani do budoucna ![]()
@Maculinka - nj jenze reci udelaly sve a partnera to diky tomu ode me odrazuje..
Já jich měla 6.. 1 krátkodobí, 1 dlouhodobí, 3 na jednu noc a s tím posledním jsem doteď…
co se mého přítele týče, přes 40? měla by existovat nějaká rovnocenná spravedlnost
(sranda kdo to nepochopí
)
Mně je 25 a v posteli jsem jich měla zhruba 40. +- 5. A sex provozuji od 15ti. Neměla jsem nikdy stálého přítele, tak možná proto tak vysoké číslo. Ale jsem za to velmi ráda. Dovolím si tvrdit, že díky tomu jsem teď v posteli dobrá a vím co chci a co nechci. S jediným chlapem bych to nedala…lákalo by mě jaké je to s jinýma, člověk má zkusit víc věcí a až pak si vybrat co mu sedí, je to jako s oblečením
Třeba vůbec nechápu ženské co zkusí jednoho a hned si ho vezmou a jsou s ním až do konce života. Neodsuzuju to, ale prostě si to nedokážu ani představit. Asi by mi bylo strašně líto sama sebe, že jsem si nic neužila a utekla mi hromada zážitků.
Je mi 33 a zacala jsem v 17. Stihla jsem jich kolem 40, presne to fakt nevim, vetsinu pred tim, nez mi bylo 24. Od te doby mam staleho partnera, ze ktereho se pred par roky stal manzel, ale uplne verna jsem mu do svatby nebyla. Zenskou jsem nemela zadnou.
Nelituju niceho, jsem rada, ze jsem divoke obdobi prezila ve zdravi, nicmene doted mam obcas chute, akorat je ukoncuju ve fazi provokace, protoze jsem dospela k poznani, ze az na vyjimky je to porad to same a nestoji to za to. Takze mam manzela a prilezitostne-staleho milence (znam ho totiz jeste dele, akorat se potkavame v periode +/- 2-3 roky, sex s nim je totiz ten nej, co jsem kdy mela)
Ahoj holky,
dnes jsme vedly s kamarádkou debatu kolik mužských jsme měly v posteli. S kolika z nich jsme měly sex. Teď už mám manžela a roční mimčo ale když se tak poohlédnu pár let zpátky, no.. Byla jsem nejspíš pěkné číslo a ani nevím kde jsem jich tolik nasbírala. Napočítala jsem jich 20
Kolik jste jich měly vy a kolik je vám let? Klidně taky anonymně ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
dnes jsme vedly s kamarádkou debatu kolik mužských jsme měly v posteli. S kolika z nich jsme měly sex. Teď už mám manžela a roční mimčo ale když se tak poohlédnu pár let zpátky, no.. Byla jsem nejspíš pěkné číslo a ani nevím kde jsem jich tolik nasbírala. Napočítala jsem jich 20Kolik jste jich měly vy a kolik je vám let? Klidně taky anonymně
je mi 22, 2 vztahy, z toho 1 v posteli, ted už manžel a děti máme 2 ![]()
Chceš se nám tu pochlubit?
Jaká jsi raj.da… No záleží i kolik ti je? A jinak u holky to není žádná machrovinka, že měla hodně chlapů, spíš naopak
Já 23let 10 chlapů, ale své číslo si před manželem tajím, nechci v jeho očích klesnout. T.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat