Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@SiriusGG píše:
Neuvěřitelný. Tolik „matraček“ by jsem tu fakt nečekal. Kolem pěti sex. partnerů to ještě chápu, ale čísla nad dvacet to už je fakt extrém…
zajímavý je, že chlap, co má víc jak 20 bab je kanec. A kde by je asi tak našel, když by Ti tu každá baba napsala, že měla jen 1-2 chlapy, e?
Naivko.. Ono by to asi dost dobře nevycházelo..
@SiriusGG píše:
Pokud za 20…30…40 let sexuálního života nezvládne někdo najít partnera, tak evidentně nejsou nevhodní partneři, ale ta (ten) dotyčný stojí asi za starou bačkoru (matračku), že jí (ho) nikdo nechce.
Ale život není jen o sexu, že jo…??? Může nevyhovovat i něco jiného, nebo ne? A to, že někdo najde životního (tedy i sexuálního) partnera třeba až po padesátce je něco špatného…??? Ten člověk je vadný…???
![]()
Pardon, pro mě jsi teda vadný ty…
@martina.se Píšu někde, že chlap co měl dvacet bab je kanec? Ne. Tak proč to vytahuješ? Psal jsem přesně pravý opak.
@Honza 12 píše:
Jak nezvládne najít partnera pro život… To je povinný??
Není…teda vlastně je…pokud to nestihneš do 2…max. 3 sexuálních partnerů, budeš matračka nebo děvkař…
@SiriusGG píše:
@martina.se Píšu někde, že chlap co měl dvacet bab je kanec? Ne. Tak proč to vytahuješ? Psal jsem přesně pravý opak.
protože píšeš, že jsou tu matračky.. asi těžko by to těm chlapům vycházelo, kdyby tu každá baba napsala, že měla jediného.. STačí trochu přemýšlet, než něco napíšeš.
Je mi 27 a sexuji od 16 ti a chlapů bylo asi 15 coz na to jaky byl vždy zájem vlastne znamená, ze jsem témeř pana ;-D. Je hloupé někoho za to soudit. Ten nejlepsi sex zažívám az ted s milencem.
@Jitka1976 píše:
Není…teda vlastně je…pokud to nestihneš do 2…max. 3 sexuálních partnerů, budeš matračka nebo děvkař…
@Jitka1976 píše:
Ale život není jen o sexu, že jo…??? Může nevyhovovat i něco jiného, nebo ne? A to, že někdo najde životního (tedy i sexuálního) partnera třeba až po padesátce je něco špatného…??? Ten člověk je vadný…???![]()
![]()
Pardon, pro mě jsi teda vadný ty…
Vkládáš mi do úst slova a věty, které jsem nenapsal. Zkus si mé příspěvky přečíst ještě jednou, možná dvakrát a o něco pomaleji.
Pokud někdo vystřídá během 20 let 20 partnerů (vztahú) a nenajde toho vhodného, tak je podle mě špatně něco s ním. Netvrdím, že je vadný, ale rozhodně je s ním něco špatně.
@Jitka1976 píše:
@martina.se píše:![]()
čekala bych to spíš od baby, ale že toto napíše chlap
masakr, co..
Kdo ví, jestli JE TO CHLAP…silně pochybuju…internetová identita…
A nebo je strašně vošklivej…žádná ho nechtěla a on je strašně naštvanej…
![]()
@SiriusGG píše:
Vkládáš mi do úst slova a věty, které jsem nenapsal. Zkus si mé příspěvky přečíst ještě jednou, možná dvakrát a o něco pomaleji.Pokud někdo vystřídá během 20 let 20 partnerů (vztahú) a nenajde toho vhodného, tak je podle mě špatně něco s ním. Netvrdím, že je vadný, ale rozhodně je s ním něco špatně.
Trošku zaměňuješ počet vztahů s počtem sexuálních partnerů..
@martina.se píše:
protože píšeš, že jsou tu matračky.. asi těžko by to těm chlapům vycházelo, kdyby tu každá baba napsala, že měla jediného.. STačí trochu přemýšlet, než něco napíšeš.
Jsou ženský matračky a chlapi děvkaři. Co je na tom k nepochopení. Nikde nepíšu o chlapech „kancích“. Tahle diskuze není o matematice. Zapřemýšlej se znovu ty než na něco budeš reagovat.
@SiriusGG píše:
Vkládáš mi do úst slova a věty, které jsem nenapsal. Zkus si mé příspěvky přečíst ještě jednou, možná dvakrát a o něco pomaleji.Pokud někdo vystřídá během 20 let 20 partnerů (vztahú) a nenajde toho vhodného, tak je podle mě špatně něco s ním. Netvrdím, že je vadný, ale rozhodně je s ním něco špatně.
ok…slovo vadný zaměňuji za je s ním něco špatně
U tebe to smím použít…???
![]()
@Honza 12 píše:
Trošku zaměňuješ počet vztahů s počtem sexuálních partnerů..
Jak jsem již psal o pár příspěvků zpátky. Nedokážu tak pořádně oddělit sexuální vztah od normálního. Podle mě je ke kvalitnímu sexu potřeba obojí.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat