Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Jitka1976 píše:
Kdo ví, jestli JE TO CHLAP…silně pochybuju…internetová identita…
A nebo je strašně vošklivej…žádná ho nechtěla a on je strašně naštvanej…![]()
![]()
![]()
![]()
to by sedělo, to je fakt.. Jako chápu, že někdo má jediného partnera, že hned natrefí na toho pravého, ovšem tenhle člověk se vyjadřuje jako zamindrákovaný a zakomplexovaný jedinec, tomu nevěřim ani brý den ![]()
@zzzjancena píše:![]()
![]()
to je zas debata..
![]()
![]()
![]()
asi bych to nespočítala
si matračka…další… ![]()
@Jitka1976 píše:
Kdo ví, jestli JE TO CHLAP…silně pochybuju…internetová identita…
A nebo je strašně vošklivej…žádná ho nechtěla a on je strašně naštvanej…![]()
![]()
![]()
![]()
Původně jsem chtěl oponovat, ale kašlu na to. Jestli se ti tohle zdá jako jediná možnost, proč se člověk dokáže držet u jednoho či dvou sexuálních partnerů za život, tak nemá cenu pokračovat v diskuzi.
@Jitka1976 a to si zas nemyslím já sem byla taková ta svinská mrcha
njn, být nymfomanka je spíš trest
ale zase pak aspoň nedochází k omylům že ke kvalitnímu sexu potřebuješ vztah, nebo lásku…
to je nejlepší vtip co sem kdy četla
![]()
Příspěvek upraven 26.05.14 v 20:05
@SiriusGG píše:
Původně jsem chtěl oponovat, ale kašlu na to. Jestli se ti tohle zdá jako jediná možnost, proč se člověk dokáže držet u jednoho či dvou sexuálních partnerů za život, tak nemá cenu pokračovat v diskuzi.
Děkuju…první rozumná věta z tvých úst… ![]()
@SiriusGG píše:
Jak jsem již psal o pár příspěvků zpátky. Nedokážu tak pořádně oddělit sexuální vztah od normálního. Podle mě je ke kvalitnímu sexu potřeba obojí.
Nesouhlasím. Živočišný sex a jen ten je úplná bomba! Nepotřebuju u toho dotyčného vědět že máme stejné koníčky, líbí se nám stejná barva a byli sme na stejné dovolené. Jde jen o to jedno. Bez výčitek. Bez emocí - jen vášeň. Hele zkus si to - byl bys příjemně překvapen ![]()
@martina.se píše:
to by sedělo, to je fakt.. Jako chápu, že někdo má jediného partnera, že hned natrefí na toho pravého, ovšem tenhle člověk se vyjadřuje jako zamindrákovaný a zakomplexovaný jedinec, tomu nevěřim ani brý den
Měla by jsi vidět, jak mi tvoje „nedůvěra“ trhá žíly… no vlastně nijak. Je mi ukradená.
To že někdo si dokáže najít a udržet svého ideálního partnera po celý život, aniž by jiné střídal jako ponožky, opravdu neznamená, že je ošklivý nebo zamindrákovaný.
Mě je tě vlastně docela líto. Zkus se zapřemýšlet.
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
dnes jsme vedly s kamarádkou debatu kolik mužských jsme měly v posteli. S kolika z nich jsme měly sex. Teď už mám manžela a roční mimčo ale když se tak poohlédnu pár let zpátky, no.. Byla jsem nejspíš pěkné číslo a ani nevím kde jsem jich tolik nasbírala. Napočítala jsem jich 20Kolik jste jich měly vy a kolik je vám let? Klidně taky anonymně
37 let, jeden partner. ![]()
@Lejaa píše:
Hlavně, že to tak krásně teoreticky znáš..
A co měla dělat? V 19 potkala kluka, byla s ním poprvé, byl to ten pravej, chtěla s ním zůstat a založit rodinu. To se na něj měla vykašlat jen proto aby si mohla užít s několika jinýma a být za děvku?
Že teďka po 12 letech třeba mají problémy a dohání to, to je věc jiná, ale to přece tehdá nemohla tušit…
@SiriusGG souhlasím s tebou v tom, že k sexu je potřeba láska, asi proto jsem spala jen s jedním chlapem- svým manželem ![]()
@Cayse píše:
Nesouhlasím. Živočišný sex a jen ten je úplná bomba! Nepotřebuju u toho dotyčného vědět že máme stejné koníčky, líbí se nám stejná barva a byli sme na stejné dovolené. Jde jen o to jedno. Bez výčitek. Bez emocí - jen vášeň. Hele zkus si to - byl bys příjemně překvapen
Možná byl, možná nebyl… těžko říct. Nezkusil jsem a asi ani zkoušet nebudu. Tohle mě fakt neláká. Jsem spokojen tak jak to teď mám. Proč to narušovat? Chápu, že to někoho láká, ale 20 a více partnerů během pár let?
@SiriusGG tak si to po sobě přečti
koukni nám může stejně ujetý přijít to že někdo spí s jedním, max dvěma partnery a prd ví o kvalitním sexu.
ale jedinej kdo si tu hojí mindráky a řeší tady kdo jaký je si ty
nikdo tě nenutil vyjadřovat svůj názor a diskuze je o počtu, ne o Tvém pohledu, který mimo jiné nikoho nezajímá. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat