Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
anonymkaZ píše:
nevim kdo to psal, ze pri mensesu se pracovat neda. Ale da. Jsou veci jako houbicka co tyhle holky pouzivaji aby nemuseli mit volno
cože? O tom slyšim poprvé.. Jak to funguje?..
Je mi 29 let a mela jsem za zivot 65 partneru, z toho jsem 4 milovala
![]()
Anonymní píše:
Je mi 29 let a mela jsem za zivot 65 partneru, z toho jsem 4 milovala![]()
sexualnich partneru tim myslim
Lamiia píše:anonymkaZ píše:cože? O tom slyšim poprvé.. Jak to funguje?..
nevim kdo to psal, ze pri mensesu se pracovat neda. Ale da. Jsou veci jako houbicka co tyhle holky pouzivaji aby nemuseli mit volno
To jsou houbicky, ktere se daji pouzivat namisto tamponu, daji s ekoupit v erotik shopu nebo v lekarne ![]()
Tak já jsem si ty hobičky koupila na dovču.Je jich v balení 10,cena něco okolo 350kč.Použila jsem jen jednou a už nikdy více
..nemá to šnůrku,nejde to pak vyndat ![]()
Daniella82 píše:
Tak já jsem si ty hobičky koupila na dovču.Je jich v balení 10,cena něco okolo 350kč.Použila jsem jen jednou a už nikdy více..nemá to šnůrku,nejde to pak vyndat
Ja jsem je tez puzivala, ale jen pri sexu, aby se netahalo tzv. „za splachovadlo“ na jednu stranu to bylo super na druhou mi to dalo praci je vytahnout, to je fakt
. Jednou jsem musela povolat chlapa a jednou pinzeta ![]()
chlapů něco přes 20
ženský 2
ale se sexem jsme začla v 15…tak se to nasčítalo ![]()
Anonymní píše:Lamiia píše:To jsou houbicky, ktere se daji pouzivat namisto tamponu, daji s ekoupit v erotik shopu nebo v lekarneanonymkaZ píše:cože? O tom slyšim poprvé.. Jak to funguje?..
přesně tak ![]()
mně je 22, sexuálních partnerů jsem měla celkem 5, z čehož s jedním jsem už přes 4 roky
Tak já neanonymně, nemám se za co stydět. Jen jednoho sexuálního partnera a to manžela. Jsme spolu už 8 let a pomalu rok manželé. Dřív se nenašel žádný, s kterým bych chtěla mít něco víc, než úlet, flirt.
Tak já začala v sedmnácti a to s bývalým manželem. Po něm jsem měla dva vztahy a teď současného přítele. takže dohromady 4 a bude mi 30. Bože, ten čas tak strašně letí…
Lamiia píše:Anonymní píše:
Typická lidská vlastnost?![]()
Jakože ochutnávat jiné maso?
Já bych to tak nenazvala…je to spíš o charakteru.
já si spíš myslim, že je to o možnostech.. méně jich mají vždy ty ženy a ti muži co možnost nemají.. méně přitažlivý, méně průbojní.. stydlivý…
tudíž bych to formulovala těmi možnostmi né charakterem…
Ti hezcí, sebevědomí… berou a ochutnávají co život nabízí..
Tak já bych neřekla, že je to jen tím, že je někdo méně průbojný, stydlivý nebo není přitažlivý. Jsem extrovert, ráda se bavím, chodím mezi lidi, ale neochutnávala jsem vše, co život nabízel. Mám svůj rozum. Možnosti jsem měla, ale prostě jsem nechtěla roztahovat nohy. Asi tak. Někdo si rád užívá a někdo si raději počká.
Katka86 píše:
Jednou jsem četla nějaký článek o různých praktikách co někteří chlapi vyžadují po děvkách.Jeden si zval prostitutku k sobě na chalupu a tam ona jen obutá v nekonečně vysokých podpatcích stahovala králíka(zabitého) z kůže a když byla u tlapek tak při tom vždycky vyvrcholil![]()
![]()
![]()
![]()
Za tuto akcičku ji dával 7 tis..Prý měl králikarnu pomalu větší než barak
![]()
![]()
To mě poser… fuj!!!!
LucieHo píše:Lamiia píše:Tak já bych neřekla, že je to jen tím, že je někdo méně průbojný, stydlivý nebo není přitažlivý. Jsem extrovert, ráda se bavím, chodím mezi lidi, ale neochutnávala jsem vše, co život nabízel. Mám svůj rozum. Možnosti jsem měla, ale prostě jsem nechtěla roztahovat nohy. Asi tak. Někdo si rád užívá a někdo si raději počká.Anonymní píše:
Typická lidská vlastnost?![]()
Jakože ochutnávat jiné maso?
Já bych to tak nenazvala…je to spíš o charakteru.
já si spíš myslim, že je to o možnostech.. méně jich mají vždy ty ženy a ti muži co možnost nemají.. méně přitažlivý, méně průbojní.. stydlivý…
tudíž bych to formulovala těmi možnostmi né charakterem…
Ti hezcí, sebevědomí… berou a ochutnávají co život nabízí..
ubili jste mě.. uznávám
přijímám vaše názory, obohatili jste mě.. zřejmě to zkutečně bude o tom charakteru
![]()
lubenka píše:Katka86 píše:To mě poser… fuj!!!!
Jednou jsem četla nějaký článek o různých praktikách co někteří chlapi vyžadují po děvkách.Jeden si zval prostitutku k sobě na chalupu a tam ona jen obutá v nekonečně vysokých podpatcích stahovala králíka(zabitého) z kůže a když byla u tlapek tak při tom vždycky vyvrcholil![]()
![]()
![]()
![]()
Za tuto akcičku ji dával 7 tis..Prý měl králikarnu pomalu větší než barak
![]()
![]()
katce bych to neříkala dvakrát
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat