Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ja jen kombinaci hluboky, sportak - uz pouzivam jen sportak ![]()
Ja nejak nechapu, na co je potreba tolik kocaru, asi jsem divna ![]()
Dva použitelné - sourozenecký Phil and Teds Explorer a golfky Chicco Liteway. Pak ještě na půdě kombinaci Hoco Hurricane, ale v dost katastrofálním stavu. ![]()
Čauky máme cortinu x 3 (mimochodem děsnej kočár)
..potom jané slalom ten je bomba a pak čtyřkolhu houpák jak píšeš ty „na pole“ ![]()
Jeden tank Gabi, doufám že ho někam prodám a sporťák X-lander XA z roku 2009 ![]()
Já mám sporták PP GT 3 a golfky Cybex Callisto, ale ty jsou věčně složené ve skříni, nutně jsem je potřebovala:-) a použila dvakrát na dovolené…takže na jaře prodám a vystačíme si se sportákem+ korbou i na druhé dítě.
Dvojkombinaci - na balkon, golfky nunu, phil and teds sourozeneckej. U nasich jeste dve vejrasky, ale oba jako sportaky.
@katsha jak vypada sourozenecky kocar? A jaky mas rozdil mezi detma?
Jeden sporták (ke kterému jsem měla korbu) + manducu
víc jsem neměla ani neplánuju ![]()
Ja mam sportak(V3),golfky starsi, druhy golfky(babydesign) a treti golfky(ty obyc. z tesca),ale posledni dobou e koukam po sportacku s celonafukovacimi koly, male je 9 mesicu, tak si myslim, ze by mela mit plne pohodli..doted jsem se utesovala myslenkou, ze uz za chvily kocik potrebovat jiny nebude, ale vzdy kdyz jedu po dlazebkach, tak si to rozmyslim..
@palapa píše:
Ja jen kombinaci hluboky, sportak - uz pouzivam jen sportak
Ja nejak nechapu, na co je potreba tolik kocaru, asi jsem divna
spis bych rekla, jedna z mala normalnich ![]()
Trojkombinace casualplay s6 na bezne pouzivani a golfac jen na spani na terase a zahrade ![]()