Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
My máme velký sporťák, pak golfáč a ještě dvojkočár. Takže 3 kočárky v chodbě a pomalu se v ní ani nehnem ![]()
Už se těším, až se jich všech zbavím, to bude hned místa!!
Golfky cybex topaz a těma už končím(slíbila jsem to doma
) tyto golfky jsou už totiž sedmý kočár na první a jediné dítko(teď jí jsou skoro dva ale Topaz jsme kupovali když jí bylo 14 měsíců)
1 jané, jen korbička s podvozkem, dvojkombinace deltim, golfky chicco, a jedny malý lehounký golfky ![]()
Dvojkombinaci (roan marita) a golfky na lehčí cesty.
Už poputují na půdu, holky jsou velké. ![]()
3 kocarky na 1 dite
bugaboo trojkombinace, maclaren golfky a cam portofino - to je kocar na hriste, abych nemela spinavy ty 2 predchozi ![]()
Tak já kombinaci tank DorJan do terénu typu pole-les, pak sporťák lehounký, skladný Babypoint verso do města a na výlety autem. A jako náhradní nové golfky, kdyby se některý z nich rozbil, tak jako rezervu. Takže 3 a pro mě ideální -vezmu ten, který se mi zrovna nejvíc hodí s ohledem na situaci i počasí. ![]()
V soucasnosti uz jen Jane Slalom korbu a sportak a golfky Inglesina Zippy a k nim hlubokou korbu a autosedacku vajicko. Ale byly casy, kdy toho doma bylo mnohem vic, viz moje fotoalbum ![]()
Nepocitam satky, vaky a manducu ![]()
My máme Firkon Verano (sporťák) na pole a procházky po terénu a Babydesign Sprinter na cesty autem, je skladnější než Verano ![]()
V garazi quinny buzz se vsim prislusenstvim, ale uz jsme ho pul roku nepouzili, ceka na dalsi mimi.
A golfky mamas & papas, aktualne pouzivane.
Tak to musím dát přečíst manželovi, ten pořád kroutí hlavou nad tím, že máme 3 kočáry. No, ale on s nima nejezdí, že, takže nemá tucha proč…Tady koukám, že každý má minimálně dva a někteří i více.
![]()
Tak já mám Mutsy hluboký+ sporták nachystaný pro mimi a ted na syna používám trojkolku Babyjogger, golfky Maclaren a v autě vozím Zappa.