Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Teutoni Cosmo - kombinace, Phil and Teds Explorer, golfky TFK Bugster S. Už se nemůžu dočkat jara, až vytáhnu golfky a začnu rozprodávat. ![]()
No už rok jen jeden Roan Marita (na jaro hlubokou korbu vyměním za sporťák)
![]()
http://kocarky.heureka.cz/…-marita-552/
@Helii píše:
Tak to musím dát přečíst manželovi, ten pořád kroutí hlavou nad tím, že máme 3 kočáry. No, ale on s nima nejezdí, že, takže nemá tucha proč…Tady koukám, že každý má minimálně dva a někteří i více.![]()
Presne to si taky rikam ![]()
Trojkombinaci DorJan jako hluboký a sporťák na velkou zimu (je to tank… náš macík do něj vleze v kombinéze s fusakem a tlustou dekou a ještě tam má místo
)
Maxi Cosi Mura 4 jako sporťák na léto a teď přes zimu na spaní doma (po o mi zaspí jen v kočárku)
Golfky Cam - od včera z praktických důvodů… čekáme další a ani jeden z výše jmenovaných s pupkem do auta sama nedám, ptž jsou oba hrozně těžký.
Jo a pomalu už se rozhlížím po sourozeneckém kočárku… až se mimi narodí, tak Máťovi bude teprva 19 měsíců a už teď je na něm vidět, že moc zdatný chodec nebude… on se totiž hrozně rád vozí ![]()
Po zkušenosti kterou má sestra mého manžela – nejdřív si koupila kočár z druhé ruky (Tako myslim - těžký nízký a podle mě uplně naprd no a po 2 měsících se ulomilo kolečko tak že to nešlo zpravit) pak koupila sporťák za 8.000 zlevněn z 14.000 - nějaká norská firma (nový, hezký ale zase obrovský
a Milošek tam vubec nechtěl jezdit…) no a pak měla starý kočár prý na uspání na balkon (podle mě zbytečnost!!) no a ted si kupovala korbu a zase sporták z druhé ruky na druhé mimi (a zase se jí rozbil… nevim kde jezdí
) naštěstí Tomášek je pohodář a tak jezdí v tom velkym norskym sportáku… podle mě se vyplatí do kočárku investovat…
my koupili Peg. perego trojkombinaci a jsem nadšená!! je super, spoustu vychytávek, obrovský koš pod kočárkem, a veliká korba
no a ma brzdu na madle, což se ocení hlavně pokud bydlíte v kopci jako my
a je i na brusle
a super do terénu ![]()
Ahoj, my v roce 2007 kupovali za 19.000Kč Cortina X3 Evolution. A byly maximálně spokojení, i když okolí nechápalo, proč si kupujeme tak drahý kočár… Teď máme dvouměsíční holčičku a kočárek pořád stejný po prvním… Dost lidí se mě ptá, jestli je nový… Krom pár odřenin na podvozku je korba, autosedačka a sporťák jako nový… Takže investice se vyplatila a stačí nám 1 kočár, který je navíc dobře skladatelný…
![]()
Tak já mám kočárek jen jeden. Bugaboo. Kdyby to nevyžadovali prarodiče, tak kočár ani nepotřebujeme, malá je nosící a já si to užívám. A vlastně jedna babička taky nosí, šátek teda ne, ale v manduce v pohodě, to se dokonce s dědečkem hádají, kdo ponese:)
Sporťák Tako - je to šmejd, takže ho nešetřím, jsem sice z Prahy, ale na autobus musím do kopce, kde je momentálně tak třicet centimetrů bahna (začali dělat silnici, ale skončili nějak brzo - je tam jen dva metry široká brázda a kolem metrový valy
) golfky Chicco Multiway - nedám na ně dopustit, jsou prostorný a na rukojeť můžu pověsit skoro cokoliv a jsou stabilní a dost toho projedou.. No a chatě mám největší perlu - je to Inglesina, stará tak 15 let, něco mezi sporťákem a golfkama a sice je designově úplně jinde, ale na to co má za sebou, má pořád super kolečka a pro dítě je fakt prostorný a pohodlný.. Sedák je min. dvakrát větší než mají dnešní golfky..
@akinorevna píše:
Ahoj, my v roce 2007 kupovali za 19.000Kč Cortina X3 Evolution. A byly maximálně spokojení, i když okolí nechápalo, proč si kupujeme tak drahý kočár… Teď máme dvouměsíční holčičku a kočárek pořád stejný po prvním… Dost lidí se mě ptá, jestli je nový… Krom pár odřenin na podvozku je korba, autosedačka a sporťák jako nový… Takže investice se vyplatila a stačí nám 1 kočár, který je navíc dobře skladatelný…![]()
AHOJ NEVADÍ DĚTEM, ŽE JE KOČÁR DRNCAVEJ…NAŠE MALÁ SE V NĚM MOHLA ZBLÁZNIT
![]()
@gabriela82 píše:
No a chatě mám největší perlu - je to Inglesina, stará tak 15 let, něco mezi sporťákem a golfkama a sice je designově úplně jinde, ale na to co má za sebou, má pořád super kolečka a pro dítě je fakt prostorný a pohodlný.. Sedák je min. dvakrát větší než mají dnešní golfky..
Jeeee, to by me zajimalo, jak vypada ta stara Ibglesina? Pro me je Inglesia takovy favorit, idealni kombinace kvality a ceny. Ten design nekdy neni nejmodernejsi, ale podle me jsou to fakt kvalitni kocary.
@petulatko lepší fotku nemám nebo teda mám, ale malá je tam vyfocená taky a já její fotky neprezentuju, tak aspoň na malou ukázku..
Momentálně Babyjogger summit a Cybex Ruby. U své mámy mám QUinny speedi na spaní. o Novém roce jsem složila do sklepa Cybex Callisto, protože mé dvouleté dítě už toho moc nenajezdí.
ještě máme croozer, s lyžičkama, manžel to tahá na běžkách.
taky mám šátek (používala jsem ho vždycky na miminko) a manducu (občas vytáhnu i teď).
nejvíc jsem měla najednou 4 kočáry a všechny jsem používala. ![]()
Trojkombinaci a nejsem tak bohatá abych jich měla víc, vždyť kočárek je na chvilku. I u prvního mi vystačila dvojkombinace, plus golfky. To já mám zálibu spíš v oblečkách ![]()