Kolik Lega koupit k Vánocům?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16220
22.11.19 14:36
@a12 píše:
No ja jsem tim spíš chtela říct, ze by byl ochotnej vybrat kasicku absolutně na cokoli, co zrovna chce a co mu nakoupime..
A myslim si, ze to je hlavně o tom, ze ty motivy jsou na vsem.. Oblečení, boxy na hračky atd. Jestli je nejaka animovana pohadka netusim, nikdy jsem ji nevidela.
Taky nemáme detsky kanaly a deti koukaj na disney, u nas je teď top toy story a deti chteji woodyho a buzze.
Ale znaj i film spidemana

Já to pochopila, nechtěla jsem nijak rýpat, docela bych i synovi rozšířila obzory (aby nebyl pozadu za ostatními), ale fakt netuším u toho Spidermana, proč to je na všem pro takhle malinké děti. Tak jsem právě myslela, že třeba udělali nějaký seriál pro děti nebo tak něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
22.11.19 14:42

@zrcadlo animovany serial je uz nekolik řad, ted ho dela Disney, ale delal ho i Marvel myslim, ale nevim kde ho davaji u nas, my na TV nekoukame. Ale jestli je nejaky Disney kanal tak tam stopro bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16220
22.11.19 14:47
@Ijen píše:
@zrcadlo animovany serial je uz nekolik řad, ted ho dela Disney, ale delal ho i Marvel myslim, ale nevim kde ho davaji u nas, my na TV nekoukame. Ale jestli je nejaky Disney kanal tak tam stopro bude.
Áha, tak to bude ono… Já se divila, že rodiče nechávají koukat děti na Spidermana. My jsme v tomhle trochu mimo, já až nedávno zjistila, že ten divný sýr s očima není sýr, ale nějaký Spongebob a je to mořská houba :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
22.11.19 14:51

Lego je fajn a zrovna na Vánoce má dítě dostat hlavně co chce ono ;). malá si namalovala 2 větší sady tak ty už mám ve skříni a dalších dost věcí :mrgreen: Ted ještě dopsala jednu knihu k albi tužce a já hledám nějakou pěknou deskovou hru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
22.11.19 14:52

Lego je velmi vdecna a nesmrtelna hracka. Take stale kupujeme. A to mam starsi deti.
Ted uz proste vybirame pro starsi a oni si to kombinuji. Takze klidne vetsi sadu, ze lega nikdy neni dost.
U nas je ted obdobi, ze je mimo lego i dost bere Seva stavebnice a porad je tech dilu malo. Ale oni se tak u toho zabavi. Minule skladal kluk letadlo a holky postel pro kocoura.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61110
22.11.19 14:54
@zrcadlo píše: Áha, tak to bude ono… Já se divila, že rodiče nechávají koukat děti na Spidermana. My jsme v tomhle trochu mimo, já až nedávno zjistila, že ten divný sýr s očima není sýr, ale nějaký Spongebob a je to mořská houba :oops:

No zrovna ty dva novy filmy spidermana nejsou nic tak hroznyho. To když behem dne davaj v tv nějakou kriminalku tak je to mnohem horší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
22.11.19 14:56

A my se tada vzdy ridime, jake maji prani decka. Co si daji do obalky, ze od Jeziska chteji, tak to i dostanou. Ne vse, probiha cenzura. Ale vzdy jsou spokojeni, ze najdou dle sveho prani.
Obalky si vzdy chystaji, kdyz vidi prvni katalog Draciku Van. v zari. Takze mam dost casu vse sehnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24307
22.11.19 15:10

@zrcadlo a teď mají ještě lego adventní kalendář :lol: určitě lepší než sladkosti ;) a jak tu někdo psal tak Albi tužka mě taky příští rok láká. Synovi teď bude na Vánoce jedenáct měsíců, tak příští rok určitě dostane to lego, Albi tužku a ponk, traktor :lol: jinak to lego se u nás dědí mě je 27 a teď si s mým legem fakt hraje desetiletá sestra a pak to poputuje k mému synovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69016
22.11.19 15:19

@anavi13 mně je skoro čtyřicet a s Legem po mně si bez problémů hrají mé děti :mrgreen:
U nás nastane průšvih za rok, protože to krom té ohromné pět let shromažďované a neustále doplňované sbírky Lega, ještě vytáhnu pro teď zatím ještě miminko neméně velkou sbírku Dupla, kterou jsem čtyři roky budovala pro první dítě :zed: A pak ho budou dostávat obě děti. Už abych koukala po inzerátech na větší byt :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16220
22.11.19 15:21

@Markéta80 @Kelsey Taky se chci řídit přáním dětí (i když upřímně se mi to kecá, když mají rozumná přání), ale tak jsem si vždycky myslela, že je výchovné nedat úplně všechno. Já jsem proto dětem říkala, ať napíšou těch věcí klidně i trošku víc, ale syn spustil, že víc než 5 věcí psát nebude, protože by mu Ježíšek mohl donést ty, co si přeje míň. Na to konto jsem jim teda řekla, ať si udělají hvězdičku u toho, co chtějí nejvíc. Tak si každý udělal hvězdičku u jednoho Lega, syn potom radši rozdal čísla 1-5 (přičemž čísla 4 a 5 už mám doma ve skříni a jako na potvoru si topoval něco jiného :mrgreen: ), a dcera i když si přála asi milion věcí, tak má bráchu jako vzor, tak říkala, že už si radši nic dalšího přát nebude, aby zbylo na jiné děti.
Tak to vypadá, že letos asi děti dostanou úplně všechno z dopisu Ježíškovi. Ale asi je to poslední rok, kdy oba na něj věří (syn pochybuje silně, ale nešťourá v tom, jen jednou za čas otevře debatu na téma, jestli Ježíšek umí vykouzlit rovnou ty hračky, nebo si vykouzlí peníze a pak je jde koupit apod., jestli je pak balí sám nebo je čaruje už zabalené - a pak to většinou zakončí „moc na něj nevěřím, ale napíšu mu“), tak se domluvím s manželem a dopřejeme jim to. Pořád jsou to fakt rozumná přání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
22.11.19 15:21

Lego se nikdy neztratí, čím více Lega, tím více zábavy :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16220
22.11.19 15:27

Díky všem za názory. A fanouškům lega posílám odkaz na Lego Story - krátký příběh o zakladatelích Lega - je to anglicky (ale hodně srozumitelné a dají se tam nastavit i anglické titulky, takže to někdo může brát jako lekci angličtiny).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61110
22.11.19 15:36
@anavi13 píše:
@zrcadlo a teď mají ještě lego adventní kalendář :lol: určitě lepší než sladkosti ;) a jak tu někdo psal tak Albi tužka mě taky příští rok láká. Synovi teď bude na Vánoce jedenáct měsíců, tak příští rok určitě dostane to lego, Albi tužku a ponk, traktor :lol: jinak to lego se u nás dědí mě je 27 a teď si s mým legem fakt hraje desetiletá sestra a pak to poputuje k mému synovi.

Mladšímu bylo neco malo pres rok kdyz jsme kupovali tuzku a ujizdi na tom vic nez starsi :lol: ted mu jsou 2.
Ponk mame taky, tenkrat si s nim starsi strasne vyhrál u doktorky v čekárně, tak ho dostal k vanucum a spis si na nej jen odkládá jiny hračky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
22.11.19 16:31

@zrcadlo já Vali řekla že jí ježíšek vše přinést nemusí a prý teda nemusí přinést omalovánky ale lego prostě potřebuje nutně :lol: Jenže 2 lega a byla skoro na svém limitu tak jsem manželovi řekla že dostane jedno a konec a prý teda zvýší finanční limit na osobu :lol: pak tam měla sluchátka a manžel jí vzal dražší bezdrátová :lol:, pak plyšového psa, toho jsem chtěla nedat a prý by byla smutná. Hlavně že on nadává kolik má doma plyšáků, plastelínu, oblečení. Omalovánky takže k nim budu muset ještě dokoupit fixy :lol:. Knihy jsme jí brala navíc, ty prý nepotřebuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59398
22.11.19 16:33

@anavi13 albi tužka je super, Vali chce ted lidské tělo a koukala jsem že mají i vyjmenovaná slova :palec: jen z těch zvuků zvířat mne bolí hlava :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí