Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@a12 fakt tak brzo si s tím vyhrál jo? tak to možná by ji mohl dostat k prvním narozeninám
s tím ponkem je mi to jasné, ale mě se strašně moc líbí
@Markéta80 přijde mi to taky super nadčasová hračka ![]()
@anavi13 píše:
@a12 fakt tak brzo si s tím vyhrál jo? tak to možná by ji mohl dostat k prvním narozenináms tím ponkem je mi to jasné, ale mě se strašně moc líbí
@Markéta80 přijde mi to taky super nadčasová hračka
No byl mu rok a tři měsíce a libilo se mu to.. Kdyz jsem mu to zapla, tak jezdil tuzkou po knížce, mel tam zvířátka co vydavaj zvuky..
Ale asi bys mu to spis jeste musela ukazovat ty
@a12 tak to je jasné, že bych si s ním musela hrát. To mi nevadí, on mě stejně musí mít pořád po ruce jinak je řev ![]()
Mám 7 letého, má kolem 70stavebnic, na vánoce už mám koupené dvě. Já to miluju stejně jako on a vlastně nic jiného nikdy nechce:-) Má tedy většinu za těch 200-400, větší jenom nemocnici a pár do 1t, ale i tak se to nasčítá, nakupujeme většinou v Dráčiku s kartou.
V Legu máme cca třicet tisíc. Dříve Duplo, nyní převážně věková kategorie 6 až 12 let. Loni jsem krátce před Vánoci koupila tři velké sety, nebylo to pod stromeček. Letos přemýšlíme nad Mlokovým kufrem, Hagridovou boudou a kočárem ze seriálu Na Vlásku, kde je i figurka Cassandry. Lego je dobrá investice. My z něj stavíme všechno možné a následně hrajeme spoustu příběhů.
@anavi13 Lego kalendare jsme leli loni. To city bylo vcelku fajn. To friends nic moc, takze letos uz jsme ho uz neobjednavali.
Lego kalendář byl fajn, když jsem ho sehnala v lednovém výprodeji za tři stovky
Ale za tu plnou palbu, Friends už je přes sedm stovek, je v tom jedna figurka a pět a půl kostičky a navíc se to hrozněopakuje, takže stačí jednou. Problém je, že dyž ho dítě dostane jeden rok, další už se těžko trumfuje, ale dávat sedm stovek za adventní kaledář odmítám, to za to radši koupím nějakou pěknou sadu pod stromek.
@ugluk píše:
Lego kalendář byl fajn, když jsem ho sehnala v lednovém výprodeji za tři stovkyAle za tu plnou palbu, Friends už je přes sedm stovek, je v tom jedna figurka a pět a půl kostičky a navíc se to hrozněopakuje, takže stačí jednou. Problém je, že dyž ho dítě dostane jeden rok, další už se těžko trumfuje, ale dávat sedm stovek za adventní kaledář odmítám, to za to radši koupím nějakou pěknou sadu pod stromek.
No idealne udelat svuj kalendar, naky pytlicky a nakou mensi sadu tam rozdělit.. Idealne podle navodu jak jdou dilky za sebou ![]()
@a12 jo, to už mě taky napadlo, že koupím sadu a rozdělím ji, aspoň z toho něco bude
Ne klasická hromádka ministromeček, minisněhulák, minisáňky. Letos teda bude advent nelegový, ale pod stromkem si užijeme ![]()
Taky máme legomaniaka, koupila jsem i advenťák, snad nebude zklamaný
@a12 píše:
No idealne udelat svuj kalendar, naky pytlicky a nakou mensi sadu tam rozdělit.. Idealne podle navodu jak jdou dilky za sebou
To já právě plánuju letos z těch pytlíčku z Alberta (pytlíček Lega za 19,90+body), už mám doma pytlíček s Elsou, tak ho rozkuchám a hned budou tak 4 látkové pytlíčky adventního kalendáře (v jednom Elsa, v druhém trůn, ve třetím stoleček a ve čtvrtém žezlo a dortík). Takhle chci rozkouskovat ještě další pytlíčky a budu mít za stovku super kalendář ![]()
@zrcadlo Přesně tak jsme to udělali už loni a super
Plus jsem teda klukům přidala ještě nějakou samolepku nebo asi 5× i něco sladkého
@a12 píše:
No idealne udelat svuj kalendar, naky pytlicky a nakou mensi sadu tam rozdělit.. Idealne podle navodu jak jdou dilky za sebou
Takhle to letos delame. Ale deti jsou jeste duplovi, tak to nejsou pytliky, ale spis pytle. Ty kostkz jsou hrozne velke ![]()
Ahoj, tak hlásím, že v Tescu mají na Lego slevy přes 30%. Máme nakoupené sady viz. foto. Pak jsem koupila ještě střední kreativní box a přes bazar sehnala za pusu velký kreativní box, ve kterém je navíc Lego Friends. Z Ali jsem pro jistotu vzala ještě figurky, protože třeba Hulk se v menších krabičkách sehnat nedá a Superman už vůbec ne. Myslím, že doma už dostane max tričko a plastelínu
. U tchánů dostane ještě Lego Mimoně a u mých rodičů Ninjago.
Ten adventní kalendář. mi za ty peníze přijde dost slabý. Koukali jsme na něj s klukem v obchodě a nijak ho nezaujal. Zato čokoládového kalendáře se už nemůže dočkat