Kolik mléčných výrobků denně?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahojky,taky se přidám,mám 18,5měsíční holčičku a náš jídelníček je takový:(do 18měsíců jsem kojila,pak jsem teda přestala a zkoušela malé dávat UM,chytla se mi na Nutrilon,ale vypije mi akorát 120ml ráno a 120ml večer,takže jakoby jednu dávku),takže UM dávám hned ráno po probuzení těch 120ml,pak buď jogurt nebo chleba s žervém nebo lučinou,oběd můj uvařený,vyjímečně sklenička,svačinu má buď přesnídávku nebo čerstvý ovoce,venku mi většinou sní rohlík když jsme v krámě,občas trochu jablíčko,nějaké piškoty,sušenky,večer kaši těch 200-225ml a těsně přes spaním UM zas těch 120ml,víc mi nevypije,vyhovuje nám tento režim,já myslím,že když vám to vyhovuje,tak bych režim neměnila a jogurt bych ven klidně vzala,za tu chvíli venku se ti určitě nezkazí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky, tak díky moc za rady, možná to fakt moc řešim a jogurt odpo bych dávat mohla…
s tim obědem je to fakt, že když mi dopo sní celou housku, tak pak v poledne nemá ještě tolik hlad… nějak se to pokusim překopat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak my to máme takhle(syn 16 měsíců): ráno většinou hrnek kravského mléka + pečivo s něčím nebo kaše nebo nějaká buchta. Zhruba za 1,5 hodiny jogurt na svačinu a pak si jde lehnout. Oběd někdy polívka + hlavní jídlo - sní téměř stejnou porci co já
Odpoledne má ovoce + někdy kousek pečiva, piškoty. K večeři má pečivo nebo kaši a před spaním 180 ml UM.
Toho jogurtu ven bych se nebála. Stejně když budou fakt velký vedra, tak budete doma, nebo třeba koupíš někde na procházce.
- Citovat
- Upravit
Děti do 2let by měli mít ekvivalent 500ml mléka denně. Nějaký extra příjem nemá, takže bych jogurt nevynechávala, buď bych ho dala dopoledne doma, nebo koupila až přímo na místě, případně Hami prodává termizované jogurty, které nepotřebují ledničku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit