Kolik mléka ve 2 letech?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
18.1.13 15:01

V tomhle veku bych mu davala tolik kolik sam chce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
18.1.13 15:03

Davam UM jen pred spanim… cca 150 - 200 ml

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
645
18.1.13 15:05

@Evula82 My teda budeme mit 2 roky za 2 mesice, ale davame rano 300 ml (zkouseli jsme min, ale porad rikala este mlikooo) a vecer ma tak 200 ml. Pokud mu to tak vyhovuje, tak bych to nechala. Nektere deti ve 2 letech uz UM ani nepiji. Taky teda zalezi na mnozstvi jinych mlecnych vyrobku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
18.1.13 15:11

V té době pila cca 250 ml ráno i večer, teď pije kravské a zhruba stejné množství, možná maličko míň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zza
18.1.13 15:26

Co jsem přestala kojit, tak jakékoliv jiné mléko odmítá, dlouhodobě, takže od 20 měsíců nepije mléko vůbec, jogurty také nejí, jenom tvaroh a sýr. Problém v tom nevidím, dvouleťák už pokryje potřebu bílkovin z jiných zdrojů.

• Citovat
  • Upravit
3371
18.1.13 17:03

@Evula82 Ahoj, tak moje holky (dvojčata 2,5 roku) maj Nutrilon 1× denně a vypijí kolem 230 ml. Někdy víc, někdy míň. Zkus mu dát víc, uvidíš, jestli to vypije, nebo jestli něco nechá, víc poradit nemůžu.

Ještě nedávno holky pily UM 2× denně, ale jedno už jsme zrušily :pankac: :pankac: 8), tak ještě by to chtělo zrušit plínu na noc a bude to super ;) :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
18.1.13 17:32

Tak nas mladas uz UM nema, chce kakao. takze rano ma 150mlíka do toho banan a kakao a stejne tak vecer. pres den ma jogurt a jeste jedno to ochucene mlicko v krabicce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
18.1.13 18:30

Tak náš má teď ráno a večer 200 ml mlíka (někdy UM někdy kravský), přes den většinou jogurt, teď i něco jako actimel z Lidlu a sýr. A přes den si i tak ještě někdy zajde s hrnečkem pro mlíko. Je asi po mě :)

• Citovat
  • Upravit
4961
18.1.13 18:40

Já nepochopím, proč když dítě nemá alergii na kravské mléko dáváte někdo zbytečně sušené sra… :cert: :cert: :cert:,ve dvou letech??? A navíc těch peněz. Kluk pije od roka normální mlíko, ráno 200 a večer 200.A jinak odpoledne jogurt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
18.1.13 19:09
@Jůlinka T. píše:
Já nepochopím, proč když dítě nemá alergii na kravské mléko dáváte někdo zbytečně sušené sra… :cert: :cert: :cert:,ve dvou letech??? A navíc těch peněz. Kluk pije od roka normální mlíko, ráno 200 a večer 200.A jinak odpoledne jogurt.

no tak UM mě vyjde levnějc než kravský. Navíc si kluk sám vybírá jestli má chuť na UM nebo na kravský.

• Citovat
  • Upravit
3371
18.1.13 20:05

@Jůlinka T. Mým dvojčatům kravské prostě nechutná, tak co s nima mám jako dělat?! Jogurty a sýry sice jedí, ale kravský mlíko samotné v tekutém stavu do nich nedostanu, ani kdybych se na hlavu stavěla a UM mají rády, tak proč by ne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
18.1.13 20:16

@Gituš nas mladas samotny mliko taky nema rad ale jak tam dame kakao tak by to mohl pit na litry :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
18.1.13 20:19

@market.s.87 Tak to holkám ani to kakao nejede. Bez UM ani ránu. A já jim v tom nebránim, když ho mají rády, tak proč ne. Holky jsou hodně bonbónkový a ovocný :D Čokoládu moc rády nemají, to zase starší ji maj rádi a bonbóny moc nemusej. :think: :cert: :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
18.1.13 20:32

@Gituš jojo v pohode taky nevidim na UM nic spatneho :)) nas mladas by bez kakaa umrel ale zase mi uz nechce UM :)) ja bych mozna byla i radsi kdyby si aspon jednou denne dal UM, preci je vtom asi vic vitaminu nez v mliku :nevim: :nevim: ale ja mi tam mixuju jeste banan tak snad se to vyrovna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
18.1.13 20:54

@market.s.87 Já myslím, že jim to neubližuje. Takže já u něj zůstanu. Ještě nedávno UM pily dvakrát denně, teď jenom jednou, ale byl to boj je zaměstnat, aby ho už nechtěli. 2× denně pro dvojčata - to lezlo do peněz :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí