Kolik peněz si říct na pohovoru?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Je dobré vědět, kolik se pohybuje jejich platové rozmezí a říct si horní hranici. Dolů pak můžeš nebo oni můžou jít vždy. Jde o to říct si tak akorát ne moc a ne málo, aby to nevypadalo, že se povyšuješ ani že se podceňuješ. Já si standardně jako absolventka bez praxe říkala 15 - 20 čistého. A to jak kde a na jakou pozici. Na 20 jsem se nikdy čistého nedostala, ale hrubého ano ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ja nemam zkusenost s pravnickou firmou, ale delala jsem v maklerske spolecnosti, asistentky braly (s nekolikaletou praxi) 22 tis. hrubeho, ted delam v bance a asistentky tady maji take tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak kdybyste viděly, kolik berou kolegyně v Praze v opravdu jedné z nej AK v ČR, tak se vám protočí panenky
![]()
- Citovat
- Upravit
Když si řekneš o 25 tisíc hrubého tak vůbec nic nezkazíš.
(Moje sestra pracovala na podobné pozici ještě na VŠ)
Příspěvek upraven 24.06.14 v 13:41
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tak kdybyste viděly, kolik berou kolegyně v Praze v opravdu jedné z nej AK v ČR, tak se vám protočí panenky![]()
![]()
![]()
Tipuju málo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano řekni si o 20-25 hrubeho:-), dle toho jak se sama hodnotis a citis:-) Je uspech, ze te bez praxe vůbec k pohovoru pozvali!!! Asistentky v ak maji casto vic nez koncipienti..I proto jaem z advokacie odesla, pracovala jsem celou školu, takze pak absolutne jsem nemela problem praci sehnat, ted bych si rikala (s VS a praxi) o 25 cisteho:-) A presne kdyz napises nazev ak, treba budu vedet (nebo nekdo jiny) kolik tam asistentky berou:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj, v renomované AK v centru Prahy jsem dělala asistentku, resp. v jedné její pobočce (ne v Praze) a brala jsem 16.000,– za zkrácený úvazek 5hod denně po-pá. V Praze bych si řekla za plný úvazek 8hod denně tak 25.000,– čistého
Tak to je sci-fi, zvlast pokud je pouze asistentka, i koncipient bere mene.Jsem personalista a realny nastupni plat absolventky na teto pozici je max. 18000,– hrubeho.
- Citovat
- Upravit
Pro anonymní: tak proč se nás tu vůbec ptáš na názor když tvrdíš, že kdyby jsme věděli, tak se nám protočí panenky
Udělej si ve výsledku co chceš, tvoje práce, tvůj život, tvůj případný úspěch ve výběrku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Chocoloco píše:
Tak to je sci-fi, zvlast pokud je pouze asistentka, i koncipient bere mene.Jsem personalista a realny nastupni plat absolventky na teto pozici je max. 18000,– hrubeho.
@Chocoloco píše:
Ano meli mene
- Citovat
- Upravit
@Chocoloco Já jako personalistka bych řekla více než jenom 18.000. Viděla bych to u absolventy možná na 20.000 nebo 21.000 hrubého do ZD/doby určité - pokud bude firma štědrá, což by AK být mohla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@fragollinna nejsem zakladatelka. Napsala jsem, kolik jsem brala ja. Pak tu slysim, ze je to scifi atd. takze no comment. Chtela jsem pomoct zakladatelce a poptat se, pokud jde o tu samou ak
- Citovat
- Upravit
@Chocoloco Já jsem taky personalistka a věř, že nemáš pravdu. V centru Prahy u advokátní kanceláře to možná opravdu je.
(Mimochodem, znám např. účetní VŠ absolventku, která v Praze nastupovala za 25 hrubého a 27 měla po zkušebce. Občas se divím, o jakých platech se na EM mluví, protože zkušenost z mojí praxe je jiná. Vím i o firmě, kde absíci dostávají mnohem mnohem víc.)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Chocoloco píše:
presne absolventka bez praxe by mela byt rada za 20 tisic hrubeho. Jinak rikat si o plat v cistem znaci dost velkou neprofesionalitu a da se rict i hloupost uchazece, zamestnavatel prece nevi, jake muze mit budouci zamestnanec odvody…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@fragollinna nejsem zakladatelka. Napsala jsem, kolik jsem brala ja. Pak tu slysim, ze je to scifi atd. takze no comment. Chtela jsem pomoct zakladatelce a poptat se, pokud jde o tu samou ak
On aby se v tom trochu blb vyznal, každý píše anonymně, moc nechápu, co je na této zprávě anonymního - neznáme tě a nejmenuješ konkrétní AK. Ale to je ve výsledku jedno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit