Kolik peněz si říct na pohovoru?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@feliss Říct si 20.000,– bez praxe na pozici asistentky(!) účetní (nebo jakéholiv jiné) je moc. I když je to Praha. Ale zkusit to může…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bych rekla ze na kancelarske prace se da najit sikovne devce, jiz s praxi, za 15 cisteho. Ale zalezi co hledaji, zda pracovitou vcelicku nebo nekoho na reprezentaci. Pak davaji vic, kazdy chape ze pokud tam chteji mit nekoho reprezentativniho, tak ty oblecky nejsou zadaco.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja teda mam zkusenost, ze kdyz jsem hledala druhou praci, tak jsem chtela 35 plus premie, coz bylo asi tehdy celkem drze, ale dostala jsem to. I kdyz na jednom pohovoru se me majitel firmy zeptal zda jsem se nezblaznila. Tehdy jsem mu rekla ze nejsem mene schopna nez on, jen mladsi a teprve svoji pracovni karieru zacinam, tak nevidim duvod proc bych pracovala za hubicku. On to taky nedela za almuznu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca …Asi mas pravdu…ja nevim…jsem mela 20let obchod, takze platy neznam. Uz se mi stalo, ze kamaradky mi nechtely rict kolik berou…nebo rekly umyslne jinou castku…nevis proc? Ja jim to zavidet nebudu…me slo ciste o to, ze jsem chtela vedet kolik se kde bere, abych byla v obraze…kdyz budu hledat misto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca Já myslela 18,5 hrubého. Takže v čistém to bude min. o 3 tis. méně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca píše:
Když přestřelí hodně - a zmiňovaných 13k a 18.5k je skoro dost rozdíl! Tak možná úplně skončila.. říct si málo taky o něčem svědčí, přestřelit hodně taky není dobré…
Me se stalo vicekrat, ze kdyz jsem si rekla o vic a meli o mne zajem, tak rekli jaky maji financni strop a ja se mohla rozhodnout. Zatimco kdyz si clovek rekne mene, vic uz mu nikdo neda, byt by tam rezerva byla…
Kde taky o to, jestli se clovek do hlavniho mesta stehovat chce, nebo by sel jen kvuli praci + jakou ma financni rezervu, jak dlouhoo si muze dovolit praci hledat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@B EL
Plat se porovnával v hrubém, a plat se říká vždy v hrubém.
@tavi
Jenže to je o tom na koho narazíš, všude by to neprošlo - a taky záeží, co máš za školu a co jsi u ní dělala.
@open mind
No vím i o tom, kdy něcomu dali, ale ono taky záleží na personalistovi.
O tom říct si víc o 5 tisíc když chtějí dát 15 000 je moc (příklad), tam by to asi ani moc na domluvu nebylo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca píše:
@feliss Říct si 20.000,– bez praxe na pozici asistentky(!) účetní (nebo jakéholiv jiné) je moc. I když je to Praha. Ale zkusit to může…
Máš pravdu. Asistentku účetní může dělat skoro každá normální holka se střední školu. 20.000,– je úlet, to nikde nedostane. Reálně bych to viděla kolem 14-15tis. nástupní plat během zkušební doby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tavi píše:
Ja teda mam zkusenost, ze kdyz jsem hledala druhou praci, tak jsem chtela 35 plus premie, coz bylo asi tehdy celkem drze, ale dostala jsem to. ****I kdyz na jednom pohovoru se me majitel firmy zeptal zda jsem se nezblaznila. Tehdy jsem mu rekla ze nejsem mene schopna nez on****, jen mladsi a teprve svoji pracovni karieru zacinam, tak nevidim duvod proc bych pracovala za hubicku. On to taky nedela za almuznu.
Pokud by to byla pravda, už by jsi byla v jeho pozici a měla firmu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Claire00
Np myslím si, že říct někdo něco takového na pohovoru, tak si myslím, že je i docela štěstí dostat to místo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevim jak dnes, ale pred sedmi lety jsem jako nástupní plat na junior účetní očekávala v Praze okolo 17ti tis. a dostala jsem 18 tis. Po zkušebce 20. V jiné firmě jsem jako už s dvouletou praxí nastupovala opět za 18. Ani jsem tam zkusebku nevydržela (dělala jsem vše co klasická účetní, která tam brala jednou tolik). A nemam ani VŠ. Pokud znáš své schopnosti, platově bych se nepodceňovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marbella píše:
Nevim jak dnes, ale pred sedmi lety jsem jako nástupní plat na junior účetní očekávala v Praze okolo 17ti tis. a dostala jsem 18 tis. Po zkušebce 20. V jiné firmě jsem jako už s dvouletou praxí nastupovala opět za 18. Ani jsem tam zkusebku nevydržela (dělala jsem vše co klasická účetní, která tam brala jednou tolik). A nemam ani VŠ. Pokud znáš své schopnosti, platově bych se nepodceňovala.
Před sedmi lety měla moje asistentka včetně bonusů 30tis. Dnes má současná skoro po roce 20tis. Doba se změnila, spousta lidí hledá práci, zaměstnavatelé si mohou vybírat. Na jedno místo je opravdu hodně kandidátů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Claire00 tak to už se teda těším na ten „velký“ návrat z RD ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Marbella no já se vracím po 6 letech a nestačím zírat kam se platy posunuly, to co tady uvádíte jsem brala po střední škole v letech 98-99 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit