Kolik sexuálních partnerů?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
muffinka89
5.6.12 15:06

@Petttulis já jsem to nemyslela špatně :oops:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

hrubej odhad neco mezi 20-30 (je mi 20 a posledni dva roky jsem verna, takze do 18ti tech 20 bylo urcite) :oops:

• Citovat
  • Upravit
1553
@Bohemund píše: ¨Tak s tim nesouhlasim, jako chlap ti můžu řict, že to většinou zaleži podle chovaní te holky, pokud se chova a oblika pouze vyzyvavě pokud je to na ni poznat je pravda ,že malo ktery chlap by sni vydržel dele a pujde většina do ni kvůli sexu. Ale pokud se bavime o normalni ženě, nevidim problem v číslech jako 30. V dnešní době se holky začinaji pevněji vázat až po 25 a to je celkem 10 možných let aktivniho sexualniho vybiti.

Nemusíš se mnou souhlasit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11736
5.6.12 15:07

@hamika Proto nebudu s chlapem spát hned při prvním rande, ale první poznám, jaký doopravdy je a jestli za to stojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Je mi 36, měla jsem 7 partnerů, začala jsem v 21, ale prostě to ne se všemi klaplo na 100%. Nicméně s kýmkoliv z nich kdybych byla otěhotněla, byla bych s ním asi chtěla zůstat a mít rodinu, rozhodně jsem počítala s tím, že se to může stát a i to chtěla, nebo jsem si to aspoň myslela (podvědomě jsem možná věděla, že to není 100%, proto jsem měla antiko :oops: - ale tehdy jsem si myslela, že je to tím, že chci dostudovat, cestovat, sehnat bydlení, cestovat, … a možná bylo :) Nestalo se to za celých 12 let a pak najednou, s manželem, jsem otěhotněla napodruhé :). Asi osud :srdce:

Pro rýpalky - anonym proto, že si nemyslím, že by zrovna tohle o mě musel vědět úplně každý, to je věc mě a mého manžela, případně tady do statistiky ;). Ale ne pro sousedky, co čtou stejný server ;)

• Citovat
  • Upravit
1553
@muffinka89 píše:
@Petttulis já jsem to nemyslela špatně :oops:

vždyť já také ne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bohemund
@kotaska91 píše:
@Bohemund Když to někoho baví s různýma lidma, ta může jít šlapat, můj názor. Někoho to může bavit s jedním, nevyjde jim to, tak s druhým, dobře, ale ne že budu spát každý víkend s jiným, jenom proto, že se nudí a nemá co dělat :nevim:

A proč by proboha měla jit šlapat? A kdo ti řelk že spi s nekym jenom proto že se nudi? TO jako všichni chlapi klati ženske jenom proto že se nudi? Prostě to maji radi, co na tom nejde pochopit? co je na tom tak pobuřujiciho?

• Citovat
  • Upravit
11736
5.6.12 15:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
5.6.12 15:11

Podle mě taky záleží,zda má člověk sex ve vzahu a nebo se toulá po diskotékách a je jí celkem jedno s kým…

• Citovat
  • Upravit
11736
5.6.12 15:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
5.6.12 15:12
@Bohemund píše:
Podle mě je uplně jedno s kolika, pokud te to bavi, tak proc ne třeba každy den jeden :) navic u tebe to vychazi 1 na rok což podle mě je pokud nejsi teda zadana :D malo

2,2 na rok jestli se nemýlím… :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.12 15:13

@muffinka89 presne tak. myslim ze je velky rozdil v tom se pomilovat s nekym koho znam a mam ho svym zpusobem rada a jen tak naskakovat na ocasy na diskotece

• Citovat
  • Upravit
5970
5.6.12 15:13

Já bych si snad sebe sama nemohla ani vážit, kdybych jich měla třeba 30. :nevim: Přišla bych si jako opotřebovaná hračka s kterou si hrálo tolik chlapů.. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.12 15:14
@kotaska91 píše:
ty zkušenosti se dají nasbírat i s jedním partnerem, dají se zkoušet nové a nové věci, nebavilo by mě kdybychom měli pořád stejný sex :nevim:

Když myslím zkušennosti, tak tím nemyslím sex různými způsoby a na různých místech, ale právě sex s jinými muži. Protože každej jinak voní, má jiné tělo, jinak se dotýká … Prostě to samé co dělal první, s tím druhým to samé nebude :)

A pro úplnost do teď jsem jich měla 5 (včetně mého záletného manžela).

Anonymní rozvedená

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.6.12 15:15
@muffinka89 píše:
Podle mě taky záleží,zda má člověk sex ve vzahu a nebo se toulá po diskotékách a je jí celkem jedno s kým…

tam to chápu i já…mít 6 měsíců trvající vztah,pak chvíli pauzu a další takový…za 10-15 let se to nasčítá :mrgreen:
bez vztahu to asi každýmu nejde-proto to nepochopení :nevim: :?:
můj tvrdí,že jich měl 6- 4vztahy a 2 bez vztahu…vztahy pár měsíců (těch bylo víc,ale ostatní bez sexu,resp.bez soulože)
takže my to máme vpodstatě nastejno :)
 K.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria