Kolik UM denně při příkrmech?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3818
6.5.10 20:32

Evi, od vcera mam take docela problem s jidlem a pomohlo mi mu dat jednu lzicku se kterou si hraje ( jakoze se krmi sam ) a pritom druhou lzickou ho krmim…vystihuji momenty :wink: a sni toho docela dost…za zkouzku nic nedas… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
7.5.10 15:49
Mihaicka píše:
Evi, od vcera mam take docela problem s jidlem a pomohlo mi mu dat jednu lzicku se kterou si hraje ( jakoze se krmi sam ) a pritom druhou lzickou ho krmim…vystihuji momenty :wink: a sni toho docela dost…za zkouzku nic nedas… :wink:

díky, vyzkouším :palec: , Elinka má za sebou pernej den a ještě spí, ale už jsem na ni připravená :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
7.5.10 20:36

Mihai, tak aplikací to není :roll: , zkoušela jsem všechno, další lžičku, hračky, flašku - na to skoro skočila do chvíle, než zjistila, že je v tom ovocná přesnídávka. Ona prostě, z ničeho nic, nerada ovoce :nevim: . Jsem se zmínila dneska u Dr., říkala, že to je sice zvláštní, ale ždné závěry z toho nevyvozovala. Prej je asi náladová… :-)

taky se jí začínaj klubat zuby, tak jestli to s tím třeba taky nebude souviset :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4972
7.5.10 22:26

Tak jsem si tu pročetla, jaké problémy s krmením máte a kolik vám toho dětičky sní.. Popravdě taky poslední dobou s jídlem bojujeme.. Dřív mi malá snědla 5× denně 180 - 210 ml a poslední dobou jsem ráda, když si dá 4× denně aspoň 150 (a to je zázrak).. :nevim: Možná je to tím, že jsme přešli na UM 2. A co se týče jídla, tak se zeleninou jak kdy, někdy sní celou porci, někdy jen 5 lžiček, ovoce baští teda pěkně, to jí chutná :-D A jinak jsem se ptala dr. na to jídlo a UM by přikrmované dítě mělo mít aspoň 500 ml, ale čím víc, tím líp. Od 8. měsíce jednu dávku může nahradit jogurt nebo kaše, ale dřív prý ne, že jsou na to malé.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí