Kolik utratíte za Postcrossing?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
510
24.12.15 15:45
@umea píše:
Tak mi napis svuj postcrossing nick @lebi kdyz se nemas ceho bat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty „pracujici studentko“, co mas jiste v planu dozivotne okradat stat i druhe, soude dle tveho charakteru. Tesis se na davky? Ty se s STS neposilaji :*

Jasne, takze jsi socka, co okrada postu. Proste zlodejka. Taky si beres pod kabat 15 rohliku a nosis si je domu, kdyz te nikdo nechyti, a myslis si, jaka jsi hrdinka? Treba bys to mohla napsat svym kamaradum STSerum :mrgreen: :mrgreen: jako dalsi ekonomickou inovaci. Neni v tom zadny rozdil, a samotny postcrossing oznacuje pouzivani STS za „fraud“. Jak jiste sama vis, zlodejko.

Ja nejsem mila na zadne zlodeje, na slusne lidi, co mi posilaji krasne pohledy s krasnymi znamkami, ano. Jsi obyceny parazit, nic vic, a vadi mi paraziti vseho druhu. Na ty slapu, na ty mila nejsem :mavam: :mavam:

Znovu se ptám, proč bych ti ho sem psala? Já nevím, jak ty, ale já sem na emimino nechci dávat podrobnější info o své osobě…
Na jaký dávky bych se měla těšit?! Ty meleš úplně z cesty. :roll: Na to už fakt nemám nervy. :D

Jinak zboží v obchodě si kupuju a do práce chodím, ale do toho ti opravdu nic není, takže buď tak laskavá a nech si svoje invektivy od cesty. Já se tě taky neptám, jestli momentálně pracuješ, nebo si válíš šunky na mateřské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
24.12.15 21:58

@umea Tak já chápu, jak to myslíš, ale neztožňuji se s tím, jak se k tomu stavíš. Já si myslím, že to zbytečně hrotíš. Mně přijde, že většina lidí slušných, ale pak stačí, když vidí někoho, kdo se cítí hodně morálně na výši a řeknou si, že na místo toho arbitra mravnosti se tedy etablovat nehodlají. Strašně mi připomínáš mou mámu.. Ano, „díky“ ní jsem člověk, který čeká na přechodu „na zelenou“, byť nikde v dálavě nic nejede.. ale fakt neoslovuji kolem mě procházející na „tu“ červenou a nepoukazuji na jejich prohřešek, který není jen přestupkem dopravním, ale může je stát i víc nežli újmu finanční. Nemluvě o tom, co „předávají“ dětem, které „vlečou“ sebou. Ani se o nich nevyjadřuji pejorativně a necítím se oprávněná nepředjímat na základě jednoho skutku (byť opakovaného) se snahou obsáhnout osobnostní profil dotyčného :nevim: Abych se obloukem vrátila k té mé mamince ;) Ona je strašně hodný člověk, ale někdy si říkám že otec Školastykus (Hrátky s čertem) je proti ní břídil 8) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
12.4.22 16:45

Postcrossing a Postcard United

Ahoj holky, já Postcrossing objevila úplně náhodou v lednu. Pohledy sbírám od dětství. V lednu jsme objevila inzerát - paní prodávala čisté pohlednice a psala, že jsou vhodné na Postcrossing. No…zatím jsem utratila asi 5 tis za známky i pohlednice. Dávám si to jako roční limit. Nakoupila jsem desítky pohlednic různých motivů a žánrů, abych pro každého mohla vybrat ten vhodný. Propadla jsem tomu. Zatím mám jen 17 doručených - bohužel dost dalekých zemí, kde to vázne. Ale dala jsem si dodatečně, že chci posílat i po ČR v domnění, že rychleji nasbírám velký počet doručených a zvýší se mi limit na posílání. Zatím jsem si ale ČR nevylosovala.

Zkouším také Postcard United - ten web je příšerný, vůbec na něm nezůstávám přihlášená, je to nepřehledné. Zde mám už čtyři doručené, ale zpátky jsem ještě nic nedostala. Přemýšlím, zda v tom pokračovat. A proto, jaké jsou Vaše zkušenosti s Postcard United - co jsem našla na webu, byla to stará diskuze a dost špatné recenze. Když se dívám na uživatele, i zde jsou lidé, kteří mají tisíc a více přijatých/odeslaných pohlednic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
24.4.22 08:51

@Kazimíra Olejovka, s Postcard United osobní zkušenosti nemám. Co vím od ostatních, tak byla šance na „rare“ země. Na postcrossingu nejvíc losuješ Německo, Rusko, Čínu, USA, Holandsko… Zkrátka země, kde je nejvíc postcrosserů. Obecně na PU byly stížnosti. Já ho osobně nikdy nezkoušela.
Celkově posílání pohlednic do ciziny je pro trpělivé - někdy ti pohled dojde rychle (byly doby, kdy např. na Taiwan došel za 4 dny). Od covidu se doručovací doby protáhly… Ono také záleží na příjemci.
Pokud chceš posílat po ČR a máš facebook, tak se zkus přihlásit do skupiny Český postcrossing & swap. Je to uzavřená skupina lidí, kteří si vzájemně posílají pohlednice. Probíhá to takto: správce vyhlásí kolo, kdo má zájem, tak se přihlásí. Pak se náhodně vylosuje pořadí. Posílá se dle preferencí a sbírek. Je fajn mít album přijatých. Co je nevýhodou - posíláš v podstatě těm samým lidem…
Dále je skupina facebooku Postcrossing CZ - tady si můžeš víc „pokecat“ o postcrossingu, domluvit výměny apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
25.4.22 18:41

@Hořec Ahoj, díky za nové tipy. Minulý týden mi konečně přišlo z PU - z USA a Japonska. Tak jsem ráda, že se to nějak rozhýbalo. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí