Kolik vydělává váš muž?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35911
11.3.18 23:18
@Nicollka1993 píše:
dela ve vlade? :think:

Tolik ve vládě nemají :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.3.18 23:19
@pikola píše:
Tolik ve vládě nemají :mrgreen:
Úplatečky a tak… :P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
11.3.18 23:20

Kolik vydělává chlap nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35911
11.3.18 23:20
@Anonymní píše:
@pikola
No pracovní doba je jak kdy, prostě až dodělají práci. Někdy je doma už kolem poledne, někdy mají zas týden, kdy nevědí co dřív a jezdí domů večer. Většinou svátky jsou pracovní, zas ale dostane volno kdykoliv potřebuje. Je ale víceméně pánem svého času, tak že když někdy potřebuju, aby byl doma dříve nebo v určitý čas, tak si to dokáže zařídit, což je zas velká výhoda. Peníze nám to ale nepřidá :D

Co jsem koukla na nabídky práce, pod 15 tam není žádná nabídka, spíš kolem 20 :nevim: Takže buď bude volníčko, nebo peníze. To si musíte rozhodnout ale vy doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35911
11.3.18 23:21
@Russet píše: Úplatečky a tak… :P

To ale není plat :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759

Tady se to jen hemzi nadprumernymi platy, mame se to v cr ale dobre:D… Nicmene jestli takhle pracoval i predtim za 13tis??? Fakt silene, to je tak na nejaky castecny uvazek, kamarad byl taky driv zamestnany jako podlahar a nebyl spokojeny tak se jeste s jednim chlapkem udelali na sebe, financne jim to klape dost dobre, ale je to drina, vicemene jeden shani zakazky a druhy poklada, tato prace se stejne neda delat vecne, poohlidla bych se i po nejake rekvalifikaci, nebo jinem oboru, jestli je sikovny tak o remesla je nouze vsude, sice vsude to je porad platove podhodnocene, ale aspon tech 20tis by mel mit i na malem meste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Russet píše:
Myslím, že by si na vlastní triko sám vydělal víc. Tatínek ho bere pěkně na hůl :nevim:

To ano..a přitom sám si žije jako prase v žitě :D prý mu to nechce dát,,zadarmo", když je to jeho syn, ale zas nepochopím, jak může svému synovi dát takový plat, když je jasné, že může dát víc, firma mu musí šlapat, kšeftů mají až až.

• Citovat
  • Upravit
53518
11.3.18 23:23
@Anonymní píše:
To ano..a přitom sám si žije jako prase v žitě :D prý mu to nechce dát,,zadarmo", když je to jeho syn, ale zas nepochopím, jak může svému synovi dát takový plat, když je jasné, že může dát víc, firma mu musí šlapat, kšeftů mají až až.

Tím spíš bych práskla do bot, ať zkusí takový plat dát cizímu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
11.3.18 23:24

Tak holky, opet se tu predvadi high society. Vezmu lidi kolem sebe.
Můj muž, vs, technik, 32 tisic.
Manzel me zname 19 - ridic busu.
Manzel kolegyne - 17, cosi v jzd, další znamy 21 -fabrika, dalsi 16 - mensi podnik, 14 - firma co vyrabi kartony, 50 cca - podnikatel, mensi firma, 18 - elektroinstalace, 26 - ucitel
Kol a kolem, ve fabrikach kolem 20, ruzni osvc vic, mensi firmy plati míň.
Programatory atd kolem sebe nemam, zijem na malé vesnici, jsou tu spis ty obyc profese.
Sehnat i dnes!!! slusne zamestnani v soukromé sféře, pokud člověk nechce do montovny, je temer nemozne.
Jo, firem, jde nabízí 15 je jak máku, montoven a fabrik taky. Cisnici apod, kde je půlka penez bokem taky.
Ale zaměstnání, kde bude člověk osm hodin, zaměstnavatel se bude chovat slušně a nebude člověk celý den strkat ventily so krabice a pak si odnese 30, aby pohledal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
11.3.18 23:24

No u nás taky nic moc, muž přinese čistého měsíčně mezi 18 - 23 tisíci, je dělník. Já mám rodičák 4500 Kč (na 4 roky) + brigádu za 4000 měsíčně + pronájem bytu 3700,– Kč. Jinak se ještě starám o starého pána nemocného, ale bohužel by mu přiklepli jen I. stupeň příspěvku na péči, ač je plně na plenách, ale holt chodí a není ještě úplně do rakve, tak se cukají jak můžou :roll: - no a to by se mi nevyplatilo, páč by mi to nešlo do důchodu (to jde až od II. stupně výš) a ještě by muž přišel o slevu na mě - na manželku činící asi 2000 Kč měsíčně. Naštěstí jsme s tím pánem dohodnuti, že nám přidává z důchodu, stejně je už na nás plně odkázán, sám si nenakupuje, nevaří, vůbec za nic neutrácí, vše mu obstaráme atd.

Příspěvek upraven 11.03.18 v 23:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
11.3.18 23:26
@Talitha píše:
Tak holky, opet se tu predvadi high society. Vezmu lidi kolem sebe.
Můj muž, vs, technik, 32 tisic.
Manzel me zname 19 - ridic busu.
Manzel kolegyne - 17, cosi v jzd, další znamy 21 -fabrika, dalsi 16 - mensi podnik, 14 - firma co vyrabi kartony, 50 cca - podnikatel, mensi firma, 18 - elektroinstalace, 26 - ucitel
Kol a kolem, ve fabrikach kolem 20, ruzni osvc vic, mensi firmy plati míň.
Programatory atd kolem sebe nemam, zijem na malé vesnici, jsou tu spis ty obyc profese.
Sehnat i dnes!!! slusne zamestnani v soukromé sféře, pokud člověk nechce do montovny, je temer nemozne.
Jo, firem, jde nabízí 15 je jak máku, montoven a fabrik taky. Cisnici apod, kde je půlka penez bokem taky.
Ale zaměstnání, kde bude člověk osm hodin, zaměstnavatel se bude chovat slušně a nebude člověk celý den strkat ventily so krabice a pak si odnese 30, aby pohledal.

Ty, co berou málo, sem ani nenapíšou, ne…?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
11.3.18 23:27
@Anonymní píše:
To ano..a přitom sám si žije jako prase v žitě :D prý mu to nechce dát,,zadarmo", když je to jeho syn, ale zas nepochopím, jak může svému synovi dát takový plat, když je jasné, že může dát víc, firma mu musí šlapat, kšeftů mají až až.

Možná by pak musel zvýšit mzdu všem? Aby si hoši nezáviděli? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Můj muž vydělává dost, já byla zvyklá taky na úplně jinou částku, než teď dostávám na rodičovské, a přestože nemusím, taky nakupuji na bazaru, i když v Praze je asi mnohem větší výběr, dají se tu najít krásné kousky, často mnohem kvalitnější než předražené oblečení z obchodů. Děti chodí jako ze žurnálu, navíc mi toho oblečení není pak tak líto, když se zničí. Dá se říct, že kromě bot tam kupuji co se týká oblečení už skoro vše.

• Citovat
  • Upravit
13714
@Russet píše:
Ty, co berou málo, sem ani nenapíšou, ne…?!

Asi, je to tak pokazdy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
11.3.18 23:29
@pikola píše:
Co jsem koukla na nabídky práce, pod 15 tam není žádná nabídka, spíš kolem 20 :nevim: Takže buď bude volníčko, nebo peníze. To si musíte rozhodnout ale vy doma.

Ale to je v hrubém, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat