Kolikrát týdně perete?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
21225
6.8.21 10:44
@topazio píše:
S tím žehlením je to síla. 8o :zed: Přijdou další věci, se kterými vyrukuje na zakladatelku. Na svíčkovou radši pojede k mamince.

Kdepak, maminka bude na ty rizecky k zakladatelce neohlasene jezdit a spolecne s pritelem budou u rizku zakladatelku kritizovat, jak to dela spatne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
6.8.21 10:51
@PaníBovaryová píše:
Kdepak, maminka bude na ty rizecky k zakladatelce neohlasene jezdit a spolecne s pritelem budou u rizku zakladatelku kritizovat, jak to dela spatne :lol:

Zakladatelka by měla vzít nohy na ramena a utéct. Psala jsem jí, že se jednou bude tchyně montovat do výchovy dětí. Zakladatelka odepsala, že prý tomu tak nebude. Ale mýlí se. Jak se jednou tchyně plete do domácnosti mladých, tak s tím nepřestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21225
6.8.21 10:54
@topazio píše:
Zakladatelka by měla vzít nohy na ramena a utéct. Psala jsem jí, že se jednou bude tchyně montovat do výchovy dětí. Zakladatelka odepsala, že prý tomu tak nebude. Ale mýlí se. Jak se jednou tchyně plete do domácnosti mladých, tak s tím nepřestane.

Baze neprestane, proc by prestavala 8) naopak, bude stupnovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
6.8.21 10:58
@PaníBovaryová píše:

Já to vím. Přestat by mohla, pokud by jí syn něco řekl, ale on nechce. A zakladatelka s ní nic nezmůže. K ní se přidá i syn a zakladatelka bude na prášky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.8.21 14:07
@PaníBovaryová píše:
Kdepak, maminka bude na ty rizecky k zakladatelce neohlasene jezdit a spolecne s pritelem budou u rizku zakladatelku kritizovat, jak to dela spatne :lol:

Tak nějak to vidím i já :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.8.21 14:08
@PaníBovaryová píše:

Máte nějaké zkušennosti? :lol:

• Citovat
  • Upravit
21225
6.8.21 17:10
@Anonymní píše:
Máte nějaké zkušennosti? :lol:

Ja mam zkusenost, ze nekterym lidem se nesmi pootevrit dvere ani na dva prsticky. 8) Kdybys ted jenom pokyvala a nerekla nic, priste ti prinese dalsi podobnou „radu“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
9.8.21 09:04
@Anonymní píše:
kvůli rodičům nebo příteli?

kvůli příteli, samozřejmě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
11.8.21 14:01

Je mi už skoro šedesát, mám dvě dávno dospělé dcery a koukám, jaké mám mezery, když ani vzdáleně netuším, kolik praček týdně perou. :mrgreen:
Prosím tě, tohle utni hned v zárodku, v žádném případě se nenech vmanipulovat do pozice, kdy budeš povinna poslouchat a respektovat rady, jak máš vést svou vlastní domácnost. To je čistě tvoje věc a nikomu do toho nic není, troufnu si říct, že ani tomu pokladovi, který je tvým partnerem. On totiž nemá názor, on jen papouškuje svou maminku. Takže jasně, klidně a asertivně je všechny usaď například udiveně pronesenou hláškou: „Myslíte to vážně, že mi chcete určovat, jak často mám prát prádlo? A do čeho všeho byste mi ještě chtěli mluvit?“
Ale hlavně - dělej to po svém, jak to vyhovuje tobě, per, jak často uznáš za vhodné a stejně tak další práce. A zapoj ho, ne, jakože ti pomáhá, ale že se prostě podílí na chodu domácnosti a je to tak normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný