Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Péťo,
taky jsem koloidní stříbro testovala na psovi - měl na ocase otevřený nádory, který jsem mu denně čistila a převazovala. Asi na tom už nebylo co zkazit, ale fungovalo to (teda podle mě) stejně jako normální dezinfekce.
Ale pokud jde o léčbu rodiny, sázím spíš na bylinky.
Tak po shlédnutí tohoto příspěvku dnes asi neusnu… zrovna jsem si objednala koloidní stříbro 20 ppm, jelikož mám několik let problémy s velkými boláky na bradě a ani po těhotenství se to nezlepšilo.. naopak… jsem půj roku po porodu a dneska si připadám úplně nejhůř… ale asi líp, než kdybych byla nadobro modrá…
Ano ale zde se zamenuji fakta a famy. Koloidni stribro v pripade ze se jedna o pravy koloid s casticemi v radech nonometru se chova zcela jinak nez makroskopicke castice kovu - tzn. k usazovani zadrzovani stribra v tele a usazovani do kuze u kvalitnich koloidu nedochazi uz z toho hlediska, ze davkovanni je podstatne nizzsi - souvisi s reaktivitou castic - cim je castice mensi, tim se rychleji pohybuje (brownuv pohyb) a jeji dosah a ucinek na okoli je daleko vyssi. Nedochazi take k nadmernemu zatezovani oraganismu, jelikoz celkova davka stribra v koloidu je vzhledem k vsem ostatnim latkam, ktere prijimame potravou zanetbatelna a to uz vubec nemluvim o mnozstvi jinych chemickych latek, ktere prijimave ve forme beznych antibiotik. Nedochází ani k akumulaci ani k synergickym ucinkum, ke kterym muze u beznych leciv dochazet. take mozna resistivita bakterii je daleko nizsi, jelikoz stribro pusobi spise nez chemicky, fyzikalni blokaci v dychaciho retezci bakterii, ktere se tak udusi samy. Noano castice stribra, narozdil od jinych tezkych kovu jsou schopny prochazet bunecnymi stenami a volne z tela odejit. Blahodarne ucinky stribra jsou zname uz od staroveku - Rim, ale bohuzel soucasna farmaceuticka lobby brani sirsimu rozsireni v praxi. Ikdyz dnes se bezne pouzivaji stribrne obklady slouzici k zabraneni vzniku infekci napr. na popaleninovych centrech a pouzivani stribra u sportovniho textilu je jiz take beznou veci.
@cihlík píše:…Pane cihlik, na vsem je kus pravdy, ale to, co tu pisete, je cista reklama. Prodavate, nebo vyrabite tento zazracny vselek?
Dobrý den,
předávkování koloidním stříbrem nehrozí. Koncentrace o velikosti 50 ppm, účinně zabijí viry a bakterie, avšak neusazuje se v organismu. Normálním stříbrem lze opravdu dojít k otravě, ale díky velikosti částic toto nehrozí. ![]()
Dobrý den, nevím zda uživatel jménem cihlík samotný roztok prodává ale já ano (koloidni. com) Jde o to, že samotná čistící funkce je již historicky dokázána. Viz stříbrné jehlice v akupunktuře, nebo postříbřené nádoby na vodu. Jak pan cihlík uvádí opravdu nedochází k usazování. Koloidní stříbro se dostává do samotné buňky viru či bakterie a trhá ji zevnitř. to znamená že musí být schopno projít lidskou tkání bez problému. Stejně tak ho tedy můžeme i vypotit. Nejedná se o reklamu ale o vyjádření k fámu typu „dojde k předávkování, zmodrán“ či podobné. Nepostihuje ani samotné orgány. Jediné na co si je potřeba dát pozor je proces výroby, uchování a popřípadě pokud není alergie na stříbro.
Myslíte, že můžu dát koloidní stříbro ročnímu synovi? Neublíží mu to?
@shellysss píše:
Myslíte, že můžu dát koloidní stříbro ročnímu synovi? Neublíží mu to?
NE. Dítěti bych to určitě nedala. Mohla bys ho snadno předávkovat a přiotrávit.
Moje zkušenost je ehm..dost projímavá
Dítěti rozhodně nedávat.
No mě to právě poradili dvě léčitelky, nezávisle na sobě, prý je to naprosto neškodný. Veškerý částice toho stříbra se vyloučí, takže v těle nezůstane nic a bere to sebou veškerý škodlivý bakterie.
Ročnímu děcku bych se to zdráhala podávat i zevně a v žádným případě bych to do něj nelila.
Po dlouhodobém podávání koloidního stříbra se člověk hezky vybarví.
Do stříbrošeda:
http://www.osel.cz/…96067841.jpg http://www.osel.cz/…96068140.jpg
Říká se tomu argyrie.
@eumedon a to je divný že se lidé po akupunktuře nezbarvěj do zlata nebo do modra..
to co ukazujete je sice argyrie ale způsobená makročásticemi. Je taky možný že to myslíte jako vtip..
Jinak řečeno beru ho 8 let a jeste porad modrej nejsem a pritom by se mi to perfektne hodilo na Halloween mohl bych jit za taťku šmoulu..
Nejsem zadnej fake reklama jsem jen syn do kteryho to rodiče cpali kvůli borelce a jeste ziju.. ![]()
@PitrsxD píše:
@eumedon a to je divný že se lidé po akupunktuře nezbarvěj do zlata nebo do modra..to co ukazujete je sice argyrie ale způsobená makročásticemi. Je taky možný že to myslíte jako vtip..
Jinak řečeno beru ho 8 let a jeste porad modrej nejsem a pritom by se mi to perfektne hodilo na Halloween mohl bych jit za taťku šmoulu..
Nejsem zadnej fake reklama jsem jen syn do kteryho to rodiče cpali kvůli borelce a jeste ziju..
Od kolika let Vám to rodiče podávali?
Ahoj ve spolek, já má s koloidním stříbrem dobré zkušenosti a to s léčením horních cest dýchacích a močových cest. Kupuji stříbro zde: http://vamvideo.cz/cs/silver.htm a jsem sním velmi spokojená. Vyléčila jsem si i svého psa který měl zažívací potíže. Několik dní zvracel a měl průjem, vůbec nevylézal z boudy tak jsem mu to dalo do misky s vodou. Po dvou dnech byl OK. Tak hodně zdaru s používáním stříbra.