Koloidní stříbro - máte zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Petra 123
15.7.11 16:07

Zkušenosti

Ahoj ve spolek, já má s koloidním stříbrem dobré zkušenosti a to s léčením horních cest dýchacích a močových cest. Kupuji stříbro zde: http://vamvideo.cz/cs/silver.htm a jsem sním velmi spokojená. Vyléčila jsem si i svého psa který měl zažívací potíže. Několik dní zvracel a měl průjem, vůbec nevylézal z boudy tak jsem mu to dalo do misky s vodou. Po dvou dnech byl OK. Tak hodně zdaru s používáním stříbra. :-)

• Citovat
  • Upravit
346
15.7.11 21:43

Péťo,
taky jsem koloidní stříbro testovala na psovi - měl na ocase otevřený nádory, který jsem mu denně čistila a převazovala. Asi na tom už nebylo co zkazit, ale fungovalo to (teda podle mě) stejně jako normální dezinfekce.
Ale pokud jde o léčbu rodiny, sázím spíš na bylinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
erkoerko
29.7.11 00:03

uf

Tak po shlédnutí tohoto příspěvku dnes asi neusnu… zrovna jsem si objednala koloidní stříbro 20 ppm, jelikož mám několik let problémy s velkými boláky na bradě a ani po těhotenství se to nezlepšilo.. naopak… jsem půj roku po porodu a dneska si připadám úplně nejhůř… ale asi líp, než kdybych byla nadobro modrá…

• Citovat
  • Upravit
cihlík
17.2.12 12:00

Ano ale zde se zamenuji fakta a famy. Koloidni stribro v pripade ze se jedna o pravy koloid s casticemi v radech nonometru se chova zcela jinak nez makroskopicke castice kovu - tzn. k usazovani zadrzovani stribra v tele a usazovani do kuze u kvalitnich koloidu nedochazi uz z toho hlediska, ze davkovanni je podstatne nizzsi - souvisi s reaktivitou castic - cim je castice mensi, tim se rychleji pohybuje (brownuv pohyb) a jeji dosah a ucinek na okoli je daleko vyssi. Nedochazi take k nadmernemu zatezovani oraganismu, jelikoz celkova davka stribra v koloidu je vzhledem k vsem ostatnim latkam, ktere prijimame potravou zanetbatelna a to uz vubec nemluvim o mnozstvi jinych chemickych latek, ktere prijimave ve forme beznych antibiotik. Nedochází ani k akumulaci ani k synergickym ucinkum, ke kterym muze u beznych leciv dochazet. take mozna resistivita bakterii je daleko nizsi, jelikoz stribro pusobi spise nez chemicky, fyzikalni blokaci v dychaciho retezci bakterii, ktere se tak udusi samy. Noano castice stribra, narozdil od jinych tezkych kovu jsou schopny prochazet bunecnymi stenami a volne z tela odejit. Blahodarne ucinky stribra jsou zname uz od staroveku - Rim, ale bohuzel soucasna farmaceuticka lobby brani sirsimu rozsireni v praxi. Ikdyz dnes se bezne pouzivaji stribrne obklady slouzici k zabraneni vzniku infekci napr. na popaleninovych centrech a pouzivani stribra u sportovniho textilu je jiz take beznou veci.

• Citovat
  • Upravit
Amonim
21.1.13 14:24
@cihlík píše:…

Pane cihlik, na vsem je kus pravdy, ale to, co tu pisete, je cista reklama. Prodavate, nebo vyrabite tento zazracny vselek?

• Citovat
  • Upravit
PitrsxD
7.3.13 13:18

Předávkování

Dobrý den,
předávkování koloidním stříbrem nehrozí. Koncentrace o velikosti 50 ppm, účinně zabijí viry a bakterie, avšak neusazuje se v organismu. Normálním stříbrem lze opravdu dojít k otravě, ale díky velikosti částic toto nehrozí. :)

• Citovat
  • Upravit
PitrsxD
7.3.13 13:26

Prodej všeléku

Dobrý den, nevím zda uživatel jménem cihlík samotný roztok prodává ale já ano (koloidni. com) Jde o to, že samotná čistící funkce je již historicky dokázána. Viz stříbrné jehlice v akupunktuře, nebo postříbřené nádoby na vodu. Jak pan cihlík uvádí opravdu nedochází k usazování. Koloidní stříbro se dostává do samotné buňky viru či bakterie a trhá ji zevnitř. to znamená že musí být schopno projít lidskou tkání bez problému. Stejně tak ho tedy můžeme i vypotit. Nejedná se o reklamu ale o vyjádření k fámu typu „dojde k předávkování, zmodrán“ či podobné. Nepostihuje ani samotné orgány. Jediné na co si je potřeba dát pozor je proces výroby, uchování a popřípadě pokud není alergie na stříbro.

• Citovat
  • Upravit
shellysss
10.7.13 20:54

Myslíte, že můžu dát koloidní stříbro ročnímu synovi? Neublíží mu to?

• Citovat
  • Upravit
35438
10.7.13 21:03
@shellysss píše:
Myslíte, že můžu dát koloidní stříbro ročnímu synovi? Neublíží mu to?

NE. Dítěti bych to určitě nedala. Mohla bys ho snadno předávkovat a přiotrávit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
10.7.13 21:05

Moje zkušenost je ehm..dost projímavá :lol: Dítěti rozhodně nedávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shellysss
10.7.13 21:15

No mě to právě poradili dvě léčitelky, nezávisle na sobě, prý je to naprosto neškodný. Veškerý částice toho stříbra se vyloučí, takže v těle nezůstane nic a bere to sebou veškerý škodlivý bakterie.

• Citovat
  • Upravit
2562
10.7.13 21:31

Ročnímu děcku bych se to zdráhala podávat i zevně a v žádným případě bych to do něj nelila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19793
10.7.13 21:39

Po dlouhodobém podávání koloidního stříbra se člověk hezky vybarví.

Do stříbrošeda:

http://www.osel.cz/…96067841.jpg http://www.osel.cz/…96068140.jpg

Říká se tomu argyrie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PitrsxD
10.7.13 21:47

@eumedon a to je divný že se lidé po akupunktuře nezbarvěj do zlata nebo do modra.. :D to co ukazujete je sice argyrie ale způsobená makročásticemi. Je taky možný že to myslíte jako vtip.. :D Jinak řečeno beru ho 8 let a jeste porad modrej nejsem a pritom by se mi to perfektne hodilo na Halloween mohl bych jit za taťku šmoulu.. :D Nejsem zadnej fake reklama jsem jen syn do kteryho to rodiče cpali kvůli borelce a jeste ziju.. :D

• Citovat
  • Upravit
shellysss
11.7.13 10:44
@PitrsxD píše:
@eumedon a to je divný že se lidé po akupunktuře nezbarvěj do zlata nebo do modra.. :D to co ukazujete je sice argyrie ale způsobená makročásticemi. Je taky možný že to myslíte jako vtip.. :D Jinak řečeno beru ho 8 let a jeste porad modrej nejsem a pritom by se mi to perfektne hodilo na Halloween mohl bych jit za taťku šmoulu.. :D Nejsem zadnej fake reklama jsem jen syn do kteryho to rodiče cpali kvůli borelce a jeste ziju.. :D

Od kolika let Vám to rodiče podávali?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková