Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zudina píše:
@Fiducia ja jsem taky ve 4 mesici a tloustnu hrozne.. mam z toho desnou depku, driv jsem byla stihla
Ještě jsem na chvíli tu…
No já třeba přibrala u obou těhu 18 kg a 12 nechala v porodnici u první dcerky, u druhé 10…voda…Je možné, že návrat na původní váhu bude snadný, protože prostě „splaskneš“
@Aries6 píše:
A tak jestli jsi bledší typ, tak to hoď za hlavu. Jestli má pravdu (a opravdu ji ulítaná, nevyspalá), tak s tím něco zkus udělat, zdraví máš jen jedno.
My měli v jedné školce učitelku a ta neměla vzhledem daleko od té holčičky, co leze z televize v Kruhu. Byla takový bledý typ s černýma kruhama kolem očí a téměř se neusmála.
No jo, musím něco vymyslet..Oni mi lidi říkají, stanov si základní priority a dělej jen to, na ostatní se vybodni. Jenže mi připadá, že dělám jen ty priority a stejně je jich nějak moc.
Ale někdy jdu pokecat na e-mimi a chvilku u toho relaxuju ![]()
@Evulina rekla bych ji, ze ji by taky neuskodilo se rano kouknout do zrdcadla, nez vyrazi do prace. s takovyma lidma zadny s.ani.
proste ji to oplat hned ze startu aby si to uz rozmyslela rikat.
@Evulina
Rozhodně to bylo netaktní. Já bych to neřekla takhle ani blízkému člověku. Někdo to holt tak má, že plácne dřív, než se zamyslí. Váš vztah není nijak osobní, stačilo se fakt pozdravit a jít si po svém.
Bude jaro a slunce (práce asi přibyde, co?!), tak to snad bud lepší. Minimálně chytnem barvu my, zimní bledule ![]()
@Saatine píše:
@Evulina Je to tam zbytečně familiérní, někteří lidí si prostě špatně uchovávají odstup.
No mě to připadá docela v pohodě..nicméně je možné, že díky tomu tykání ke mě ona vychovatelka cítí větší pouto, než já k ní..že to pociťuje jinak a tak mě dneska „kamarádsky“ pošťouchla ![]()
Jo a jeste pokud te to zasahlo, tak mozna trefila do cernyho a mela pravdu.
treba se sama sobe nelibis. zkus to nejak zlepsit. ja sama to teda nikomu nerikam, ale kdyz nekdo zahlasi neco do me, tak se ozvu protiutokem.
@Russet píše:
@Evulina
Rozhodně to bylo netaktní. Já bych to neřekla takhle ani blízkému člověku. Někdo to holt tak má, že plácne dřív, než se zamyslí. Váš vztah není nijak osobní, stačilo se fakt pozdravit a jít si po svém.
Bude jaro a slunce (práce asi přibyde, co?!), tak to snad bud lepší. Minimálně chytnem barvu my, zimní bledule
Ale to máš pravdu - v létě, i když jsem nevyspalá, tak díky opálení vypadám mnohem líp ![]()
@Evulina píše:
No jo, musím něco vymyslet..Oni mi lidi říkají, stanov si základní priority a dělej jen to, na ostatní se vybodni. Jenže mi připadá, že dělám jen ty priority a stejně je jich nějak moc.
Ale někdy jdu pokecat na e-mimi a chvilku u toho relaxuju
Nooo, jen pro úplnost nejsem ta pravá, abych soudila. Taky lítám a to jsem na RD. Co bude, až nastoupím do práce… to nevím.
Pěkný den, vypadáš skvěle ![]()
@Bůča píše:
Jo a jeste pokud te to zasahlo, tak mozna trefila do cernyho a mela pravdu.treba se sama sobe nelibis. zkus to nejak zlepsit. ja sama to teda nikomu nerikam, ale kdyz nekdo zahlasi neco do me, tak se ozvu protiutokem.
Ale jasně, že má pravdu, že jsem bledá, nevyspalá, oči bez jiskry..Ale nevím, proč měla potřebu mi to takhle vpálit, ničemu a nikomu tyhle kecy nepomůžou ![]()
Já takových bledých nevyspalých mamin už potkala..ale tohle jim říct by mě fakt nenapadlo..
@Evulina píše:
Jo, dostalo mě právě nejvíc tohle - „ještě hůř než jindy“
Tak možná prostě vypadáš pořád unaveně a dneska jsi vypadala ještě unaveněji. Já bych to asi nehrotila, ve zlém to určitě myšleno nebylo a autorka výroku holt nedomyslela následky - že to vyzní takto blbě. Taky občas něco plácnu a až pak mi dojde, že to druhou stranu mohlo urazit, i když jsem to nijak špatně nemyslela.
@Aries6 píše:
Nooo, jen pro úplnost nejsem ta pravá, abych soudila. Taky lítám a to jsem na RD. Co bude, až nastoupím do práce… to nevím.
Pěkný den, vypadáš skvěle
Na té fotce je ale panenka ![]()
@Bůča píše:
@Evulina rekla bych ji, ze ji by taky neuskodilo se rano kouknout do zrdcadla, nez vyrazi do prace. s takovyma lidma zadny s.ani.proste ji to oplat hned ze startu aby si to uz rozmyslela rikat.
Jenže bohužel třeba já bych v tu chvíli tohle nevymyslela. Tato odpověď by mě napadla až za hoďku dvě no.
@Bůča píše:
@Evulina rekla bych ji, ze ji by taky neuskodilo se rano kouknout do zrdcadla, nez vyrazi do prace. s takovyma lidma zadny s.ani.proste ji to oplat hned ze startu aby si to uz rozmyslela rikat.
No ono popravdě, ona ale dobře vypadá..Asi je si toho i vědoma. Svobodná, bezdětná, proti mě možná houbelec na práci (i když to nevím).
@chuanita píše:
Jenže bohužel třeba já bych v tu chvíli tohle nevymyslela. Tato odpověď by mě napadla až za hoďku dvě no.
Jo mě nějaké pohotové odpovědi taky napadají až zpětně. Já jí na to řekla jenom „aha, tak to dík“