Komentář vzhledu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18304
13.3.17 11:14

Komentář vzhledu

Ahoj lidi,
nejde o nic vážného, ale přesto bych ráda slyšela vaše názory a náhledy..
Dneska se mi stalo, že mi poránu vychovatelka v dceřině školce řekla: „Ty jo, nejsi nemocná? Dneska vypadáš ještě hůř, než jindy.“ Jsem na to koukala jak spadlá z višně, mě by teda něco podobného nenapadlo někomu, i tomu, kdo fakt vypadá blbě, jako já (kvůli nevyspání a fofrům doma), říct, protože tomu dotyčnému to nejen nepomůže k lepšímu dni, ale spíš naopak..
Beru jako pozitivum to, že je upřímná, na druhou stranu jsou situace, kdy platí „mluviti stříbro, mlčeti zlato“ :roll:
Pěkný den a jestli je mezi vámi taky nějaká utahaná bledá matka s kalnýma očima, tak jí zdravím a říkám „bude líp“ :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13.3.17 11:19

Nikomu bych to neřekla:-) nebo možná někomu velmi blízkému..kdyby to řekl někdo mě, asi by mě to hodně naštvalo a mrzelo, ale nastartovalo by mě to k tomu, abych se snažila to další ráno zamaskovat (myslím únavu.-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.3.17 11:19

@Evulina :mrgreen: nás dneska čekalo - no potěš, co jsi dělal - kluk má šlinc přes celý obličej.. hele, u dětí bych to neřešila, spíš o ni má holt starost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
13.3.17 11:21
@martina.se píše:
@Evulina :mrgreen: nás dneska čekalo - no potěš, co jsi dělal - kluk má šlinc přes celý obličej.. hele, u dětí bych to neřešila, spíš o ni má holt starost..

Já to pochopila že to řekla matce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12006
13.3.17 11:21

Mně to říkala kolegyně skoro každý druhý den na začátku těhotenství a nijak mě to nepohoršovalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16091
13.3.17 11:26

Mně řekla při mém už pokročilém těhotenství recepční v práci před skupinkou asi dvaceti chlapů (které jsem si vedla do zasedačky a měla jim vážně předávat určité informace a mít dostatečnou autoritu): „Jak se tak na vás dívám, to bude určitě holka, holky berou krásu!“ Taky moc milé… a samozřejmě to byl kluk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
@Evulina píše:
Ahoj lidi,
nejde o nic vážného, ale přesto bych ráda slyšela vaše názory a náhledy..
Dneska se mi stalo, že mi poránu vychovatelka v dceřině školce řekla: „Ty jo, nejsi nemocná? Dneska vypadáš ještě hůř, než jindy.“ Jsem na to koukala jak spadlá z višně, mě by teda něco podobného nenapadlo někomu, i tomu, kdo fakt vypadá blbě, jako já (kvůli nevyspání a fofrům doma), říct, protože tomu dotyčnému to nejen nepomůže k lepšímu dni, ale spíš naopak..
Beru jako pozitivum to, že je upřímná, na druhou stranu jsou situace, kdy platí „mluviti stříbro, mlčeti zlato“ :roll:
Pěkný den a jestli je mezi vámi taky nějaká utahaná bledá matka s kalnýma očima, tak jí zdravím a říkám „bude líp“ :mavam:

Tak pokud si tykate, tak se asi dobře znáte, tak bych ji třeba nějak vtipne odpověděla? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@Nowuka2 píše:
Já to pochopila že to řekla matce.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: já su pako, no asi fakt jo.. pokud jsou kámošky, je to ok :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31274

Jaký máte vztah? Když ti tyká, tak zřejmě bližší, ne?
Pokud by mi to řekl někdo blízký, tak se tomu zasměju a řeknu, že jo (a nebo bych mu řekla, že je blbej atd.)…

Pokud by mi to řekla např. učitelka ve školce, tak bych si o ní myslela, že je neomalená (ještě říct, že vypadám hůř NEŽ JINDY), což bych si přeložila, jakože vždycky vypadám blbě - a to by mě asi urazilo :think: Na druhou stranu, asi bych si ulevila jedním dvěma slovy a pak to pustila z hlavy.
Jinak těžko říct, no, pokud někdo vypadá, jakoby zrovna vylezl z hororu, tak se nemůže divit, že si toho lidi všimnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
@martina.se píše:

Nene, to se týkalo mě, ne dcery :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
13.3.17 11:27

Vzhledem k tykání bych řekla, že jste známé a v tom případě by mi to nevadilo, od cizích jsem to ještě neslyšela :mrgreen: Jsem realista, když vypadám blbě, tak to vim a nepohoršuje mě, že se mě někdo zeptá, jestli nejsem nemocná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
13.3.17 11:28
@zrcadlo píše:
Mně řekla při mém už pokročilém těhotenství recepční v práci před skupinkou asi dvaceti chlapů (které jsem si vedla do zasedačky a měla jim vážně předávat určité informace a mít dostatečnou autoritu): „Jak se tak na vás dívám, to bude určitě holka, holky berou krásu!“ Taky moc milé… a samozřejmě to byl kluk :mrgreen:

To je hodně dobrý teda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
13.3.17 11:29
@Terezameggi píše:
Tak pokud si tykate, tak se asi dobře znáte, tak bych ji třeba nějak vtipne odpověděla? :nevim:

Jo tam si všichni tykají..je to lesní školka, taková happy sluníčka a teď taková rána :lol: :mrgreen:
Jinak mě bohužel nic vtipného najednou nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35412
13.3.17 11:31

@Evulina taky zdravím :mavam: :mrgreen: Vyčerpaně (nejen) vypadám celou zimu a ještě k tomu tloustnu. Budiž mi omluvou, že jsem ve čtvrtém měsíci :mrgreen:
Dost často mě někdo polituje, ale že vypadám hrozně mi teda nikdo neřekl :lol: Ani já to nikomu neříkám, i když by to byla nastokrát pravda 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
13.3.17 11:31
@Mar__tanka1983 píše:
Jaký máte vztah? Když ti tyká, tak zřejmě bližší, ne?
Pokud by mi to řekl někdo blízký, tak se tomu zasměju a řeknu, že jo (a nebo bych mu řekla, že je blbej atd.)…Pokud by mi to řekla např. učitelka ve školce, tak bych si o ní myslela, že je neomalená (ještě říct, že vypadám hůř NEŽ JINDY), což bych si přeložila, jakože vždycky vypadám blbě- a to by mě asi urazilo :think: Na druhou stranu, asi bych si ulevila jedním dvěma slovy a pak to pustila z hlavy.
Jinak těžko říct, no, pokud někdo vypadá, jakoby zrovna vylezl z hororu, tak se nemůže divit, že si toho lidi všimnou :mrgreen:

Jo, dostalo mě právě nejvíc tohle - „ještě hůř než jindy“ 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová