Komentář vzhledu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4535
13.3.17 12:57

Ta vychovatelka je pekny buran! Tohle říct, neměla by mít jako vychovatelka určitě vychování :mrgreen: :mrgreen:.
Mně řekl týden po porodu švagr, že jsem nějak vyzrana, šestinedělí, no o brečela jsem to :mrgreen:. Sam ma pupek :mrgreen: :mrgreen:
A jednou jsem měla v létě venku lehky černobílý kalhoty, černý top a k tomu růžové croscy, vypadalo to fakt dobře a známá mi řekla, nemáš lepší boty?? Já ji na to neřekla nic, ovšem v hlavě mi litalo. To říkáš ty, co střídas ven dvě tílka a jedny vytahany teplaky? Byla jsem ticho, protože vím, že nemají peníze a že by ji to ranilo. Každej je jinej a buď ráda, že taková nejsi. Tyhle repálky stejně nemá nikdo rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
13.3.17 12:58
@Bůča píše:
protoze si to ten dotycnej necha libit! :zed: do noumy co mlci a neohradi se a jeste kdyz je to pred vice lidma, se strefuje nejlip. to vi kazdy decko ve skolce, co nekoho sikanuje.

Jo a proto se mi tyhle situace čas od času dějou(ne jenom komentáře ke vzhledu, ale i jiné situace),abych se naučila bránit. Bohužel zatím jak říkám, odpověď až třeba za dvě hoďky :roll: ale už aspoň nejsem ta, co si uplně všechno nechá líbit. Ale mám teda hódně co lepšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
13.3.17 13:06
@chuanita píše:
Jo a proto se mi tyhle situace čas od času dějou(ne jenom komentáře ke vzhledu, ale i jiné situace),abych se naučila bránit. Bohužel zatím jak říkám, odpověď až třeba za dvě hoďky :roll: ale už aspoň nejsem ta, co si uplně všechno nechá líbit. Ale mám teda hódně co lepšit.

ja v tvoji situaci byla taky. dlooouho. jakmile jsem se ohradila, staci jen rict at se staraji o sebe, tak to prestalo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
13.3.17 13:08
@Aenne píše:
každý slušne vychovaný človÉk, a aj dite ví, že z fyzického vzhledu se nevysmívame, řeknete mu, že mu to asi rodiče zapomneli říct, když byl malý a proto zasuplujete výchovu, pokud vám zaplatí za kurz slušného chováni a vysvetlite mu zásady slušného chování :)…věřte, že jenom nešťestník se vysmýva jíným lidem, spokojený, vyrovnaný člověk to nemá za potŔeby, on má nejaký problém, který si ventiluje na jiných lidech a vzhled je jenom záminka

to je pravda, to je jasny. ale kdyz ty kecy zranuji, nebudu mlcky sedet a myslet si jeee to je nestastny clovek :nevim: to tada fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
13.3.17 13:08

@Evulina :hug:
@zudina vždyť to zas shodíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
13.3.17 13:20
@Evulina píše:
No nevím, když mám delší dobu dost spánku, klidu, rodinné harmonie a zdravé stravy, tak se mi objeví i růž na líci :mrgreen:
Ale tedy kvůli té treperendě si fakt nehodlám od zítřka ukrást ze sporadického spánku ještě další 1/4 hodinu na ranní malování :roll:
Jako od kamarádky bych to i tak nějak brala..ale tohle bylo takové divné..jo a ještě se u toho mírně usmívala, když to říkala, jako starost o mě mi to tedy moc nepřipadalo :roll:

A nechtěla ti naznačit, že bys o sebe měla začít pečovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
13.3.17 13:37
@Aenne píše:
nebylo to slušné, ta druhá pulka věty…uvědomte si, že je to její problém, né váš, pokud vás nekto verbálne atakuje, problém je na jeho strane…mluvíte, že vypadá dobře, je svobodná, bezdetna…je dost možné, že je sama, možná v špatném vztahu, možná touží po miminku, možná dite potratila a proto tehotná žena, anebo máma s miminkem ji její problém připomína, proto si to na vás ventiluje, ona má problém, né vy…já bych ji nic nevracela, vnímajte ji jako nekoho, kto šťastný není, protože štastný člověk neubližuje jiným, jestli to ješte jednou udelá, pak by jste ji mohla říct, ze vy za její problémy nemužete, ale ráda jí pomužete…

Super, tohle se mi moc líbí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
13.3.17 13:53
@terien píše:
A nechtěla ti naznačit, že bys o sebe měla začít pečovat?

No popravdě na tyhle projevy „zájmu“, jak mi to předvedla ráno, fakt zvědavá nejsem. Myslím, že je důležitější nakrmit děti, přebalit a dát najíst panu domácímu a hodit slepicím, než ten čas strávit v koupelně krášlením a děti by tím trpěly a pan domácí se brodil v hovínkách. Já se just nebudu kvůli ní malovat. Už tak vstávám každé ráno v 5 až v 5.30, abych ráno vše připravila.

Zatím ženy a děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
13.3.17 14:12
@Fiducia píše:
@Evulina :hug:
@zudina vždyť to zas shodíš ;)

To pevne doufam jsem jak vzducholod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
13.3.17 14:17
@Evulina píše:
No popravdě na tyhle projevy „zájmu“, jak mi to předvedla ráno, fakt zvědavá nejsem. Myslím, že je důležitější nakrmit děti, přebalit a dát najíst panu domácímu a hodit slepicím, než ten čas strávit v koupelně krášlením a děti by tím trpěly a pan domácí se brodil v hovínkách. Já se just nebudu kvůli ní malovat. Už tak vstávám každé ráno v 5 až v 5.30, abych ráno vše připravila.Zatím ženy a děkuji :kytka:

A ona ti to říká nějak často? Mně přijde, že jste to tady v diskuzi nafoukly až příliš. Jako ano, měla si to nechat, bylo to netaktní, ale normální nezakomplexovaný člověk se nad to povznese a pokud se to neopakuje, tak to prostě odignoruje. Stejně netaktní člověk to vrátí i s úroky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
13.3.17 15:24
@Evulina píše:
No popravdě na tyhle projevy „zájmu“, jak mi to předvedla ráno, fakt zvědavá nejsem. Myslím, že je důležitější nakrmit děti, přebalit a dát najíst panu domácímu a hodit slepicím, než ten čas strávit v koupelně krášlením a děti by tím trpěly a pan domácí se brodil v hovínkách. Já se just nebudu kvůli ní malovat. Už tak vstávám každé ráno v 5 až v 5.30, abych ráno vše připravila.Zatím ženy a děkuji :kytka:

8o 8o To myslíš vážně? Jako že celá rodina děsně trpí proto, že si maminka namaluje oči a přepudruje nos? Ono hodit se trochu do gala nezabere dny ani hodiny. Někdy stačí fakt málo a to žádnou ženskou nezabije. Ženská by prostě měla vypadat jako ženská a měla by o sebe dbát. Taky mám domácnost, děti, muže, práci, ale to přece neznamená, že budu vypadat jako jeho mladší brácha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
13.3.17 16:02
@Evulina píše:

Napudrovat nos, udělat linku nebo použít stíny + řasenku zabere asi 3 minuty :think: nemusíš si dělat večerní líčení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
13.3.17 17:01
@zudina píše:
SOuhlasim, ja nevylezu nenamalovana z baraku, bohuzel casto mi ani tohle nepomuze..

Já taky nevypadám jako filmová hvězda, o důvod víc, proč o sebe dbát. Dělám to hlavně pro sebe, protože sama sobě za to stojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25178
13.3.17 19:34
@Evulina píše:
Na té fotce je ale panenka :mrgreen:

Však to bylo jen pro radost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
13.3.17 20:43
@terien píše:
8o 8o To myslíš vážně? Jako že celá rodina děsně trpí proto, že si maminka namaluje oči a přepudruje nos? Ono hodit se trochu do gala nezabere dny ani hodiny. Někdy stačí fakt málo a to žádnou ženskou nezabije. Ženská by prostě měla vypadat jako ženská a měla by o sebe dbát. Taky mám domácnost, děti, muže, práci, ale to přece neznamená, že budu vypadat jako jeho mladší brácha.

Podle toho, co jsem tu četla, jsem pochopila, že zakladatelka se o někoho nemohoucího stará, plus děti, plus zvířata, kydání hnoje atd. Vstává v 5. Když jsem se starala o ležáka dědu, plus chodit do práce, nedovedu si představit se malovat. Aspoň já byla uplně vycuclá a i kdybych neměla přecitlivělou pleť, která nic nesnese, nemaluju se. A už vidím vyfiklou zakladatelku, jak jde do hnoje s napudrovaným nosem a makeupem. Vím o čem píšu, co jsem se nakydala taky. Tak se jí zastávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová