Komentář vzhledu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
34473
14.3.17 21:10
@Evulina píše:
No ono u nás to je složitější..Dělám starší dceři i obě svačiny do školky, protože v té lesní dostávají jen oběd a svačiny si zajišťují rodiče. Dál je potřeba každé ráno i důkladná zubní hygiena, protože má bohužel po mě ne úplně perfektní zuby, ač sladké skoro nejíme a myslím, že jinak jíme zdravě, tak se snažíme fakt dbát na ústní hygienu a ono to taky trochu času zabere, kór, když se jí nechce do koupelny 8).
No a kočky, pes a slepice..měla bys to tu ráno vidět - kočky a pes kolem mě běhají, málem mě sežerou a když jsem zkoušela počkat, až přijedu ze školky, tak jsem je všechny našla u pana domácího, jak mu žerou snídani na stole (on ráno vyjde ven, podívat se, jak je venku, všechno se to nahrne dovnitř a on je potom neodežene). Slepice - naše slepice dokáží vyletět až do koruny vzrostlého stromu - takže hravě přeletí plot, ač jim ho muž vyrobil vysoký, jak alcatraz :mrgreen:. No a když jim ráno včas nenasypu, minimálně polovina jich přeletí, běhají před vchodem a trousí hovínka přímo u vchodu do domu, takže mě pak čeká úklid :lol:
No, to jen tak pro úplnost :mrgreen:
:nevim: kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody. Pak se nediv že si toho lidi všímají.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
14.3.17 23:43

@Amys
Tak BB krém je super nápad.
Jinak bych Evulině poradila obětovat jednou za měsíc až 6 týdnů čas na kosmetiku, Určitě najde i někoho, kdo pracuje s Hadkovou kosmetikou. Já si na kosmetice vždycky krom úpravy obočí nechám obočí i řasy nabarvit, což v kombinaci s BB krémem a trochou lesku na rty úplně stačí a ranní úprava je otázky max. 2 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
15.3.17 00:08

@Evulina
Tady:
https://www.biooo.cz/vyhledavani/?…
jsou i BB krémy v bio kvalitě
ačkoli nejlepší stejně je pořádně se vyspat… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
15.3.17 00:28
@Evulina píše:
Asi jí příště řeknu, že jí odpoledne čekám u nás s vidlema, ať mi jde pomoct kydat hnůj, že to mi nejvíc vžene krve do žil :mrgreen:

Ahoj :-) To ja bych ji priste rekla, ze jsem doufala, ze dcera ve skolce pobere i trochu taktu, ale jak vidno neni od koho. Se stejnym usmevem, ktery usterila tobe. Jenze ja jsem takova „uprimna“ a opravdu bych to rekla. Jenze take me bohuzel vzdy umlci nedostatek taktu a to tak, ze me naprosto vykoleji. Pak me napada spousta krasnych odpovedi, na pouziti kterych musim vyckavat dlouhe tydny. Vetsinou se ale zadari.
Vis ale jak - odpust ji, velkorysost zlepsuje karmu :-) Protoze blahosloveni chudi duchem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
15.3.17 00:39
@Aenne píše:
nebylo to slušné, ta druhá pulka věty…uvědomte si, že je to její problém, né váš, pokud vás nekto verbálne atakuje, problém je na jeho strane…mluvíte, že vypadá dobře, je svobodná, bezdetna…je dost možné, že je sama, možná v špatném vztahu, možná touží po miminku, možná dite potratila a proto tehotná žena, anebo máma s miminkem ji její problém připomína, proto si to na vás ventiluje, ona má problém, né vy…já bych ji nic nevracela, vnímajte ji jako nekoho, kto šťastný není, protože štastný člověk neubližuje jiným, jestli to ješte jednou udelá, pak by jste ji mohla říct, ze vy za její problémy nemužete, ale ráda jí pomužete…

jeee, ty jsi tak mila a „pravdiva“. Nedavno mi presne toto vysvetloval kolega, kdyz jsem mu vypravela o tom, ze jsem take casto tercem (jine duvody) a to u lidi, ktere vubec neznam. Otevrel mi oci a vidim to jinak. I kdyz uz pred tim jsem tusila, ze lidi, co vnimaji nedostatky ostatnich, se nejspis trapi stejnymi vecmi u sebe (kdo vidi vlasy, ma problem s vlasy, kdo vidi zuby, ma komplex ze svych, kdo vidi prsa, ma svuj mindrak apod.) Od te doby se snazim byt empaticka a hned se prepinat do modu „je mi te vlastne moc lito“. Ale i tak si fandim, kdyz mam zrovna bystrou mysl a najdu odpoved :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
15.3.17 00:49
@chuanita píše:
Jo a proto se mi tyhle situace čas od času dějou(ne jenom komentáře ke vzhledu, ale i jiné situace),abych se naučila bránit. Bohužel zatím jak říkám, odpověď až třeba za dvě hoďky :roll: ale už aspoň nejsem ta, co si uplně všechno nechá líbit. Ale mám teda hódně co lepšit.

ono zase moc ostra odpoved potvrzuje jen to, ze clovek je zranitelny a ma s tim problem. Jak jsi psala o kantyne, jednou se mi stalo to same. Jemne receno „usmudlane devce“ me rozebiralo pred moji cerstvou vedouci, kolegyni a vrcholovym managerem. Radoby vtipna byla. Zastal se me ten chlap, tak lehce. Ja jsem byla mlada, cerstve v kancelari, netusila jsem presne jake ma postaveni ona… Strasne dlouho me to zralo (pritom to byla takova blbost, ze ostatni to nejspis brali jako zpestreni pri obede). Az po letech, kdy jsem to vypravela jine kolegyne a ta mi rekla: „Videlas jeji nehty? Vzdyt pod nima ma spinu a vlasy ji smrdi…“, jsem byla vylecena a zacala vnimat to, co jsem zminila nahore: ze clovek vetsinou utoci, kdyz sam ma ten onen problem se sebou. Dnes po X letech uz umim s uprimnym usmevem rict: „Mas pravdu, ale ja mam tu vyhodu, ze s tim umim žít“ :-) A opravdu to tak citim. Vetsinou to ty lidi odrovna mnohem vic, nez nejaky ostry odpal. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
15.3.17 00:51
@terien píše:
A nechtěla ti naznačit, že bys o sebe měla začít pečovat?

a co ji je do toho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
15.3.17 06:16
@Amys píše:
@Evulina Hele, ale jak tu někdo zmiňoval ten BB krém, tak to je opravdu zázrak. Jen si to ráno napatláš na obličej a jdeš. Zakryje to částěčně vše, co je potřeba a zároveň není poznat, že člověk něco na tom obličeji má. A je to otázka pár vteřin - vymačkáš trošku na ruce a rozetřeš.

tyhle rychlé aplikace makeupu jsou zákeřné, to pak taky klidně máš barvičku ve vlasech, na tričku etc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43032
15.3.17 06:19

A makeup jen kvůli školce? to by mě ani nehlo.

Jako zabere to 5 minut, ale takových těch věcí na 5 minut je v životě tolik, že nakonec sežerou celý den. člověk si musí vybírat. A makeupu, zejména pokud člivěk nejede do města, je pro mě jedna z posledních položek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.3.17 06:37

@AniNevim
Tak tu tvou hlášku si zkusím zapamatovat ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
15.3.17 06:54
@AniNevim píše:
a co ji je do toho?
:think: na jednu stranu nic. Na druhou… My jsme byli nedávno na jedné oslavě a hezky jsme se tam sešli. A jedna kámoška povídá našemu kamarádovi - ty Pepo, nejsi nemocný, jsi vyhublý a nevypadáš moc dobře. Trochu mi zatrnulo protože všichni až na ni jsme věděli o jeho několikaměsíčním dietě. Jenže víš co, ona měla pravdu. On to s tím hubnutím přehnal a vypadá fakt jak jak nemocnej, sama jsem se ho málem lekla. A protože oni dva se mají fakt rádi tak všem bylo jasny že má prostě o něj starost, i když to vyjádřila trochu nešťastně. Stejně to může být s tou učitelkou, třeba měla jenom starost.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76616
15.3.17 07:22

@Evulina nechci být hnusná, ale asi budu. Za tu dobu, co tu vypisuješ na webu v podstatě o ničem, by sis udělala parádní makeup, nalakovala nehty, vypila kafe a možná i dala malého šlofíčka.
Největší ztráta času je na internetu a nic nám to nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.3.17 08:06

A notak někteří lidé jsou prostě rejpaví. Máma měla v práci kolegyni, která POKAŽDÉ, když mne viděla pronesla něco jako „Ahoj Kláro, tobě to ale sluší,“ a pak s mírně zachmuřeným výrazem „Ale nepřibrala jsi nějak?“ No pro mladou holku komentář na zabití:-) A říkala to opravdu pokaždé, nezávisle na tom, jakou jsem reálně měla postavu, případně co jsem měla na sobě…

A pak mne několikrát dostal smíchy do kolen komentář nad podařenou fotkou (normálně totiž v rodině nejsme moc fotogeničtí, ale když se občas nějaká ta fotka zadaří, je fakt krásná): „Tyjo, na téhle fotce ti to fakt strašně sluší! Ani bych tě nepoznal/a!“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
15.3.17 08:35
@Pudloslava píše:
A makeup jen kvůli školce? to by mě ani nehlo.Jako zabere to 5 minut, ale takových těch věcí na 5 minut je v životě tolik, že nakonec sežerou celý den. člověk si musí vybírat. A makeupu, zejména pokud člivěk nejede do města, je pro mě jedna z posledních položek.
:mrgreen: To souhlasím, když nekde čtu „obětujte tomu jen 5 min. denne“, tak se mi otvírá kudla v kapse, protože den, tech 5 min. taky nemá nekonecne. :lol:
Ted taky na to liceni kaslu, ale ja se pohybuju v polich a lesích, ale nez jdu mezi lidi, kouknu do zrcadla, jestli nevypadam moc mrtvolne :mrgreen:
Ono je to prave o volbe přípravků, make-up musíš poradne rozetrit, rtěnku dobre vykonturovat a to ve spěchu moc nejde. Ale podle me si každá ženská rano opláchne obličej, vyčisti zuby a da nejaky krém. No tak holt místo obyc. kremu das BB, který jen lehce tonuje, tim padem se nemusí tak hlídat roztirani. No a rty se lze dat skoro poslepu lesk. Je to hned, a pokud je upravene obočí, tak to většinou staci.
Ale to jsou jen kosmetické tipy.
Pravy problém zakladatelky bude asi v tom, ze by potřebovala doma pomoct, aby se mohla vyspat a mit vic casu pro sebe.
Ja jsem taky mela tendenci toho na sebe naložit hodne, ale to k ničemu není.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
15.3.17 08:44

Co třeba asistenční služba pro pans domácího? Pečovat o male děti a nemohoucího seniora je náročné. Nebo aspoň na přechodnou dobu něco jiného omezit, zdravi je jen jedno. @Evulina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová