Komplex z tchýně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5019
27.3.15 21:03

@achesa1 souhlasím. Mam to podobně! Já jsem teda děti nesbalila. Návštěvu jsem pretpela a od te doby jsem tam nebyla. Nebudu jezdit někam, kde ignorují moje slova a necítím se tam dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.15 14:12

Tak to me tesi, ze ta diskuze aspon nekoho pobavila :mrgreen: A ted vazne. Nebydlime spolecne, ale travime spolecne kazdych 14dni vikend. Uz tu padly rady, at se tak casto nevidame, jenze ono to s manzelem neni tak jednoduche a vsichni krome mne si ta setkani uzivaj. Ja bych byla nejradsi, kdyby jsme se vidali porad stejne, jen kdyby tchyne respektovala, me nazory na vychovu, nikdo po ni nechce, aby se s nimi ztotoznila :mrgreen: ja ji take nekecala do vychovy, ze? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
80458
7.4.15 10:29

Tak řekni manželovi jednoduše a stručně, že klidně budete jezdit, jak jezdíte. Ale jestliže zjistíš, že maminka dala prckovi třeba to mléko, okamžitě se balíš a odjíždíš, protože jak ty, tak tvuj muž víte, že je na mléko alergický. A takhle si dítě ničit nenecháš. No a tím se řiď. Pokud dá dítěti nějakou jinou věc, která tě sice nenadchne, ale dítěti neublíží, tak to přejdi. Ale na zásadní věci si trvej a hlavně vysvětli manželovi, že si na ní trvat budeš, aby s tím počítal. Prostě přesně dát hranici, za kterou není možné jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí