"Komplikace" po užití tabletky Escapelle

Anonymní
15.1.15 19:54

"Komplikace" po užití tabletky Escapelle

Dobrý večer,
prosím o radu. V sobotu se nám s partnerem bohužel stala nehoda a já v neděli užila tuto tabletku. Od pondělí je mi tak divně špatně, pořád špiním až krvácím jasnou krví (omlouvám se za naturálie) dnes jsem ráno zvracela, ale měla jsem i teplotu a zimnici takže nejspíš střevní viroza do všeho. :( Miminko zatím neplánujeme, ale hormony brát nechci uvažuju o nehorm. antiko, nicméně tady jsem užila ze strachu z otěhotnění, bohužel selhal prezervativ. :( Příští týden jdu na preventivní prohlídku k dr tak jí to řeknu, ale mám strach co se děje, nikde o krvácení totiž nečtu. MS mi zkončila v pátek a pohl. styk byl v sobotu. Prášek jsem užila v neděli…
Prosím o případné rady u nehorm. antikoncepce, jakou berete? Děkuji a hezký zbytek večera.
Anonym prosím zachovat, je to intimní dotaz, děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
15.1.15 19:58

Tohle bude reakce na tu HA. Rozhodí to tělo, je to celkem normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.15 20:20

Jako, že bych začala menstruovat defakto po dvoudenní přestávce od minulé MS? To je teda hrozné co to s tělem udělá :-(

• Citovat
  • Upravit
29436
15.1.15 20:41

To je reakce na tu tabletu, je to normální a divím se, že tě v lékárně nepoučili. Já si teda brala Postinor, né Escapelle, ale ta látka v tom obsažená je stejná a lékárnice mě upozorňovala, jak to se mnou může zamávat a co se může dít. S antiko neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
15.1.15 20:51

Me taky doktor upozornoval, ze muze prijit krvaceni driv, ze muzu treba tyden spinit, ze je to fakt naloz. Ale mela jsem taky Postinor, ne Escapelle. Podle me to bude stejny, bud v klidu a rekni to doktorovi, ten uz bude vedet. Jestli jsi dodrzela navod, pak na 99% by to melo byt v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.1.15 06:22

Děkuji za příspěvky. Už jsem klidnější. No snad to se mnou nezamava na dýl. U té escapelle je jen jedna tabletka tak tam ani není třeba číst ten leták. No já ho četla, ale o krvácení tam snad taky nepíšou…no dr to řeknu…si přijdu jak puberťák jako bychom si nedávali pozor…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.2.16 21:15

Ahoj holky, moc prosím o radu nebo jestli s tím máte někdo zkušenosti, někdy v půlce ledna cca jsem užila tabletku escapelle.. MS se pak dostavila normálně jak měla, ale o co mi jde, pokud poslední dobou mám světle hnědý častý výtok, nic mě neboli, nepálí, nesvedi, prostě jen ten výtok… A když to tak vezmu, tak bych řekla že to mám od té doby… Myslíte, že to můžu mít od toho? děkuji za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
6160
18.2.16 21:20

Ano je to od toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
19.2.16 23:06

Escapelle a kojení

Ahoj holky, s partnerem se nám stala nehoda 8o, máme 4měsíční miminko a další ještě neplánujeme. Plně kojím, nevíte, jestli se může Escapelle i během kojení? Máte nějakou zkušenost?
Děkuju za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
19.2.17 20:16

@Azeretereza chci se jenom zeptat, v sobotu jsem si byla v lékarně pro escapelle, jelikož jsme měli přerušováný styk s tím že se přítel ejakuloval mimo mě, ale četla jsem že i s kapičky lásky je tam malé proceto toho otěhotnět. Myslíte, že když jsem si radši vzala prášek do 15 hodin je tu furt možnost že i s kapičky lásky je možné otěhotnět? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
19.2.17 20:37
@Renne11 píše:
@Azeretereza chci se jenom zeptat, v sobotu jsem si byla v lékarně pro escapelle, jelikož jsme měli přerušováný styk s tím že se přítel ejakuloval mimo mě, ale četla jsem že i s kapičky lásky je tam malé proceto toho otěhotnět. Myslíte, že když jsem si radši vzala prášek do 15 hodin je tu furt možnost že i s kapičky lásky je možné otěhotnět? :nevim:

Moznost je, ale pokud byly jen " kapicky lasky" a jeste sis vzala Escapelle, tak bych se nebala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
19.2.17 20:45

@Azeretereza teď mi spadl kámen ze srdce, ještě mám jednu otázku. Kdy jste začala pozorovat nějaké účinky pilulky? Teď jsem nějaký den po zobnutí prášku a nic na sobě nepociťuji, ani nešpiním nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
19.2.17 20:59

Taky jsem na sobe nic nepozorovala, ty vedlejsi ucinky tam pisou spis proto, abys s nima pocitala, ale nutne se nemusi objevit nic. Muze se stat, ze se neco projevi v dobe, kdy budes ocekavat menstruaci, ale taky se nemusi stat vubec nic. Bud v klidu, je fakt mala sance otehotnet z preejakulacni tekutiny, natoz jeste po uziti tabletky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
19.2.17 21:21

@Azeretereza dobře, tak děkuju moc za radu  :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
20.2.17 09:20

@Renne11 Z „kapiček lásky“ samozřejmě otěhotnět možné je, ale vzala jsi tabletku „po“ jak jsi měla, takže šance je, myslím, nulová. Nebála bych se. Já tedy nebrala Escapelle, ale Postinor, ale nějaké vedlejší příznaky nebo účinky, jsem na sobě taky nepozorovala. Nebylo mi vůbec nic, MS přišla normálně tak, jak měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová