Kondička partnera ve 40 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.8.20 23:33

Je linej. Muj chlap ma 49, mame syna 2 roky. Ve dnech kdyz jsme doma vsichni, s nim muz vstava, nakrmi, zabavi ho treba do deseti abych se dospala. Porad jsme nekde venku, muz je neskutecne aktivni, mame i psa, takze si fakt chvili nesedne. Pak jeste vecer uvari, protoze ho to bavi. Mit doma toho tvyho tak me trefi 8o A ze “nehlida” vlastni dite je docela sila

• Citovat
  • Upravit
7961
14.8.20 23:53
@Anix píše:
Máš doma líného pecivála - nemá s věkem nic společného.
@Anonymní píše:
Dotaz pro ženy, které mají doma čtyřicátníky: Jakou mají vaši muži kondičku? Ptám se, protože jsem s partnerem osm let, je mu 40, má sedavé zaměstnání, z domova odjíždí v šest ráno, vrací se v pět odpoledne. A pořád se vymlouvá na to, že je unavenej. A už mě to vážně začíná s. r. a. t. Jak je málo doma, tak malá k němu pak prostě nechce. A hlavně, on tomu ani nejde naproti. Proč? Je zase unavenej, že jo. Když mu řeknu, jdi k ní na zem, vezmi hračky, hraj si s ní, povídej a uvidíš, že si jí za chvíli získáš, tak místo toho dřepí dál na křesle a vymlouvá se na to, že jakmile si lehne na zem, tak se nebude moct zvednout, protože je děsne utahanej!!! Tak mu říkám, že mu je 40 a né 80! Jako fakt to nechápu. Nejdřív jsem mu to žrala, ty jeho výmluvy, ale to už trvá snad rok a už mě to nebaví. Těšim se, že večer budu mít čas na sebe a uklid a ostatní věci, že bude aspon cvhilku hlídat, abych něco stihla, ale za posledních x měsíců nehlídal ani jednou a když, tak max na hodinu, a ani to neni schopnej sám zvládnout, protože mezitím stokrát za mnou s něčím přijde. Dneska zase. Řekne, že asi pujde brzo spát, že je utahanej… Tak říkám: Bezva, dám ti malou, můžeš ji uspat. Ale zase mi vytřel zrak, prej když si lehne tak okamžitě usne a že ji jako nemuže uspávat, protože usne dřív jak ona! Tak jsem se ho zeptala, jak by mohl jako usnul, dyt je ještě malá a sama usínat neumí a brečet ji v postýlce snad nenechá, a on mi klidně řekl, že by prostě usnul, dítě nedítě. :nevim: To, že já spím mín než on a že starat se o malou je někdy tak vyčerpávající, že usínám ve stoje, tak to nebere, protože nechodim do práce a jsem vlastně na dovolený. Já jsem tak nasr… To přece neni možný, aby se pořád vymlouval na únavu, ne??? Dyt je mu teprve 40!Příspěvek upraven 14.08.20 v 22:37

A proč si s ním nepromluvíš co Tě trápí? To by snad pochopil. Má nadváhu, cukrovku? Asi bych hledal problém ve zdravotním stavu. Mononukleóza atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2101
15.8.20 00:46

Memu muzi je 41, ma sedave zamestnani jako tvuj, ale vstava nejdriv v 7. Muj ma fyzicku dobrou, chodi cvicit, jezdi na kole, blbne s deckama, ale taky si rad po praci lehne. Prijde treba ve 4 odpo a jde si na hodinku lehnout. Mne je to jedno, deti si hraji sami (jsou uz vetsi). Ale mimina chlapy moc neberou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.20 00:50

Tak jestli vstava v 5 a vraci se v 17 tak se nedivim, ze je unavenej, taky bych byla a to i ve 20 :jazyk: holt ale kdyz ma dite, mel by trochu premoct a pomoci aspon s tim uspavanim Memu muzi je 50, dite mame dvoulete a uspava ji kazdy den. Ale casem si ji nacvicil ze si chvili pohraji, pak chvilku pochova a uz ji da do postylky kde si sama bez breku usne. Jinak “hlida” i cely vikend dve deti a tak. Pracuje 10-11 hodin denne. Ale pak ve 22 total vytuhne u TV no. ;)

• Citovat
  • Upravit
2160
15.8.20 06:47

Aha, takže lidi, kteří jsou stejně věkově, na tom musí být stejně i fyzicky. Tak v tom případě mi vysvětlete proč můj děda jezdil v 92 letech denně na nákup na kole, zatímco většina jeho vrstevníků na tom byla daleko hůř. A mimochodem nevidím nic neobvyklýho na tom, že při uspávání usne rodič dřív než dítě. On to není jenom gag z přiblblýho sitcomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
15.8.20 07:22

Je linej a má vás obě na háku. Tohle nemá co společného s věkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.20 07:34

Můj chlap taky letos oslavil 40, mně je o pár let méně a čekáme 1.mimčo. Pracuje 8h denně a nemá sedavé zaměstnání, když přijde domů tak se vyvalí k TV a usne :lol: Ale když je potřeba tak funguje, já jen doufám že fungovat bude i s dítětem. Podle mě není problém s věkem ale fakt ta lenost, možná že i je fakt vyčerpaný z práce, to sedavé zaměstnání vyčerpává psychicky, což bývá horší než fyzické, to znám zas já z práce. Ale měl by se aspoň občas přemoct a nějak fungovat.

• Citovat
  • Upravit
658
15.8.20 07:53
@Anonymní píše:
Dotaz pro ženy, které mají doma čtyřicátníky: Jakou mají vaši muži kondičku? Ptám se, protože jsem s partnerem osm let, je mu 40, má sedavé zaměstnání, z domova odjíždí v šest ráno, vrací se v pět odpoledne. A pořád se vymlouvá na to, že je unavenej. A už mě to vážně začíná s. r. a. t. Jak je málo doma, tak malá k němu pak prostě nechce. A hlavně, on tomu ani nejde naproti. Proč? Je zase unavenej, že jo. Když mu řeknu, jdi k ní na zem, vezmi hračky, hraj si s ní, povídej a uvidíš, že si jí za chvíli získáš, tak místo toho dřepí dál na křesle a vymlouvá se na to, že jakmile si lehne na zem, tak se nebude moct zvednout, protože je děsne utahanej!!! Tak mu říkám, že mu je 40 a né 80! Jako fakt to nechápu. Nejdřív jsem mu to žrala, ty jeho výmluvy, ale to už trvá snad rok a už mě to nebaví. Těšim se, že večer budu mít čas na sebe a uklid a ostatní věci, že bude aspon cvhilku hlídat, abych něco stihla, ale za posledních x měsíců nehlídal ani jednou a když, tak max na hodinu, a ani to neni schopnej sám zvládnout, protože mezitím stokrát za mnou s něčím přijde. Dneska zase. Řekne, že asi pujde brzo spát, že je utahanej… Tak říkám: Bezva, dám ti malou, můžeš ji uspat. Ale zase mi vytřel zrak, prej když si lehne tak okamžitě usne a že ji jako nemuže uspávat, protože usne dřív jak ona! Tak jsem se ho zeptala, jak by mohl jako usnul, dyt je ještě malá a sama usínat neumí a brečet ji v postýlce snad nenechá, a on mi klidně řekl, že by prostě usnul, dítě nedítě. :nevim: To, že já spím mín než on a že starat se o malou je někdy tak vyčerpávající, že usínám ve stoje, tak to nebere, protože nechodim do práce a jsem vlastně na dovolený. Já jsem tak nasr… To přece neni možný, aby se pořád vymlouval na únavu, ne??? Dyt je mu teprve 40!Příspěvek upraven 14.08.20 v 22:37

Zakladatelko nech svého muže na pokoji a pošli ho na lékařské vyšetření, protože pokud opravdu usne a je stále unavený, tak si o to tělo asi říká a má to fyziologickou příčinu…pokud jsi vyválená z RD a máš přebytek energie, tak si najdi domácí práci, nebo několik a tam se můžeš realizovat!!! A co se týká těch místních jednoduchých, rozumprdících rádkyň, co označují leností dlouhotrvajicí zdánlivě bezpříčinnou únavu, tak protože karma je zdarma, tak se pravděpodobně, také dočkáte nějaké té únavy po které bude následovat to, co vám nepřeji…nebojte, také se najde část moulů, kteří do vás budou píchat, že jste líné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9022
15.8.20 08:01

Línej a pohodlnej.
Můj muž měl 42, když se narodila mladší, byla totál nespavaec, vstával k ní několikrát za noc, to toho noční služby v nemocnici. Včera ho děti honily na fotbal hřišti, i mnohem mladší kamarádi sportovci to ze zahrádky hospody obdivně komentovali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14639
15.8.20 08:09

My mimco teprve čekáme, ale muži je 38, a musím ho občas přemlouvat, aby si odpocinul😁 má náročnou praci a ještě po ní lítá kolem domu a někdy i mně :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
15.8.20 08:20

Jsem teda mladší než 40 a mám to dost podobné. V 6:00 odjezd do práce, návrat tak mezi 16-17h. Občas totálně vyřízený, že akorát najíst a do postele. Dost se na tom podepisuje stres a hlavně to, jak se v noci vyspím. Minulý rok jsem na chvíli začal běhat (hodina večer), abych šel do postele opravdu utahaný. Zlepšilo se toho víc, než jen spánek. Může to souviset se spoustou věcí. Může v tom hrát roli metabolismus, který se s věkem zpomaluje, ale dá se tomu pomoct právě fyzickou aktivitou. Letos mám dost věcí kolem domu, takže ve 22h usínám totálním vyčerpáním. Spánek je hodně důležitá věc, protože ani to, že v noci spíte, neznamená, že se vyspíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
15.8.20 08:27

Můj má 40, čekáme mimi jsem v 5. Měsíci. Miminko si hodně přál, zvlášť syna :lol: věřím, ze fungovat bude. Ale musím říct, že taky teču jak je unavenej a dokáže usnout kdekoliv kdykoliv. Ale je pravda že v práci délá 16 hodin denně, když dlouhý týden tak 5× týdně a to by padl na hubu asi každej😆 ale pak první den volna je vždy krizovej protože spí fakt hodně a mě to vytaci😂 ale podle mě to s věkem nesouvisí🤷🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8866
15.8.20 08:29
Načítámm citovaní příspěvek, Čekejte prosím…
@olino píše:
Zakladatelko nech svého muže na pokoji a pošli ho na lékařské vyšetření, protože pokud opravdu usne a je stále unavený, tak si o to tělo asi říká a má to fyziologickou příčinu…pokud jsi vyválená z RD a máš přebytek energie, tak si najdi domácí práci, nebo několik a tam se můžeš realizovat!!! A co se týká těch místních jednoduchých, rozumprdících rádkyň, co označují leností dlouhotrvajicí zdánlivě bezpříčinnou únavu, tak protože karma je zdarma, tak se pravděpodobně, také dočkáte nějaké té únavy po které bude následovat to, co vám nepřeji…nebojte, také se najde část moulů, kteří do vás budou píchat, že jste líné…

Když tak všude čtu, jak jsi vysazený na ženské na mateřské a rodičáku, tak bych ti to přála 24/7 i s kojením, nespaním, domácností, nemožností kdykoli si odpočinout a otravným chlapem vyžadujícím každodenní servis za zadkem…ty kdyby sis našel učitelku, co má každé léto volno, tak ji snad pošleš na brigádu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
15.8.20 08:37

@Maylaa mně je 40 a o mimino pečují s elánem. Člověku to hned naskočí. A to jsem před otehotnenim padala do měli v, jen jsem se podívala na mimino.
Můj se taky nepretrhne, u práce sedí téměř nonstop. Taky unaveně, co se dá dělat. Fyzickou má šílenou, tedy žádnou. Holt si aktivity zařizuje většinou sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
15.8.20 08:50

Pokud má sedavé zaměstnání, tak pracuje hlavou, z toho jako nemůže být unavený?
Můj muž má sedavé zaměstnání a když si odpoledne hraje s dcerou, tak se už několikrát přiznal, že vytuhl.
Lenochem bych ho fakt nenazvala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová