Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Když nebudeš kojit ani odstrikavat, tak se mléko ztratí samo
Já jsem prostě přestala odsávat a nechala to být
„Kojila“ jsem skoro 2 dny
Občas jsem našla flíček na tričku, ale jak už se to nenalévalo, tak nemělo co odcházet, prostě jsem to nechala být. Zatím žádný problém nemám, že by se ten zbytek nějak kazil nebo tak, je to přes 4 měsíce.
@iPodPrd dobře, jen se bojím aby se mi neudělal zas zánet když jsme prijeli z porodnice tak jsem ho mela, a o malyho se musel starat tatka mela jsem k tomu vysoke horečky a nerada aby se to zas opakovalo ![]()
@Terka2912 mlíko se ztratí samo pokud nebudes kojit
kdyby se ti hodně nalila prsa a bolela tak odstrikej do úlevy. Zánět by se udělat neměl…
Já jsem pila šalvějový čaj. Doporučuje se i mátový. Jinak nechat být, odstříkat jen do úlevy. Když nebude poptávka, nebude nabídka.
@Terka2912 A není škoda přestat kojit? Zavolala bych si dobrou laktační poradkyně ta poradí. je škoda to vzdávat dopředu.
@luckaa85 ta mi právě řekla, že už mám asi malo mlíka, už jsme toto řešili asi před 14dny..
@Terka2912 Já jsem odstříkala do úlevy, za 4 dny asi 2× ve sprše. A po těch 4 dnech jsem byla bez mlíka. Dávala jsem si studené zábaly a hodně chladila ve sprše. Nelekej se, když budou prsa nalité a bolestivé. Hodně štěstí.
@Terka2912 aha tak to Jo chapu, a držím palce zánět, by byt neměl a když nebudeš kojit ani odstrikavat tak se mleko tvořit nebude ![]()
Zkus zajit do lekarny vim ze Dr.Max ma v nabidce homeopatika a tam ti poradi jake, kamaradka mela na rozjezd laktace tak budou urcite i na zastaveni laktace