Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Pracuj na sobě. Pokud nechceš rodiče nadobro a možná i brzy ztratit,. Možná si občas pobrecis, ale ber to tak, že i to někdy patří k životu. Jejich chování si nepřipouštěj, není o Tobě. ![]()
@Anonymní píše: Více
Napsala bych, to chapu tati, jezdit nemusíte, pošlu video.. Az budeš mít čas, sejdeme se, zavoláme si. Čau.
Tahle situace je na prd. Díky matce jsem o otce taky přišla. A dávám to za vinu oběma. Nepamatuju se, že by se otec za nás postavil. Radši vždy odešel, aby měl klid. Jen jednou se mě zastal, ale jen částečně. Ve fázi, kdy jsem se s matkou nebavila, mi jednou jedinkrát zavolal a říkal to, co mu matka radila, ještě byli oba tak blbi, že mysleli, že je neslyším. ![]()
Aby měl klid, tak se vzdal svých dětí i vnoučat a zůstal s tou harpyjí sám, a protože už neměla na kom řádit,, tak řádila na něm. A i ve fázi, kdy ho týrala, sebrala mu peníze a nedávala mu jídlo ji nechtěl opustit. Takže s ní zůstal az do chvíle, kdy mu z toho jeblo. Teď ho jezdím navštěvovat na psychiatrii do Dobřan. A vlastně ani Teď ho nezajímáme a jediné, co ho zajímá je taška jídla, kterou mu privezu. Teď už má klid určitě, jen mu je to asi prd platné, jelikož už nás nepoznává. A já pokaždé jedu domů tak strašné naštvaná na oba dva. S matkou jsem se neviděla už přes dva roky.
@BeaL píše: Více
Díky za odkaz na článek, je to velmi zajímavé čtení.
Co je ale hrozivé, to je diskuze pod článkem, z toho úplně mrazí. Vůbec bych se nedivila, kdyby jednou z diskutujících byla moje matka.
@Tonka83 píše: Více
@Lucy75 matka ještě žije a žít bude dlouho, ta její zloba ji udrzi při životě nejméně do 100.
Matka za ním dál jezdí. On ji do nedávná celý jeho důchod hezky chodil na její účet. Teď je z ní jeho opatrovník, tak už to asi nebude tak jednoduché, ale ona si cestu k jeho penězům najde znovu. Ano, taky si říkám, že to byla jeho volba, ale ten vztek tam prostě je.