Konec s večerním kojením - kaše?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8384
16.9.11 21:49

no ja kojim 2× (kdyz se vzbudi v 8 a pak treba v 10 nebo 11) rano a potom pred spanim…

malje ji ze lzicky krasne nic neplive ani bryndak uz nedavam, teda je fatk ze ho drzim jakoby v naruci v jidelni zidlicce se moc odreagovava a porad vsude macha rukama…jednou jsem mu chteal dat zeleninovy prikrm (uvarila jsem ho ridsi) z lahvicky a to vubec nechtel jakoby se mu z toho delalo spatne ze je to piti ale osklivy :-D takze jedine ze lzicky to samy i s kasi z lahve vubec ale lzickou sni vsechno…

tak to jsem rada ze 3× staci kvuli vitaminum, ja si myslel ze je to malo ze maji mit mlicka jeste vic…

a rikala jsem si ze tak za 2 mesice (mozna driv) bych nahradila i to 2. ranni kojeni

nastesti malej neni nejakej zavislacek na prsu (jako deti mych kamaradek a je jjim rok) prijde mi snad spokojenejsi s tou lzickou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10709
19.9.11 19:43

Ahoj mamky!

Tak nevím, jestli je to tím, že jsem před spaním přestala kojit nebo se to zrovna upravilo, ale naše mrňka od té doby usíná jako fík! :palec:

Prostě dám do postýlky, natáhnu medvídka usínáčka-jako už 7.5 měsíce-nahnu se k ní, šeptám jí do ouška, držím za ručičku a než medvídek dohraje, je tuhá :dance:

Ještě před týdnem takového řevu :-? No, tak snad to vydrží co nejdéle :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
19.9.11 21:13

:palec:
super

ja teda nakonec upustila od toho abych mu tu kasi davala kazdy den, minule mi nejak plakal skoro celou noc porad se budil k tomu on spi od 3. mesice celou noc uplne tichounce…
takze to delam tak ze nekdydam kasi k 1. veceri a nekdy nakojim a nekdy to i preskoci kdyz nema hlad… tak uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová