Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
U nás pršelo k ráno tak půl hoďky, ale žádný vydatný déšť a momentálně je tady neuvěřitelný dusno, hnus ![]()
@kaja00 píše:
Holky u nas je 26°C a vetrik
EDIT: Nevim jak u Tebe, ale u nás už zase paří, jsme to zakřikli ![]()
Sla jsem s holkama v 16.00 ven, nikde nic, krasne, o 10min pozdeji z NICEHO nic cedak, dobehly jsme jen tak tak do obchodu. Vyjdeme ven, nic, prejdeme prechod a zase z absolutniho nic slejvak
honem jsme se schovaly pod jedli, ale ta tu prutrz nestihala, tak jsem posadila starsi k mladsi do kocaru a mastily na zastavku
dneska myslim, ze si sprchu uz nedam ![]()
@Xiraxinek píše:![]()
![]()
![]()
EDIT: Nevim jak u Tebe, ale u nás už zase paří, jsme to zakřikli
Jojo, zakrikly
ty bydlis v HK?
@Xiraxinek jé to je super, já taky
![]()
JInak vypadá to na bouřku ![]()
@kaja00 píše:
@Xiraxinek jé to je super, já taky![]()
JInak vypadá to na bouřku
Tak něco se tam děje, ale po těch vedrech bych teda čekala větší zázrak
![]()
@Xiraxinek no byla docela slušná bouřka, od nás byla jen pár kilometrů
I pršelo, tak je trochu líp ![]()
@kaja00 píše:
@Xiraxinek no byla docela slušná bouřka, od nás byla jen pár kilometrůI pršelo, tak je trochu líp
Ve které části bydlíš? U nás teda jako zahřmělo, blejsklo se a tak, nějaká ta rána byla taky, ale tak nějak jsem doufala ve víc ![]()
Tak u nas prselo v noci v kuse 6 hodin a docela dost. Trava se zacina zelenat ![]()
Tak u nás prší už docela dlouho a dost vydatně, ochlazuje se a konečně máme v bytě přijatelně… tak jako déšť nesnášim a tohle počasí, tak tentokrát jsem se opravdu těšila ![]()
Včera 4 hodiny deště a dneska od brzkého rána. Déšť mám ráda jen v noci, ale tenhle mi nevadí.
U nás leje v jednom kuse. Hurá. Všecko mi připadá snazší a hezčí, než když byla ta vedra. ![]()