Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jane-e píše:
Tak u nas (Pha) uz zaprselo, takovych 20min, jen tak lehce zahradnicky, ale lepsi nez nic
kde??? ![]()
@Burj Chalifa píše:
kde???
devitka, asi ses na spatny strane ![]()
@jane-e píše:
devitka, asi ses na spatny strane
Na petce nic ![]()
@Denisa56 píše:
@jane-e Kde? NA čtyřce ani kapka.
Jo čtyřka suchá
Víte co se pak holky bojim,,,že bude pršet tak, že to země nebude stíhat a budou záplavy…
A prý jaký je léto, tak na takovou se máme připravit i zimu… To jako bude mínus 40???
![]()
@jane-e píše:
devitka, asi ses na spatny strane
Tez sem na devitce a nic
@nuchka píše:
Jo čtyřka sucháVíte co se pak holky bojim,,,že bude pršet tak, že to země nebude stíhat a budou záplavy…
A prý jaký je léto, tak na takovou se máme připravit i zimu… To jako bude mínus 40???
![]()
Jeste jednou bych si prala zazit zimu jakou si pamatuju z detstvi. Opravdova zima, snih, hroomady snehu, a ta atmosfera kdyz se jde ven projit ![]()
U nás na Ostravsku pořádná bouřka..jupíííí a pekně se ochladilo, venku je příjemných 24 °C
@Miiisty
Jo to jo…taková zima byla božská, ale na druhou stranu platilo v létě pravidlo, že když začelo pršet, tak jsme se máchali v kalužích protože teplota byla pořád stejná… dnes, když začne pršet ochladí se o 10stupňů
Už to není co to bývalo… ![]()
Já jsem celkem ráda, že se ochladilo, mně už to děsné vedro lezlo krkem. A to sucho už bylo alarmující ![]()