Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Miiisty píše:
Praha stále nic a jak tak koukám ven, tak asi nic ani nebude![]()
![]()
bude bude peklíčko
![]()
@Anonymní píše:
Jsme z Telče a je to tu příšerné. Všude kolem měli během těchto horkých dnů alespoň bouřku, kde půl hodiny zapršelo..tady absolutně nic. Už si o nás povídají i v okolních městechFakt tu za celou dobu nebyla ani kapka. Snad už něco přijde, zahrada bez deště už dlouho nepřežije. Modlíme se aspoň za krátkej deštík, co spláchne prach a tak.
Anonym zanechat prosím, nechci aby se vědělo, odkud jsem.
Taky odpovim anonymne
Jsem z Dacic a je tu fakt sucho. Neprsi tu snav okoli nikde. Jen jihlava a par vesnic kolem.
V noci to vypadalo tak nadějně vítr, sice jsem musela dát na okna na ventilačky a byl hic a nic z toho.Ale příjemně fouká. Praha. Včera říkali že déšt až tak na večer snad no. Takhle jsem se na déšt nikdy netěšila a příští týden ty teploty úžasnééééé
![]()
@Bomer píše:
@Miiisty no asi 20 minut… kazdopadne alespon neco
Tady se zatáhlo…sice to není úplná výhra, protože dusno a teplo je furt, ale nesvítí ten žlutej nesmysl
![]()
@Malaga To doufám, že bude, peru druhou pračku a ještě tak jedna/dvě mě čekají ![]()
@alun-ka no to začlo ale jak dlouho
ale je fakt že dneska kolem 9h když jsme šla ven tak bylo znát zlepšení, jsme zvědavá jestli fakt v út bude těch 18 stupnů
![]()
@Markéta80 píše:
@alun-ka no to začlo ale jak dlouho![]()
ale je fakt že dneska kolem 9h když jsme šla ven tak bylo znát zlepšení, jsme zvědavá jestli fakt v út bude těch 18 stupnů
![]()
Tak to úterý mi zní jako naprosté sci-fi. Ale budu doufat.
No to je super, u nás teď na 5 minut spadlo pár kapek a zase pere slunce… ![]()