Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Raduska95 píše:
Tez sem na devitce a nic
my jsme v okrajove casti, asi to az k vam nedoslo
ale nekecam, fakt tu prselo ![]()
@jane-e píše:
my jsme v okrajove casti, asi to az k vam nedosloale nekecam, fakt tu prselo
Nekeceeej
a kde jste vy ![]()
Pršelo nakonec jen 5 minut a bouřka skončila a teď tu zase paří slunko ![]()
Tak jestli bude v utery pod 20,tak to bude dobra racha.. my tu dneska na Kladne mame slunicko a 27,krasne fouka, a zitra ma byt jeste o stupen mene ![]()
A v noci nam tu tak silne foukalo, ze mi spadly i dve tezky dreveny zidle na balkone ![]()
@Foxisssss píše:
Tak jestli bude v utery pod 20,tak to bude dobra racha.. my tu dneska na Kladne mame slunicko a 27,krasne fouka, a zitra ma byt jeste o stupen mene
A v noci nam tu tak silne foukalo, ze mi spadly i dve tezky dreveny zidle na balkone
Joo mi povidej
ja pokazde jak chodim v noci curat tak odevru okno u nas v loznici a kuchyni a dela se pruvan..curaaaam a najednou bum
mladej mi zacal nadavat ze jestli sem normalni ze se to malem vysklilo
mame skleneny dvere ![]()
Praha 6, tady nepršelo už skoro měsíc vůbec
od začátku prázdnin asi třikrát, vždycky ale jen tak, aby se neřeklo ![]()
@kaja00 píše:
Pršelo nakonec jen 5 minut a bouřka skončila a teď tu zase paří slunko
Ani mi nemluv a to to vypadalo taaaak nadějně ![]()
Zaznamenala jsem drobnou změnu k lešpímu - celý den bylo pod 30° ![]()
@Raduska95 píše:
Nekeceeeja kde jste vy
to si s dovolenim necham pro sebe ![]()
@jane-e píše:
to si s dovolenim necham pro sebe
Klidne bez dovoleni ![]()
@Xiraxinek vypadalo to krasne, jeste kdyz jsem sla do obchodu, bylo pod mrakem a vetrik, vyjdu z obchodu(asi o 10 minut pozdeji) a pari slunce ![]()
Ale je pravda ze uz je trochu lip nez v minulych dnech, ted je mnohem prijemneji nez pred par dny v tuto dobu ![]()
@kaja00 píše:
@Xiraxinek vypadalo to krasne, jeste kdyz jsem sla do obchodu, bylo pod mrakem a vetrik, vyjdu z obchodu(asi o 10 minut pozdeji) a pari slunce
Ale je pravda ze uz je trochu lip nez v minulych dnech, ted je mnohem prijemneji nez pred par dny v tuto dobu
JO, to je přesný… Taky jsem vylezla z krámu a zas facka od slunka… Ale jak píšeš, už to není aspoň „tolik“, no stále teda čekám na ty přívalové deště ![]()
Na Moravě 20 minutová průtrž deště
ochladilo se na 20 stupňů ![]()
@Lima69 píše:
Na Moravě 20 minutová průtrž deštěochladilo se na 20 stupňů
Kde…?
Na Jižní neee…