Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pínečka bude vam prset stesti ![]()
u nas opet ani kapka. Pocitam, ze jestli bude prset, tak az kolem 16 hodiny, to synovi zacina fotbalovy zapas
![]()
Jižní Morava respektive Brno hlásí, že tady nic, teda jo azuro a venku asi 25, uf toto zase začíná
ale to není nic novýho, tady neprší ani když všude jinde jo, chlap jede dneska na cyklo závod - no to tam zdechne
Nic, ani kapka. A vůbec to nevypadá, že by mělo něco spadnout ![]()
@Conulka píše:
Jižní Morava respektive Brno hlásí, že tady nic, teda jo azuro a venku asi 25, uf toto zase začíná
ale to není nic novýho, tady neprší ani když všude jinde jo, chlap jede dneska na cyklo závod - no to tam zdechne
A já asi zdechnu taky, jsme cca 12 km od Brna, nepršelo tady asi měsíc. Celou noc neklesla teplota pod 25 stupňů už nejmíň 3 dny po sobě. Já teda horko snáším dobře, ale tohle je i na mně moc.
Beroun - včera 4 teplé kapky (fakt jak ze sprchy), dneska slunečno, teplota 23°C a stoupá, na obloze ani mráček.
U nás včera pršelo skoro celé odpoledne a dneska by mělo zas
tak snad
@JaneDoe píše:
U nás včera pršelo skoro celé odpoledne a dneska by mělo zastak snad
tiše závidím
@alun-ka píše:![]()
Ani se nechce věřit, ale dnes 15.8.pár minut po půlnoci u nás v Plzni začala bouřka a hlavně začalo pršet. Jestli u vás ne, tak ať to k vám taky brzy přijde. Krásnou dobrou noc.
![]()
Kde, u nás těsně za Plzní ani kapka.
Tak u nas vcera na Kladne byl 15min slejvak kolem 18.30,a pak celou noc silene foukalo, ze mi to poschazovalo veci na balkone
dnes tu ma byt 27st, tak snad to vyjde ![]()
Jsme z Telče a je to tu příšerné. Všude kolem měli během těchto horkých dnů alespoň bouřku, kde půl hodiny zapršelo..tady absolutně nic. Už si o nás povídají i v okolních městech
Fakt tu za celou dobu nebyla ani kapka. Snad už něco přijde, zahrada bez deště už dlouho nepřežije. Modlíme se aspoň za krátkej deštík, co spláchne prach a tak.
Anonym zanechat prosím, nechci aby se vědělo, odkud jsem.
U nas je teda prave oblacno, tak treva fakt neco prijde. Ale me teplo nevadi, tak mi staci jeden den deste ![]()
Praha stále nic a jak tak koukám ven, tak asi nic ani nebude
![]()