Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ivašot. mě taky ale bylo by to krásné jen teda pro tělo super šok
, v po hlásí už jen 21 ![]()
18 nepotřebuju, stačilo by 25stupnů a v noci bych prosila pod 20 a déšť!!!
Jestli chcete přesně vědět kdy, kde a za jak dlouho bude u Vás pršet, existuje na to stránka http://radar.bourky.cz/ (a i aplikace do chytrých telefonů).Já už se bez toho neobejdu a pořád vyhlížím déšť..Zatím jsem se ale nedočkala ![]()
@Markéta80 píše:
@alun-ka no to začlo ale jak dlouho![]()
ale je fakt že dneska kolem 9h když jsme šla ven tak bylo znát zlepšení, jsme zvědavá jestli fakt v út bude těch 18 stupnů
![]()
To bude zas nemocných lidí, jak to klesne, pokud to teda klesne, musí to být šok pro tělo, celé dva týdny ne-li více kolem 35-38 a ted 18stupnu ![]()
@Miiisty jsou to šílené teplotní rozdíly pomalu ze dne na den
ale doufam že budou
![]()
@Miiisty
letos fakt šílené, takovéhle pařáky snad nikdy nebyly, alespon ne takhle dlouhodobě
. Včera jak se o půlnoci zvednul fakt vítr a nemít psa na vodítku tak jí to odfouklo
![]()
@Markéta80 Já takový počasí nemusím, tady zas svítí sluníčko, je to děsný, kdyby to vedro trvalo pár dní, ale takhle dlouho
Navíc se v tomhle nedá ani spát, já než usnu, to je doba…člověk když je doma nedělá nic jinýho, než jen se sprchuje
jsem včera večer uklízela a hned jsem mohla jít do sprchy
Já mám nejradši podzim. Pro někoho depresivní počasí, ale mě se to líbí, ani vedro, ani zima… prostě paráda ![]()
@Anonymní píše:
Jestli chcete přesně vědět kdy, kde a za jak dlouho bude u Vás pršet, existuje na to stránka http://radar.bourky.cz/ (a i aplikace do chytrých telefonů).Já už se bez toho neobejdu a pořád vyhlížím déšť..Zatím jsem se ale nedočkala
já se z meteoradaru dozvěděla, že právě teď u nás prší - jenže slunce to asi nepochopilo
![]()
mám ráda bleskový radar, ten funguje skvěle
Vždy když si umeju auto nebo okna, tak druhý den prší… Jenže teď i kdybych umyla okna na celým sídlišti tak nezaprší a nezaprší… ![]()
@Conulka píše:
18 nepotřebuju, stačilo by 25stupnů a v noci bych prosila pod 20 a déšť!!!
Mam to stejne. Jestli bude kolem 20, je to celkem zima. Aspon tech 25.
Tak u nas (Pha) uz zaprselo, takovych 20min, jen tak lehce zahradnicky, ale lepsi nez nic ![]()