Koníčky? :)

Anonymní
6.4.20 18:27

Koníčky? :)

Holky mě připadá že mám až příliš volného času. Dítko teda nemam ale moje konicky jsou: dělání mydel a svíček (prodávám na trhu) posilovna, cestování, kolo, motorka.

A stejně mi připadá že se nudím a mam toho málo :lol: co vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
6.4.20 18:34

Upřímně moc nechápu jak se můžeš nudit, když toho děláš tolik. Já třeba ráda šiju a to prodávám. Ale asi to bude tím, že já už mám 4 děti, a to už se člověk nenudí :palec:

• Citovat
  • Upravit
1702
6.4.20 18:35

Tak nemáš tam žádnou duševní činnost, proto se nudíš… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
6.4.20 18:37

Tyjo to bych taky brala :D ja teda deti mam a koníčky mame vylety jako rodina, a sama mam čtení, nejake ruční prace ( treba pletu kosicky, hackuju), pak takove male zahradkareni na balkone :D pak me bavi vsechno kolem zdravé stravy, nejake cvičení podle aplikací ( do fitka se nedostanu). No nemit deti, tak se taky budu nudit :mrgreen: jako bezdetna sem mela nejvetsi výplň casu vymetani kavaren s kamaradkama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2469
6.4.20 19:04

Já ráda kreslím a vytvářím různé blbustky pro děti :) dřív jsem ráda šila :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
6.4.20 19:38

Deti nemame, ja hodne ctu kdyz muzu, ted jak mam cas tak sekam jednu knihu zadruhou, pro me je konicek uklid i vareni, peceni. s muzem jezdime za vinnou turistikou, sportovani to mi nic nerika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková