Kontakt s mrtvym

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20848
19.8.20 09:36
@agus121 píše:
Posli odkaz na profil a uvidime…

K podobným príspevkom anonymita neslúži, preto som ju zrušila.

Ďakujem za pochopenie,
Kristína :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
19.8.20 09:39

Zakladatelko je to na fb? Také mi od nedávna pořád blbnou jakákoliv videa, jednou blikají podruhé ne. Chlapovi se to neděje, má jiný telefon. Obávám se, že tady je přání otcem myšlenky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.20 10:30

@-Sára ano, bohuzel tragicky a necekane :,( bohuzel jsem v tohle nijak neverila, takze ani nevim jak snim komunikovat :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.20 10:32

@Lalelale ano je, ale dela me to jenom u te pisnicky na jeho profilu, jinde ne :? Nevim co si o tom myslet… jaky mate telefon, ja samsung.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.20 10:34

@-Sára ano je to ono :,(. Hodne se zajimal o posmrtny zivot a insomnii, tak bych i verila, ze nas chce kontaktovat… :,(

• Citovat
  • Upravit
1598
19.8.20 11:54
@Anonymní píše:
@-Sára ano je to ono :,(. Hodne se zajimal o posmrtny zivot a insomnii, tak bych i verila, ze nas chce kontaktovat… :,(
:srdce: :* :srdce: :srdce: Je mi to strašně líto. :,( Strašně moc. :( O to víc si myslim že ty Duše které odešly takto tragicky nečekaně tady stále jsou a nemůžou nalézt klid protože tím ze odešly tak tu zanechaly něco co chtěli ještě udělat a snaží se spojit jakýmkoliv způsobem aby jim někdo pomohl a ony měli klid. Bohužel neznám takto nikoho kdo by se tím zabýval a mohl pomoci většinou jsou to šarlatáni co tahají z lidi penize. Ach jo :,( zapálila bych svíčku modlila se za něj aby jeho duše odešla do nebe. :andel: Je mi to moc líto. Držte se :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
19.8.20 12:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
19.8.20 12:04
@Anonymní píše:
@-Sára ano je to ono :,(. Hodne se zajimal o posmrtny zivot a insomnii, tak bych i verila, ze nas chce kontaktovat… :,(

Neznám Vás nikdy jsem Vás neviděla a přesto mě to strašně zasáhlo. Pořád na vás myslim :srdce: je mi to tak strašně líto :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
19.8.20 12:14

Zapni to na jednom mobilu a druhým to natoč a dej sem video, jak to je a třeba někdo, kdo tomu rozumí ti to rozluští :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
19.8.20 12:28

Pane bože, to má spojitost s tou tragedií v Bohumíně? Ta mě toliko zasáhla, že ještě nebyl den, kdy bych na to nemyslela :,( :,( :,( je mi to neskutečně líto!! :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.20 13:12

Take je mi to velmi lito, je to strasna tragedie. Nechala bych za zemrele slouzit msi na miste, ktere meli radi nebo kde to mate radi Vy. Dale bych hledala klic v te pisnicce, jestli ma nejaky text.

Pokud jde o to, co Vam tim chce ci nechce sdelit, uvolnete se a zkuste svou intuici, urcite prijdete na vyznam, duverujte si a jsem si jista ze na to prijdete. Uz jen proto, ze si vybral Vas, tak je pro nej nejakym zpusobem vhodne komunikovat primo s Vami, takze se nebojte. Kdyby se Vam zdalo, ze to nejde, muzete si prat at Vam ve snu vysvetli co potrebuje. Mam podobne zazitky se tremi cleny rodiny, ale ne pri tragicke udalosti.

Preju Vam hodne sil v nasledujicim obdobi.

Anonym nebo smazat prosim, dekuji.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.20 14:02

@-Sára dekuji, stale tomu nechceme uverit, je to silena tragedie, vcera jsme se odhodlali jit na to misto a zapalit svicky s manzelem a doufame ze to h.vado dostane co proto v base… byl to slusny kluk, pracovity :,(, toto si nezaslouzil :,(.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.20 14:04
@Anonymní píše:
Take je mi to velmi lito, je to strasna tragedie. Nechala bych za zemrele slouzit msi na miste, ktere meli radi nebo kde to mate radi Vy. Dale bych hledala klic v te pisnicce, jestli ma nejaky text.

Pokud jde o to, co Vam tim chce ci nechce sdelit, uvolnete se a zkuste svou intuici, urcite prijdete na vyznam, duverujte si a jsem si jista ze na to prijdete. Uz jen proto, ze si vybral Vas, tak je pro nej nejakym zpusobem vhodne komunikovat primo s Vami, takze se nebojte. Kdyby se Vam zdalo, ze to nejde, muzete si prat at Vam ve snu vysvetli co potrebuje. Mam podobne zazitky se tremi cleny rodiny, ale ne pri tragicke udalosti.

Preju Vam hodne sil v nasledujicim obdobi.

Anonym nebo smazat prosim, dekuji.

dekuji moc, zkusim co pisete :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.20 14:09

Myslim na Vas :srdce: Urcite se nebojte vyhledat i psych pomoc pokud by toho na Vas pak casem bylo moc, tohle si nikdo neumime ani predstavit a bude to tezke. Drzte se :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1045
20.8.20 12:43

..

Je dost možné, že vám chce něco sdělit.. pokud reaguje display na otázky, tak se ho prostě ptejte.. cokoli vás napadne.. jestli potřebuje pomoct on, nebo chce pomoci vám atd
může mít i pro vás nějakou zprávu, otázky musíte vymyslet vy a uvidíte jestli ty odpovědi budou dávat smysl.
Určitě tady nebude dlouho, tak to udělejte co nejdřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat