Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
Ahoj, já jsem si cca před rokem a půl zřizovala kontokorent u Fia, protože jsem měla mimořádný výdaj, tak jsem se tím chtěla pojistit. Rozhodnutí o schválení kontokorentu trvalo max. 5 pracovních dní a peníze na účet dají k dispozici asi do 24 hodin po podpisu kontokorentní smlouvy.
Jinak schválení a výše kontokorentu závisí na obratu na účtu. Záleží na tom, jaké peníze jim pravidelně na účet chodí.
@komsomolka ji chodí pravidelně ta mateřská. A jeho výplatu tam vláda on
Ahoj, jak vám to dopadlo, dostaly ten kontokorent? Manžel si taky žádal, 5000,–-. Měsíčně mu tam chodí 17000,–- a zamítli mu to. Prý je to málo. Tak nevím. Netušíte někdo kolik tam tak musí chodit, aby mu to povolili?
A proč tak dychtíte po drahém kontokorentu?
Vemte si spotřebák u Airbank, viz:
http://www.bankovnipoplatky.com/…y-19199.html
Kámoš tam spotřebák má, může ho splácet mimořádnými splátkami a zase navyšovat. Vyřízení je na počkání. ![]()
Ahoj prosím máte někdo zkušenost? Jde o to, že známy dluží manželovi peníze a každý měsíc se vymlouvá, aby mu je nemusel dat. Teď přišel v tím že bude jeho přítelkyně zadat o kontokorent v fia. a ale ze se čeká 3 týdny na schválení a ze neví zda ho vůbec dostane. Ona bere rodičák 7tisíc a on má tak 12tisíc výplatu. Zajímalo, jestli se fakt takhle dlouho čeká a zda mají šanci ho dostat? Peníze co nám dluží by se už docela hodily.