Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dneska je trend nechavat zeny co nejdele doma v domacim prostredi, pokud nebydli daleko od porodnice. casto to chteji rodicky samotne-zustat co nejdele doma.. co rikaji v bohunicich? dala sis tu vanu a je to pravidelnejsi a silnejsi? jaky nalez ti napsala do prukazky?
@j.a.n.i1 ono se dá psát i když máte kontrakce.. Toto bylo hnusny rypnuti a bezdůvodne. Ptala jsem se co mám dělat a ne na to jestli můžu psát při kontrakcich. A to že si rypnete z vás nedělá lepšího člověka. Ptám se na názor holek nebo slečen, či parních, které to měli podobne.
@Teresa.p děkuju, normálně jsou silnější že máme dojet že se podívají jak to postoupilo a že si mě tam nechají. Takže jsem bohužel předtím vybrala nevhodnou porodnici.
@Zdena21 Ne, když už rodiš, tak se fakt psát nedá, takže nebyl důvod, proč by tě měli nechávat v porodnici, když zatím nerodíš.
@Zdena21 píše:
@j.a.n.i1 ono se dá psát i když máte kontrakce.. Toto bylo hnusny rypnuti a bezdůvodne. Ptala jsem se co mám dělat a ne na to jestli můžu psát při kontrakcich. A to že si rypnete z vás nedělá lepšího člověka. Ptám se na názor holek nebo slečen, či parních, které to měli podobne.To není rýpání, ale konstatování faktu. Kdyby tě poslali domu “neprávem”, tak už by bylo dítě na světě
@ivašot. Děkuji za Vas hloupý komentář. Vadí vám má diskuze tak neodpovidejte diky
@ivašot. U někoho to netrvá 15 minut ale X hodin jestli vám to nedochází. Jedu do Bohunic kde už vím co se bude dít. Takže si prosím tyto vaše fakta nechte pro sebe
@Zdena21 píše:
@Teresa.p děkuju, normálně jsou silnější že máme dojet že se podívají jak to postoupilo a že si mě tam nechají. Takže jsem bohužel předtím vybrala nevhodnou porodnici.
Proč nevhodnou? To si tolik toužila dnešek raději strávit v porodnici než doma ![]()
@Zdena21 píše:
@ivašot. U někoho to netrvá 15 minut ale X hodin jestli vám to nedochází. Jedu do Bohunic kde už vím co se bude dít. Takže si prosím tyto vaše fakta nechte pro sebe
A pořádně je tam srovnej, jako mě ![]()
@Zdena21 píše:
No, jestli to nedochází tobě, tak právě protože to u někoho trvá x hodin, tak se posílá domů…
Ja jsem porodni asistentka. sice jsem delala vetsinu cast na gynekologii, ale na por sale jsem nejakoi dobu pracovala. zeny datlovaly i pri mezi tlacenim, kdyz treba manzel nestihal dojet, tak psaly at jedou opatrne, ze uz to stejne nestihnou
ja jsem mela vcelku bezbolestny porod tak jsem se stihla oholit, ucesat a namalovat a pak jsem sla rovnou tlacit
Zdena21 preji hezky porod a treba napis jak to jde v Bohunicich. ![]()
@Teresa.p děkuju moc
jsou to rypalky.. Byl to jen dotaz a některé to berou jako srandu.. Je to hnus.:)
@Zdena21 proc jsi hned protivna a zla?
jinak holky maji pravdu, kdyz to jeste neni k porodu, posilaji domu, pokud to mas kousek…v dnesni dobe naprosto normalni
navic ja mela kontrakce i po 3 minutach a k porodu to jeste par hodin nebylo
ver, ze vedi, co delaji. Tak hlavne klid a at je vse v poradku. Uplne zbytecne se tu rozcilujes, kdyz nekdo nenapise to, co chces slyset.