Konzistence stolice po příkrmech
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Já viděla teď hrušky u nás v Bille. A jak je připravujete? Oloupat, nakrájet a podusit? Ptám se jak blbec, ale holt všechno je jednou poprvé
Předpokládám, že hned na začátek bych mu hrušku ani jablko neměla dávat syrové. Já mám nakoupené od Hami první lžičku jablko a i hrušku a pak mám od hippu švestky, broskve a ještě myslím meruňky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetrušeKl Jo, presne tak, oloupu, nakrajim, podusim, rozmackam nebo ze zacatku jsem mixovala, protoze z rozmackaneho ho natahovalo
Cerstve jsem zacala pak zkouset o neco pozdeji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A kupovali jste ovoce normálně v supermarketu? Ono když člověk vidí, jak se například pěstují rajčata - chemická srágora na blinkání, tak si říkám, jestli je to úplně bezpečné. No ale to by člověk nemohl jíst nic, že ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ja si v lete nakoupila jablka a hrusky na farmarskych trzich a udelala z toho presnidavky, akorat nam rychle dosly, takze ted vybiram, vetsinou nakupuju ovoce v Globusu a snazim se brat ceske ovoce, jednou jsem koupila biomrkev a nez jsem z ni udelala za dva dny prikrm, tak mi zhnila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak to je pěkný… My tu bohužel farmářské trhy nemáme, ale stejnak ti tam nezaručí, že je ovoce bez chemického ošetření. Já už se těším na léto, až budeme mít naší úrodu. No uvidím, snad se s tím nějak popasujeme. Dneska odpoledne zkusím pár lžiček ovocné přesnídávky a uvidíme, jak to dopadne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja neco mam od babicky, neco kupuju bio a neco v obchode. Treba hrusky zrovna mame z obchodu. No a ja je taky teda dusim, ale mala od nejakych peti mesicu olizuje hrusku, jabko, cokoliv, co se da diteti dat, i syrove. Proste kdyz to jim, dam ji liznout ![]()
Nicmene ja ted stejne valim hodne ve sklenickach, puvodne jsem nechtela, ale ta cena je skoro stejna, prace je s tim jak blazen a ani ta kvalita neni ted v zime lepsi. Doufam, ze v lete zas sklenickovat prestanem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petulatko no já mám právě stejný názor jako ty. A od jaké značky kupuješ skleničky? Díky moc…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetrušeKl kupuju Hipp a občas Alnaturu, včera jsem poprvé zkusila Hami a už ho nekoupim. Byla to jen zeleninka, ale vůbec to teda nevonelo jak ty Hippy a taky malou večer bolelo brisko
I když to nemuselo byt tím..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No mně taky připadá, že mu hipp jede víc. Teď ještě řeším pití, co ti prcek bumbá?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A už ti pije z hrnečku nebo z lahvičky? Protože já už to řeším dva měsíce, doma máme už pátý učící hrneček a nedostanu do něho nic jiného než prso
A to už jsem zkoušela všechny možné čaje, vodu, přeslazené šťávy ze zoufalství a furt nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetrušeKl No ja ji davam stavicky od Hippu naredene kojeneckou vodou, to ji jede. Ale dostala me pediatricka, kdyz rikala, ze zatim staci moje mliko a az tak za dva mesice bude potreba dalsi tekutiny
Male je sedm mesicu, tak jsem z toho jelen. No zkusila jsem nedavat zadnou stavicku a zizen asi fakt nema…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucka_ova a zkousela jsi malymu dat stavicku lzickou? Me to z hrnecku taky nechtela a lzickou da i 150ml ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No my se teprve vše taky učíme, protože doteď je pro něj pořád in prso. Ale třeba včera mi pil z hrníčku a dokonce bylinkový čaj na trávení - ale ten hrníček musí být samotekoucí a mít měkké pítko. A dnes zase vše jinak, z tohohle hrníčku mi nechtěl pít vůbec nic - voda, čaj, zředěná šťáva od Hippu, nakonec jsem mu ze zoufalství udělala ten granulovaný čaj od Hippu malinovo - šípkový a ten mu jel, ale z flašky! A to jsem do něj nikdy láhev nedostala, ožužlával to a nevěděl co s tím a teď vypil asi 30… Každý den je vše jinak ![]()
@petulatko tak to jsi hodně trpělivá, když to servíruješ po lžičkách
Ale chápu - člověk by udělal cokoliv
Žízeň určitě nemají, jde jen o to, aby se to co nejrychleji naučili, protože učit je to, až budou mít fakt žízeň, to už by bylo pozdě…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petulatko nezkoušela, já jsem na to neměla trpělivost, pro mě bylo rychlejší vytáhnout to prso
Kamarádce se naučila holčička v 9.měsících pít z hrnečku s brčkem, tak v to taky naivně doufám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetrušeKl Presne tak, co by pro ty prdolky clovek neudelal, ze? To souhlasim, nicmene na druhou stranu, kdyz bude mit trochu zizen, tak bude mit aspon motivaci se napit. Ja jsem zkusila male dat i z te lahvicky, ktera je jak prso a ani z te moc nepije…cucne a staci, tak si myslim, ze proste nechce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit