Koření kari v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21918
14.2.14 11:20

Ja myslim, ze tohle je zbytecna hysterie..Co zeny v Indii, Mexiku a jinych zemich, kde neni jidla, aby nepalilo? Pochybuju, ze tam to resi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
14.2.14 11:25

Klid, hlavne klid (cekas prvni, ze? :mrgreen: ) - na obede s kolegy se klidne odvaz a jez vsechno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
14.2.14 11:25

Koření bych opravdu neřešila, jak píšou ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6909
14.2.14 11:42

Já jediné co vynechávám, je tatarák (a že bych si ho dala:-) ). Jinak jím všechno, kořením stejně. Naopak Kari jsem začala během těhu používat víc, začalo mi chutnat. Toho by jsi musela sníst kila, aby třeba oregáno způsobilo problémy. Klasika okořeněné jídlo ti nic neudělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
14.2.14 11:54

Ahoj..já jím také všechno až na ty věci, co tu byli ěnkolirkát mzíněny (syrové maso, vejce, ryby a plesnivé sýry) Kari miluju dávám ho do číny, ale měla jsem po něm pak běhání na záchod :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
14.2.14 12:05

Já myslím, že pokud to nepřeháníš mělo by to být ok…mě třeba dr. v těhotenství doporučil zvýšit příjem kari, protože funguje jako protijed na glutamáty a podobný hnusy v potravinách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10715
14.2.14 12:24

Já nejedla pouze syrové maso, syrová vajíčka a paštiky. Dokonce i Nivu, tvarůžky a pod jim, ale tepelně upravené. Kořením kdečím a v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
14.2.14 12:27

Teď mě tak napadlo, jak to tu čtu proč by se neměli jíst ryby??? Vždyt ty mají spoustu vitamínu tak proč? Já je teda jedla a jím stále protože teda týden bez ryby si neumím představit :-D Můžete mi to prosím někdo vysvětlit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3561
14.2.14 12:35

@Natálka26 Holky asi myslí syrové ryby, tepelně upravené se samozřejmě můžou, jenom některé obsahují hodně rtuti, tak s těmi opatrně.
Jinak díky za odpovědi, uklidnily jste mě, nebudu to teda tak hrotit! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
14.2.14 12:37

U prvního jsem se vyhýbala jen syrovému masu, ze začátku i plesnivým sýrům, což jsem později vzdala :lol: u druhýho se budu krotit ještě míň. Koření bych neřešila vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
14.2.14 12:40

@Sofie2013
jo tááák.. já právě přemýšlela co kdo má proti rybě :-D ale je pravda že já v těhotenství byla na sushi -ještě jsem to ani nevěděla. A díky tomuhle jsem se neomezovala skoro v ničem až na tatarák a že jsem na něj v těhotenství měla sakra chuť :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
14.2.14 12:43

Holky v čem je tatarák nebezpečnější pro těhotnou než pro normálního člověka? ještě jsem se nesetkala s někým, co by z tataráku měl jakoukoliv potíž, samozřejmě když je z čerstvého masa :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
14.2.14 12:45

@Blešík
To mě taky zajímá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
14.2.14 15:21

@Blešík no pokud je fakt z čerstvého masa, tak není problém…ale můžeš mít opravdu záruku že je to maso v pohodě? chytit nějakou salmonelu nebo něco ještě horšího je v těhotenství dost blbý..moje známá takhle v 5.měsíci salmonelu měla a kvůli dehydrataci a ještě několika dalším problémům potratila…já bych ten tatarák radši neriskovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
14.2.14 15:38

No právě, my jak my, my to přežijem… ale miminko to nemusí kvůli nějaké bakterii zvládnout nebo pak může být postižené. Ale je fakt, že dneska už můžou být bakterie naprosto všude, takže si člověk nevybere. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí